Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray 4milyon vererek aldigi hangi yabanci isimden fayda gormus son senelerde ? Bizim kulup bulamaz.

Bizim kulub bulamaz belki o konuda haklisin. Ama bana 4 milyon euro versinler bak daha iyisini nasil bulup aliyorum. Turk e mahkum oldugumuz icin boyle fiyatlari var Turk oyuncularin..

o zaman ben yaniliyorum, son dönemde cissenin arkasinda kaldigini hatirliyorum. ba newcaslte geldiginde süper bir oyuncuydu bunu herkes biliyor, ama cisseden sonra cok kötüydü valla ben öyle hatirliyorum

Cisse'den sonra sola falan attılar bi süre, etkisini yitirdi. Sonra çift forvete döndüklerinde tekrar etkili olmaya başladı.

Şimdi baktım, dediğim gibi 13 gol atmış sezonun ilk yarısında Newcastle'da. Gol kralı mı değil mi bilmiyorum.

Italyanlar Inler Galatasaray icin Istanbul'a gelmis diyorlar..:dogrun::dogrun::dogrun::dogrun:

Inler-Haberleri dogru olsa keske, tam bir Nokta transfer olurdu, tam bir ilac.

Böyle bir sey:

welches-klopapier-ist-das-richtige-besser-trocken-oder-besser-feucht-.jpg

kargalar demba ba transfer ile cok iyi is yaptilar

keske biz alsaydik ama yedekte oturmak icin biraz fazla lüks tabi

berk bence aranan ilac olabilir, antrenmanlarda cok iyi calistirilmali ve kendini gelistirmeli bu sene

fizigini, taktik anlayisini ve teknigini gelistirirse burak'tan daha faydali olabilir

suan bile burak ve umut'tan teknik izledigim kadariyla, nerede duracagini da az cok biliyor

sirtini kaleye dönük, pas alis-verislerini de gelistirirse cok cok iyi bir yerli forvet kazanmis oluruz

keske kiralik verseler kendini gelistirebilecegi yurtdisinda bir kulübe

almanya 2. ligi bile olabilir, türkiye'de 5 senede ögrenemeyecegini orada 1 senede ögrenir

Benim en buyuk beklentim Sinan Gumus bu sene. Yildizi parlayacakmis gibi hissediyorum. :)

Sponsorluk isi de nihayete erse artik.

GALATASARAY SOC(K)AR :)

Kardeşim sakat gelen Milan Baros bu ligin anasını ağlattı..

Benim bir tezim var..

''İngiltere'den çaycıyı getir burada iş yapar'' bu gerçekten doğru..

Demba Ba en az 15 gol atar o barajı çok rahat geçer bak görürsün..

amacım muhalefet değil renkdaş da ; Mehmet ali yılmaz'ın : Gol makinası diye aldık , çamaşır makinası çıktı lafına hala gülerim :D:D

forvet istiyorum forvet :excitement::excitement::excitement::excitement::excitement::excitement:

İnler haberi balondur büyük ihtimal. daha dün tatil için İstanbul'da diyordu basın

Şener özbayraklı

Serdar taşçı

Adem büyük

Giorgias samaras

Umut denilen ne idüğü belirsiz düz koşucuyu istedikleri yere göndersinler.. Burak adem samaras yeter.. Adem soldada oynar.. Adaaam..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tarık hem sağ bek hem sol bek oynuyor..

O bakımdan bazı maçlarda ilerde hücumda yabancı kullanmak istediğimizde Telles'i bile oturtabilelim..

Joker transferdir..

5 milyon verip işi bitirmeliyiz..

Öyle pahalı mahalı diye diye dövünürsek gene şampiyon olamayız..

Kadron iyi olacak..

Hatta yedeklerin bile iyi olacak..

Olcan Bruma var tamam ama yedek kanat yok..

Yedek olarak Gökhan Töre'yi bile alacaksın..

Geniş ve kaliteli kadrolar işi bitirir ancak..

Borumu Bjk Feyenoord'u geçse bile bir sonra ki turda baba bir takım çıkacak ve elenecek..

Bakın Bjk'nin Şl'ye gitme ihtimali 0..

Biz ise 40 milyon € para alacağız..

Bu parayı da bir zahmet mantıklı bir şekilde kullanalım harcayalım..

Güçlenmemiz lazım hala yönetim neyi bekliyor anlamış değilim..

Bjk'nin elenmesini mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt