Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Çolak gibi gelişmek için uğraşmayan ordan oraya gezen yedekliği kabullenmiş ottalama bir oyuncu mu ? Yoksa hakkı yenerek forma giymeden gönderilmesine rağmen çalışarak gelişerek daha iyi geri dönüp olgunlaşan Furkan Özçal mı?

Bence cevap çok net. İnşallah bi aptallık yapıp Furkanı göndermezler aptal olduklarını düşünürümEmre varken Furkan kiralanırsa gene

Bu arada itiraf etmeliyim ki Eray beni hayal kırıklığına uğrattı.

Cok kötüydü abi, yedigi golde resmen üstüne gelen topu iceri aldı. Onu gectim, atılan pasları sacma sapan kontrol etti, bi pozisyonda da topu ıskaladı mı ne yaptı tam görmedim top nerdeyse kaleye giriyordu. Eray resmen bomba, Sinan sart oldu.

Emre Çolak gibi gelişmek için uğraşmayan ordan oraya gezen yedekliği kabullenmiş ottalama bir oyuncu mu ? Yoksa hakkı yenerek forma giymeden gönderilmesine rağmen çalışarak gelişerek daha iyi geri dönüp olgunlaşan Furkan Özçal mı?

Bence cevap çok net. İnşallah bi aptallık yapıp Furkanı göndermezler aptal olduklarını düşünürümEmre varken Furkan kiralanırsa gene

Umut G, Furkan hatta Birhan bile bundan daha faydalı olur. Kendi ekseni etrafında dönüp topu ayağına yapıştıran oyuncunun devri çoktan kapandı. İspanyadan isteyen takım vardı bunu gitsin belki gelişir.

Cok kötüydü abi, yedigi golde resmen üstüne gelen topu iceri aldı. Onu gectim, atılan pasları sacma sapan kontrol etti, bi pozisyonda da topu ıskaladı mı ne yaptı tam görmedim top nerdeyse kaleye giriyordu. Eray resmen bomba, Sinan sart oldu.

Zaten o pozisyon da baya salladım.Abim de pek beğenmez de ben geliştirir kendini diye düşünüyordum.

Umut G, Furkan hatta Birhan bile bundan daha faydalı olur. Kendi ekseni etrafında dönüp topu ayağına yapıştıran oyuncunun devri çoktan kapandı. İspanyadan isteyen takım vardı bunu gitsin belki gelişir.

Geçen sene Emre ve Ceyhuna verilen şans Furkan ve Umuta verilse belki Selçuğu bile keserlerdi.

Terim sağolsun daha iyi performansvermesine rağmen Yekta yı da milletin kafasına Selçuğu kesrmez vasat yedek diye yerleştirdi. Adam şimdi naparsa yapsın Selçuk millet için psikolojik olarak önde kesemiyor

Gençler iyi.

Birhan,Emrecan,Emre Tosun,Koray,Sinan Gümüş,Oğuzhan Kayar,Bruma,İbrahim Coşkun,Berk Yıldız,Endoğan Adili,Kaan Baysal,

Bir kısmı tutsa bile iyi kazanım olur bizim için

arkadaşlar Galatasaray dört isimle ilgileniyor.

İkiside çok ciddi isimler bunlradn biri ve olabilmesi en ama en muhtemel isimlerden biri Behrami, hatta çok büyük oranda açıklama Çarşamba günü akşamüstü saatlerinde yapılacak.

Diğer isim isie Mario Balotelli bir ara anlaşmaya taraflar çok yakındı Fakat Mario Balotelli'ye İngiltere'den birden fazla talibi olması transferi şu anda zora soktu.

Balotelli'nin Aslan resmi paylaşmasının asıl sebebi İngilteye gidebileceği mesajını vermesiydi,zira İngiliz liginin amblemi aslandır bu saatten sonra gelebilmesi çok ama çok güç.

Diğer ikiiadayımız ise çok süpriz isimler Portekiz ligi takımlarından Bnficanın yıldızlarından Gaitan ve Oscar Cardoza bu transferlerden en olabilitesi olan Cardoza ve büyük oranda bu iş olabilir tek sıkıntı Benfica'nın taksite yanaşmıyor olması.

Gaitan'a teklif var ama A.Madrid futbolcu için çok ciddi ve cüzi bir rakam önerdi o isim de zor görünüyor şu anda.

Yok abi, önceden tecrübesiz falan diyorduk de gecen sene hem CL'de hem süper ligde oynadı bu adam, bölgesel lig takımıyla oynanan macta bu kadar hata abes. Bir arpa boyu yol gidemedi.

Yani diğerlerine göre biraz daha farklı olmalıydı.Bakalım diğer maçlarda da aynı hataları yaparsa Hoca affetmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt