Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.054
- 13.004
- 2.538
Osvaldo işi vardı bir ara , ne oldu o?? Burak-Umut'a mı kalacağız koca sezon?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah Ronaldo ve bale örneklerinde olduğu gibi fizik güc arti sağlar brumaya,buna bende inaniyorum,zaten yillardir altyapidan gelen fizik gücü zayif oyunculardan biktik.
Mesela belezoğlunda tersi olmustu,16 17 yasinda piyasaya ciktiğinda koşmayan,mücadele etmeyen ama müthiş tekniği olan bir futbolcuydu,hatta yabanci basin bile harika çocuk,türk maradonnasi filan diyordu,gelinde hagi olduğu icin ya haginin yedeği olacakti,yada mücadeleci bir futbola yönelecekti,sonunda haginin arkasinda oynayan,her tarafta deli gibi pres yapan çift yönlü,tekniği arka planda kalan bir futbolcu oldu,artik fizik gücünü kaybettiği için maçlarda zorlaniyor.
![]()
Ulan bu Italyanlar bu parayi neden aliyor bunu anlamadim -,-
![]()
Ulan bu Italyanlar bu parayi neden aliyor bunu anlamadim -,-
Balotelli nereye gidecek acaba...Arsenal Sanchez'i aldi. Juventus Moratta. Chelsea Costa.
Belki Inter'e dönecek. Milan Balotelliyi satmak istiyor, nakit para istiyorlar. Ama belki sansla transferin son gününde Balotelliyi satin alma opsiyonlu bir sekilde kiralariz, ama sanmiyorum...![]()
Balotelli nereye gidecek acaba...Arsenal Sanchez'i aldi. Juventus Moratta. Chelsea Costa.
Belki Inter'e dönecek. Milan Balotelliyi satmak istiyor, nakit para istiyorlar. Ama belki sansla transferin son gününde Balotelliyi satin alma opsiyonlu bir sekilde kiralariz, ama sanmiyorum...![]()
Bruma biraz ağırlaşmış olabilir. Koşucu örnekleri mevcut fakat Hulk örneği de mevcut
Arsenal'e gidebilir.