Adil Bahadır Toprak
Kırmızı Üye
- 30 Mayıs 2009
- 2.165
- 199
- 1.503
hazırmısınız beyler?
ooo hos geldin, kuyuya bir tas atıp kacma olur mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazırmısınız beyler?
baktım şimdi en geç 24 perşembe son diyor
hazırmısınız beyler?
Neye ?
Bu arada itiraf etmeliyim ki Eray beni hayal kırıklığına uğrattı.
Emre Çolak gibi gelişmek için uğraşmayan ordan oraya gezen yedekliği kabullenmiş ottalama bir oyuncu mu ? Yoksa hakkı yenerek forma giymeden gönderilmesine rağmen çalışarak gelişerek daha iyi geri dönüp olgunlaşan Furkan Özçal mı?
Bence cevap çok net. İnşallah bi aptallık yapıp Furkanı göndermezler aptal olduklarını düşünürümEmre varken Furkan kiralanırsa gene
Cok kötüydü abi, yedigi golde resmen üstüne gelen topu iceri aldı. Onu gectim, atılan pasları sacma sapan kontrol etti, bi pozisyonda da topu ıskaladı mı ne yaptı tam görmedim top nerdeyse kaleye giriyordu. Eray resmen bomba, Sinan sart oldu.
Zaten o pozisyon da baya salladım.Abim de pek beğenmez de ben geliştirir kendini diye düşünüyordum.
Umut G, Furkan hatta Birhan bile bundan daha faydalı olur. Kendi ekseni etrafında dönüp topu ayağına yapıştıran oyuncunun devri çoktan kapandı. İspanyadan isteyen takım vardı bunu gitsin belki gelişir.
Zaten o pozisyon da baya salladım.Abim de pek beğenmez de ben geliştirir kendini diye düşünüyordum.
Yok abi, önceden tecrübesiz falan diyorduk de gecen sene hem CL'de hem süper ligde oynadı bu adam, bölgesel lig takımıyla oynanan macta bu kadar hata abes. Bir arpa boyu yol gidemedi.