Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence fazla kasıyorsunuz transferi bizim gördüklerimizi prandellı ve yönetimde görüyor. bekleyin bir kaç gün daha. osvaldo ve astorı gelir 1 hafta içinde ...

Kanatlarimiz

+Bruma

-Alternatif Bilal Başacikoglu

+Olcan Adin

-Alternatif Sinan Gumuş

Olsun bence.

yav elmander kim buragın yanında te allam

elmanderle burağı kıyaslamıyorum topu tutması hücum presinden bahsediyorum oyun sistemini burağın üzerine kur bakalım noluyor

tek özelliği savunmamın arkasına koşmak olan son sezonda ofsayta düşme rekoru kıran adamın üzerine oyun kur bakalımda görelim.

mourinho bile daha iyi golcü olan higuaini kadroya almayıp yerine daha kötü bitirici olmasına rağmen oyun sistemine katkısı var diye benzemayı oynattı

ama biz halen burakta burak geçen sene ikinci yarıda burak için bu forumda yazılanlar ne çabuk unutuldu pess türk milleti çok unutkandır denilirdi ama bu

kadarını tahmin etmezdim.

Bence transfere gerek yok

Şu anda ciddi anlamda sağbek harici transfere gerek yok eldekileri göndermeden önce. Kadro yeterince şişti zaten. Chedjou ve Dany gönderilirse bir stoper, Amrabat ve Eboue gönderilirse bir kanat, bir de alınırsa bonservissiz bir Elmander tarzı forvet oyuncusu yeter. Bu adamlar gitmeden transfer yapılmayacaktır da zaten.

elmanderle burağı kıyaslamıyorum topu tutması hücum presinden bahsediyorum oyun sistemini burağın üzerine kur bakalım noluyor

tek özelliği savunmamın arkasına koşmak olan son sezonda ofsayta düşme rekoru kıran adamın üzerine oyun kur bakalımda görelim.

mourinho bile daha iyi golcü olan higuaini kadroya almayıp yerine daha kötü bitirici olmasına rağmen oyun sistemine katkısı var diye benzemayı oynattı

ama biz halen burakta burak geçen sene ikinci yarıda burak için bu forumda yazılanlar ne çabuk unutuldu pess türk milleti çok unutkandır denilirdi ama bu

kadarını tahmin etmezdim.

sneijder varken oyun sistemi buragın üstüne neden kurulsun

Yazarken fark ettim kac yabancimiz var bizim yaw

Amrabat,ched,dany,telles,ebou

e,muslera,melo,bruma,sneijdeer,ontivero,

Yarisi cop

zaten yanıdığınız olayda bu forvet gol atıyor evet ama kaç tane kaçırıyor fenerde gol atamayan sow kaç tane gol attırmış kaç gole katkısı var beğenilmeyen emenike kaç asist yapmış asistede gerek yok oyun içinde doğru koşular topu ileride tutmayla takım oyununa katkısı nedir burak efendinin oyuna katkısı pardon zararı nedir.

kaç tane gol kaçırdı bu adam kaç tane gol yedik bu adamdan seken toplarla kontradan hesaplayın bakalım üç metreden atamadığı kaç tane gol varmış koca sezonda 13 tane golü beni diksen oraya biraz kondüsyon yapsam atarım

sözümü söylüyorum üst düzey santraforu olmayan tek takım biziz lige böyle başlasınlar bekleyip görelim telles veya yabancı stoper çıkar golü atar bizde maç kazanırız bi sol bekin takıma katkısı %30 geçmez tabi roberto Carlos değilse marcelo değilse bi yabancı forvetin maça direk etkisi %70 tir

Insan bu kadar da kör olamaz ya!

2013-2014

Burak

Sow

Emenike

Burak in her türlü skora katkisi daha cok, simdi sacmaladigin farkina varinca... evet ama burak topcu degil diyip cikarsin eminim!

Arkadaslar Duyum Jimmy Durmaz sizce nasil olur bizim takima Jimmy Durmaz İyi kanat oyuncusu mu.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Oi9JCCVyqoc[/media]

sinan gümüs, adam gibi adam valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt