Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
[media]https://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8[/media]:devil:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav elmander kim buragın yanında te allam
Bence transfere gerek yok
Sadece Hakan Delikanli'ye söyledim...:077:
elmanderle burağı kıyaslamıyorum topu tutması hücum presinden bahsediyorum oyun sistemini burağın üzerine kur bakalım noluyor
tek özelliği savunmamın arkasına koşmak olan son sezonda ofsayta düşme rekoru kıran adamın üzerine oyun kur bakalımda görelim.
mourinho bile daha iyi golcü olan higuaini kadroya almayıp yerine daha kötü bitirici olmasına rağmen oyun sistemine katkısı var diye benzemayı oynattı
ama biz halen burakta burak geçen sene ikinci yarıda burak için bu forumda yazılanlar ne çabuk unutuldu pess türk milleti çok unutkandır denilirdi ama bu
kadarını tahmin etmezdim.
Aga saka maka yigit potansiyeli var sende. 14 desen şaşırmam yani![]()
Amrabat,chedjou,eboue,dany,ontivero.
Satip 10 15 m cikarsak cok iyi olur.
zaten yanıdığınız olayda bu forvet gol atıyor evet ama kaç tane kaçırıyor fenerde gol atamayan sow kaç tane gol attırmış kaç gole katkısı var beğenilmeyen emenike kaç asist yapmış asistede gerek yok oyun içinde doğru koşular topu ileride tutmayla takım oyununa katkısı nedir burak efendinin oyuna katkısı pardon zararı nedir.
kaç tane gol kaçırdı bu adam kaç tane gol yedik bu adamdan seken toplarla kontradan hesaplayın bakalım üç metreden atamadığı kaç tane gol varmış koca sezonda 13 tane golü beni diksen oraya biraz kondüsyon yapsam atarım
sözümü söylüyorum üst düzey santraforu olmayan tek takım biziz lige böyle başlasınlar bekleyip görelim telles veya yabancı stoper çıkar golü atar bizde maç kazanırız bi sol bekin takıma katkısı %30 geçmez tabi roberto Carlos değilse marcelo değilse bi yabancı forvetin maça direk etkisi %70 tir

Sadece Hakan Delikanli'ye söyledim...:077: