Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli stoper olarak adaylar ;

Serdar Taşçı (kiralık + opsiyon)

Uğur Demirok

Selim Ay

Kaan Ayhan

Başka yerli stoper yok gibi. Ömer Toprak'ı alamayacağımızı düşünürsek bunlardan biri gelecektir. İnşallah Kaan Ayhan olur.

Semih Kaya , Koray Günter , Kaan Ayhan üçlüsü bizi yıllarca taşır.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic

Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış.

Hakan Balta? Umut Bulut?

Hamit olamaz cunku sag bek olarak etkili oldugu soylenmisti daha once.

Kadroda baska "tecrubeli" denecek kim var? Yekta'nin sozlesmesini kamp basladiktan sonra uzattiklarina gore o da olamaz.

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic

Hedef göstermek istemiyorum ama takımın tecrübeli oyuncularından bazıları etkisiz ve isteksiz gözüküyorlarmış.

Hakan Balta? Umut Bulut?

Hamit olamaz cunku sag bek olarak etkili oldugu soylenmisti daha once.

Kadroda baska "tecrubeli" denecek kim var? Yekta'nin sozlesmesini kamp basladiktan sonra uzattiklarina gore o da olamaz.

Hakan Balta ve Umut Bulut'tur yüksek ihtimalle çünkü belirtildiği üzere , Hamit , Selçuk ve Burak iyi durumda Yekta'da o çalışkanlığını yine gösteriyor ki sözleşmesi uzatıldı ve kendisi zam aldı , ben kesinlikle Hakan Balta ve Umut Bulut diyorum.

Yedek kanat olarak Sinan Gümüs ve Amrabat yeterlidir... Illaki bir tane Türk daha diyorsaniz bende Sinan Kurt derim. Öyle 0815 bir yetenek degil, gercekten cok büyük bir potansiyel mevcut kendisinde...

Gerçekten altyapıdan gelenler ve sonradan altyapıya kazandırılan isimlere bakıldığı zaman baya gelecek vadeden isimler var ;

Geçen sezon A takıma çıkarılan ; Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal

Bu sezon A takımla kampa giden ; Kalecilerimiz Alperen Uysal ve İsmail Çipe , Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız , Altuğ Taş

Bu sezon A takımla kampa götürülmeyen ; İbrahim Coşkun , yeni transferi gerçekleşen Kaan Baysal mevcut dahada.

Üstüne üstlük geçen sezon devre arası alınan bir Oğuzhan Kayar var.

A takımda olan ; Koray Günter , Alex Telles , Bruma , Sinan Gümüş vs. gibi oyuncular zaten hepimizin aşikar olduğu isimler.

Gerçekten baya genç potansiyelli oyunculara sahibiz bakalım nerelere kadar çıkabilecek bu oyuncular ...

Simdi sen böyle sayinca insan gerçektende nekadar potansiyel oldugunu görüyor. Bunlar yillarca beraber oynarsa makina gibi takim olur. Bir kaçi gider, yerine bir kaç kisi gelir. Keske Burak ve Selçuk gibi oyunculara 5 sene anlasma yapmasalardi.

Ben şahsen forvet gelirse Amrabat'ın kalacağını düşünmüyorum kaldı ki daha Chedjou var elimizde.

O yüzden yerli kanat olarak dediğim gibi Gökhan Töre ve Bilal Başacıkoğlu alınabilir.

Sinan Kurt'da büyük potansiyel söylemeden geçmeyelim renktaşlarımızın dediği gibi.

GalatasaraydanSonDK @gsdensondakika · 7 sa.

Levent Tüzemen'den flaş iddia : Galatasaray, Balotelli'yi kiralamak için pazarlıklara başladı.

GalatasaraydanSonDK @gsdensondakika · 6 sa.

Ünal Aysal : "Sponsor işini bi halledelim transfer nasıl yapılır herkes görecek."

GalatasaraydanSonDK @gsdensondakika · 3 sa.

Almeida'ya antrenmalarini sürdürmesi söylendi. Aranan forvet bulunamazsa hazır olması için..

GalatasaraydanSonDK @gsdensondakika · 6 dk.

Prandelli, takım korner kullanırken savunma oyuncuların etkisiz kalmalarından memnun değil. Özellikle bu durumu düzeltmek için çalışıyor.

_____________________________________________________________________________________________________________________

1- Levent Tüzemen başkanın yakın arkadaşı bildiğim kadarıyla ...

2- Benimde beklentim o yönde bombalar patlayacak gibi geliyor hayırlısı olsun ...

3- Almeida en son alternatifti sanırım , Vatan'ın haberine göre tamamen vazgeçilmiş , Cimbom Statistic zaten alınmayacağını çok önceden söylemişti , sakin ...

4- Prandelli iyi tespit yapmış , İnşallah kornerler ve duran toplarda daha etkili olurlar , oluruz.

Hugo Almeida defteri kapandı - Şampiy10 Haber

Vatan'ın bahsettiğim haberi burada.

Sanırım zaten son seçenekmiş tamamen vazgeçilmiş , kendinize başka takın bakın denmiş , ama önceden de belki alırlar diye kendi kendine antrenmanlara devam ediyormuş Almeida , tamamen vazgeçilmesinin nedeni acaba sponsor ile anlaşmaya yakın olunup , Balotelli veya başka forvet adayları için girişimde bulunmamız , yada yol kat etmemiz olabilir mi ?

- Kesinlikle olabilir.

Yarın Sinan ve Ontivero KAP'a düşecek.

Muslera Telles Melo Sneijder Bruma 5'lisine ilave olarak Forvet, Chedjou ve Amrabat'tan daha iyi oyuncular bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt