Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
2 girls 1 cup videoyu bulmuyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olm rusyaya giden bitiyoetooda vardi
![]()
Bilal Basacikoğlu
Sinan Kurt
Aytaç Kara
Şener Özbayraklı
2 girls 1 cup videoyu bulmuyorum![]()
Garay kaliteli stoper, Arjantin bazi maçlarda 2 stoperle oynamasina ragmen gayet iyi oynadilar.
Neredeyse herkes kötü defanslari diye sürekli Arjantini elestiriyorlardi ama turnuvada ne kadar iyi olduklarini gösterdiler
6m euroyla tüm defansif sorunlarimizi çözebilirdik
Garay kaliteli stoper, Arjantin bazi maçlarda 2 stoperle oynamasina ragmen gayet iyi oynadilar.
Neredeyse herkes kötü defanslari diye sürekli Arjantini elestiriyorlardi ama turnuvada ne kadar iyi olduklarini gösterdiler
6m euroyla tüm defansif sorunlarimizi çözebilirdik
buldum buldum sagol![]()
Olcan mı Töre mi dersen ben 1000 kere olcan derim. Olcan ileri uçta her mevkide oynar. Geçen sene bek oynayabildiğini dahi gördük. Ara pası özelliği var, oyun kurma yeteneği var. Sıkıştığında ver pası takımı rahatlatsın. Selçuk vari yetenekleri olan bir oyuncu. Komple Forvet nasıl hem pivot hem hemde yaratıcı özelliği olan İbrahimovic, Drogba gibi Olcan'da komple orta saha diye özetleyebilirim. Adamda yok yok. Yılın transferidir yazın bir kenara![]()
Kesinlikle katılıyorum. Ancak ne kadar kazanıyor Garay bakmak lazım. Yani biz 6 verseydik bile bize gelmezdi diye düşünüyorum. Sağlam maaş alıyordur Rusya'da.
Ayağı iyi olsaydı geriden oyun kurma vs. Real'de kalırdı ama Garay standart bir stoper. Ujfalusi, Popescu familyasından değil yani.
Şu oyunculardan tek Sinan Kurt için ne veriyolarsa versinler derim Şener'ide 3-5 oyuncu ile takasa getirsek iyi olur ver Engin Baytar'ı Sercan'ı kadro şişik hala para ile oyuncu alıyoruz anlamış değilim 3'er 5'er ver işte kim varsa.
hazır 2girls 1 cupdan başlamışken 1 man 1 jar da izleyin bari sonra uyumaya çalışın.gece gece bu ne muhabbet laan.:90:
not: yolun sonu deep web