Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yolla Umut'u . Bir yabancı bi yerli forvet al. Yerliyse ya Adem ya Muhammet Demir ya da Bilal Başakçıoğlunu al bitir.

Altınordu'ya lig atlatan Mertan bile esas mevki forvet , Umuttan iyidir . Geri dönüş opsiyonu var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/media]

Yolla Umut'u . Bir yabancı bi yerli forvet al. Yerliyse ya Adem ya Muhammet Demir ya da Bilal Başakçıoğlunu al bitir.

Altınordu'ya lig atlatan Mertan bile esas mevki forvet , Umuttan iyidir . Geri dönüş opsiyonu var

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Muh-0n5Slww[/media]

mertan gelsin:)

cagliari bile istemiyor ontivero'yu ama bazi futbol dahilerine sorsan ontivero bir futbol mucizesi :)

modric(35)-kroos(30) -bale(100) -james(88) -ronaldo(96)-falcao(~60)

bunları görünce transfere sınır konulmasını istiyorum.(yetiştirmek ayrı şey, para bayıp almak ayrı)

böyle bir şey olsa süper olurdu kendi reklamımızı yapardık [attachment=11986:o31328-5.jpg]

Ekli dosyalar

• o31328-5.webp
    o31328-5.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 345
40 yildir sol bek bekliyoruz, tam aldik bir tane, simdi yollamayi düsünenler var. saka misiniz renktaslar siz? :D

modric-kroos-bale-james-ronaldo-falcao

bunları görünce transfere sınır konulmasını istiyorum.(yetiştirmek ayrı şey, para bayıp almak ayrı)

Zlatan, cavani, lucas, lavezzi, di maria, david luiz, thiago silva

Ve adamlar hala doymuYorlar.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ontivero yu kim alır ya.

Iyi dolandirdilar bizimkileri.

Geleceği parlak genç oyuncu olacakta kulüp kulüp dolaşıp takım arayacak.

Birde 2 milyon euro bonservis verdiler.

Kimlerin cebine girdi bu paralar?

modric(35)-kroos(30) -bale(100) -james(88) -ronaldo(96)-falcao(~60)

orta saha dizilişi nasıl olacak merak ediyorum .

falcao da gelirse zor tutulur bu takım.

Alt yapı oyuncusunu kazanmak konusunda zihniyet yanlış Türkiye'de.

Bir alt yapı oyuncusunu yedek takımda bir kupa maçında oynatarak kazanamazsın sırf oynasın diye.

As takımın çoğunluğu oynyacak ve sen 1-2 genç oyuncuyu öyle monte edeceksin. Semih böyle kazanılmadı mı?

orta saha dizilişi nasıl olacak merak ediyorum .

falcao da gelirse zor tutulur bu takım.

Kagit üzerinde göze hos geliyor tabi.

Kroos Modric

Bale James Ronaldo

Benzema(Falcao)

Khedira-Kroos belki dinamizm olayi icin daha iyi bir ikili olabilir. Cünkü Khedira cok daha savasan biri Modrice göre. Yani demek istediigm hepsi world class topcu burada ama takimda savasci adamlarin da olmasi lazim kanaatimce.

Di Maria gitmezse daha da degisik olabilir dizilis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt