- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Lucas Neill geldiği zaman iyi iş çıkardı..
Elanoda şuanda ki ortasahaya koysan gene iş yapar arkasına Mustafa Sarpla Barışla top mu oynanır bro..
Aynen haklısın .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Neill geldiği zaman iyi iş çıkardı..
Elanoda şuanda ki ortasahaya koysan gene iş yapar arkasına Mustafa Sarpla Barışla top mu oynanır bro..
Bal gibi bulurdun..
Galatasaray 4milyon vererek aldigi hangi yabanci isimden fayda gormus son senelerde ? Bizim kulup bulamaz.
o zaman ben yaniliyorum, son dönemde cissenin arkasinda kaldigini hatirliyorum. ba newcaslte geldiginde süper bir oyuncuydu bunu herkes biliyor, ama cisseden sonra cok kötüydü valla ben öyle hatirliyorum
Bal gibi bulurdun.. biraz avrupa piyasasini takip etseniz haberdar olursunuz. Salih de cok kotu bir ornek bu konuda..
Bizim kulub bulamaz belki o konuda haklisin. Ama bana 4 milyon euro versinler bak daha iyisini nasil bulup aliyorum. Turk e mahkum oldugumuz icin boyle fiyatlari var Turk oyuncularin..
Italyanlar Inler Galatasaray icin Istanbul'a gelmis diyorlar..:dogrun::dogrun::dogrun::dogrun:
Inler-Haberleri dogru olsa keske, tam bir Nokta transfer olurdu, tam bir ilac.
Böyle bir sey:
![]()
Kardeşim sakat gelen Milan Baros bu ligin anasını ağlattı..
Benim bir tezim var..
''İngiltere'den çaycıyı getir burada iş yapar'' bu gerçekten doğru..
Demba Ba en az 15 gol atar o barajı çok rahat geçer bak görürsün..