Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC arena 4

Yapılan yarışmalarda sürekli şike yaptık muhabbeti edilmesi !!1

Forum üyeleri tarafından şikeyi basite indirgemek için sanki suç degilmiş gibi göstermek için yapılan muhabbettir !

GSC ARENA'NIN BU HAFTALIK SÖYLEMİ SONA ERMİŞTİR

GÖRÜŞMEK ÜZERE..
illuminati_sign_wall_decal_s.jpg

Ikisinin de artilar ve eksileri var

Umut sure/gol ortalamasina bakarsan eminim daha basarilidir

Burak'in ismi var iste

Umut ilk geldiginde leblebi gibi gol atarken burak (gol krali olarak gelmisti) ilk 11'e girdi

Umut bircok macta bizi ipten aldi (ornegin juve maci, super kupa maci vs)

Takim adina umut daha faydali ve ozverili oynuyor bence

Saygı duyarım kardeş.

Joel Campbell İyi golcu mudur beyler Aydinlatsin biri bu adami :)

Golcü değil sol ayakli sağ kanat oyuncusu ama baya gol atiyor geçen sene 11 golü vardi Olimpiakosta ve cok sağlam şutları var ancak bonservisi Arsenalde ve taraftarlar kalmasini cok istiyormus, , dünya kupasindada degerine değer katti o yüzden cok zor transfer bana göre.

Bazı arkadaşların transfersizlik ve sponsorsuzluktan beyni sulanmış.

I am the one who knocks!

GSC arena 4

Yapılan yarışmalarda sürekli şike yaptık muhabbeti edilmesi !!1

Forum üyeleri tarafından şikeyi basite indirgemek için sanki suç degilmiş gibi göstermek için yapılan muhabbettir !

GSC ARENA'NIN BU HAFTALIK SÖYLEMİ SONA ERMİŞTİR

GÖRÜŞMEK ÜZERE..
illuminati_sign_wall_decal_s.jpg

şu logoyu görünce aklıma sabri-aykut-aydın geliyor ister istemez

Çok isabetli bir hamle olur, Burak lı bir kadroya Umut gereksiz, benzer stilde oyuncular...Birde Adem Büyük alınsa forvet rotasyonu yeterli hale gelir, Sneijder lı bir kadronun çift santrforu kaldırmayacağını hesaba kattığımızda...

Doğru benzer tip futbolcular fakat forvette alternatif yok. Ayrıca Umut kalsın kalmasında her daim yarar görüyorum.

Yorumlarını severek tskip ediyorum.

Ahmet çakar konusunu ama anlam veremedim.

Bu adam sana şikeci demekde olup üstelik spk konusunda zarar veren en etkili medya adamıdır hakan hanoğluna destek vererek.

Mesele Ahmet Cakar´in düsünce tarzi degil, adamin tiplemesi cok ilginc. Ben Ahmet Cakar´i seven bir tane futbol taraftari daha görmedim. Fenerlisi icin Fener düsmani, Galatasaray´lisi icin Galatasaray düsmani, ve Besiktasli´si icin Besiktas düsmani... Yani ilginc bir insan, adamin tiplemesini sevmemek benim gibi bir insan icin elde degil...

Show yapar, ama bazen cok dogru yerleri kurcalar... Hic kimsenin sevmedigi adamlari, ben daima sempatik bulurum...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=whaMTbIx-M4[/media]

Mesele Ahmet Cakar´in düsünce tarzi degil, adamin tiplemesi cok ilginc. Ben Ahmet Cakar´i seven bir tane futbol taraftari daha görmedim. Fenerlisi icin Fener düsmani, Galatasaray´lisi icin Galatasaray düsmani, ve Besiktasli´si icin Besiktas düsmani... Yani ilginc bir insan, adamin tiplemesini sevmemek benim gibi bir insan icin elde degil...

Show yapar, ama bazen cok dogru yerleri kurcalar... Hic kimsenin sevmedigi adamlari, ben daima sempatik bulurum...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=whaMTbIx-M4[/media]

Saol aydınlatığın için.

Saygı duymak gerekir düşünce tarzına bu konuda, anlamakda güçlük çeksemde.

Arkadaşlar benim bu sene ciddi bir korkum var 5 yabancı bizi cok etkiliyor bana göre bu sene Burak ile yola çıkmak tamamen intihardir Sneijder Bruma ve Olcan gol yükünü cekemezler çünkü basit değil Türkiye de forvet dışındaki oyuncular 10 golü geçemiyor forvetimiz ise ayağında 3 saniye top durmayan Burak ve yedeği ondan da beter gerçekten bunlarla yola çıkmak intihar olur en azindan Mevlüt alınmali Prandelli'nin bunu görmesi lazım forvet almazsak bu sene hicbir sey kazanamayiz

Saol aydınlatığın için.

Saygı duymak gerekir düşünce tarzına bu konuda, anlamakda güçlük çeksemde.

Türk fubolunu benim gördügüm gözler ile görsen anca anlarsin kardesim. Evet degisik bir düsünce tarzim olabilir, ama nedenleri derindir.

Ahmet Cakar´dan Aziz´e...

"Böyle siyrilamazsiniz. Siz gidersiniz spor sahalarindan, biz buradan mezara gideriz"

:boohoo:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt