Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osvaldo işi vardı bir ara , ne oldu o?? Burak-Umut'a mı kalacağız koca sezon?

Rotasyon forvet oyunculari kiralik/satin alma:

(Elmander/Nonda tarzi misal olarak)

R. Santa Cruz (32)

Uche (30)

L. Traore (23)

Rodallega (29)

Jordan Ayew (22)

F. Djordjevic (26)

Gignac (28)

Diabeté (26)

Diafro Sakho (24)

German Denis (32)

N'Doye (29)

Samaras (29)

Bs6QPs-CcAAbLM2.png

Ulan bu Italyanlar bu parayi neden aliyor bunu anlamadim -,-

O alınacak klas olmayan yabancı forvet bile o kadar iyi gelecekki gözümüze forvetsizlikten direk oynasın denmeye başlanacak zaten.Geçen sene konyaspor maçında oyuna giren berk ismail bile top alışverişiyle fark yaratmıştı gözümüzde düşün...

Muslera,sneijder,melo ,bruma,telles,amrabat,chedjou,,,..Eboue,ontiveroyu saymıyorum.Toplam 7 yabancı var elimizde.Amrabatında gideceğini düşünürsek 6 yabancı kalıyor.Lazım olan yerler stoper,sağ kanat ve forvet.Türkiye liginde bu üç mevkiiye ihtiyacın varsa önceliği kesinlikle forvete vermek gerekir çünkü türkiye'de şampiyonluk iyi forvetlerden geçer.Zaten sağ kanada yerli oyuncu düşünülüyor,stoper ve forvete yabancı alabilirsin o zaman.

Yabancı forveti oynatmak şu durumda zor kabul ediyorum ama bir şekilde çok kaliteli az kaliteli özellikle şampiyonlar ligi için en azından top alışverişini bilen yabancı forvet almalıyız.İnşallah olmaz ama yabancı forvet almazsak bu lig hele şampiyonlar ligi bitmeyecek arkadaşlar bizim için.

muslera,sneijder,melo kesin oynayacak 3 yabancı gibi duruyor ligde 5 yabancılı sitemde.Bence herkes kesin diyor ama ben prandellinin bruma'yı bazı maçlarda yedek başlatacağını düşünüyorum.O yüzden bazen brumanın yerine aydın kullanılarak veya savunma full yerli yapılarak yabancı forvet kullanılabilir.

Muslera hamit-semih-koray-tarık selçuk-melo-sneijder-bruma-olcan yabancı forvet Şu 5 yabancılı kadronun ön tarafı sağlam bir forvetle çok iyi olur ve anadolu takımlarına kolay kolay takılmayız bence.Zaten şampiyonluk anadolu maçlarından geçiyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9u_8M-Z0G4A[/media]

Hayta size güzel valla.

Insallah Ronaldo ve bale örneklerinde olduğu gibi fizik güc arti sağlar brumaya,buna bende inaniyorum,zaten yillardir altyapidan gelen fizik gücü zayif oyunculardan biktik.

Mesela belezoğlunda tersi olmustu,16 17 yasinda piyasaya ciktiğinda koşmayan,mücadele etmeyen ama müthiş tekniği olan bir futbolcuydu,hatta yabanci basin bile harika çocuk,türk maradonnasi filan diyordu,gelinde hagi olduğu icin ya haginin yedeği olacakti,yada mücadeleci bir futbola yönelecekti,sonunda haginin arkasinda oynayan,her tarafta deli gibi pres yapan çift yönlü,tekniği arka planda kalan bir futbolcu oldu,artik fizik gücünü kaybettiği için maçlarda zorlaniyor.

Onun sayesinde Emre aslinda daha moderen bir oyuncu oldu. Emre´yi yakan sakatliklari oldu, yoksa cok büyük oyuncu olabilirdi. Inter´de ilk sezonda müthis performans gösteriyordu, sonra nezaman forma girse sakatlik yasadi. Sonra PL onun icin en yanlis tercih oldu derken, bize ihanet edip Fenere imzayi cakti...

Bs6QPs-CcAAbLM2.png

Ulan bu Italyanlar bu parayi neden aliyor bunu anlamadim -,-

Adamlar ş.liginde 3. olup bizim 2 katımız kadar gelir elde ettiler. Bunun üzerine bilet vs derken normal. Sponsorları bizim gibi 1-2 milyon e vereyim derdinde değil.

Kafadan adidastan yılda 23 milyon € alıyor. + forma satışları gelirleri.

Dany ve Eboue'yi de acilen göndermemiz gerekiyor. Chedjou ve Amrabat daha sonra..

Balotelli nereye gidecek acaba...Arsenal Sanchez'i aldi. Juventus Moratta. Chelsea Costa.

Belki Inter'e dönecek. Milan Balotelliyi satmak istiyor, nakit para istiyorlar. Ama belki sansla transferin son gününde Balotelliyi satin alma opsiyonlu bir sekilde kiralariz, ama sanmiyorum... :(

Balotelli nereye gidecek acaba...Arsenal Sanchez'i aldi. Juventus Moratta. Chelsea Costa.

Belki Inter'e dönecek. Milan Balotelliyi satmak istiyor, nakit para istiyorlar. Ama belki sansla transferin son gününde Balotelliyi satin alma opsiyonlu bir sekilde kiralariz, ama sanmiyorum... :(

Umarim almayiz.onun yerine osvaldotu kiralamak daha mantikli.

Çare Samaras diyorum anlatamıyorum. Elmanderinözellikleri bir iki tık üst Elmanderden liderlik özelliği var 29 yaşında , serbest al kurtul forvet sorunundan

Arsenal'e gidebilir.

Bruma biraz ağırlaşmış olabilir. Koşucu örnekleri mevcut fakat Hulk örneği de mevcut

Arsenal'e gidebilir.

Arsenal 40 Milyona Sanchez'i aldi, Forvet'te oynar yada sag acik, Giroud de var. Balotelliyi almazlar. Balotelli zor külüp bulur bu saaten sonra, ya Milan'da kalir (Sanmiyorum cünkü Milan'in mali durumu hic iyi degil) yada Rusya'ya falan gider (Zenit). Yada bize kiralik+satin alma opsiyonu gelir. Kücük bir ihtimall...

Bekleyip görecegiz :) ama Balotellinin degeri baya düstü....

Ronaldo örnegi peki ?

kas yaptikca hizlanan bir futbolcudur kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt