Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder hiç bir yere gitmez Monaco yu başıma R.Madrid yapmayın.İstanbul gibi şehir mi var

He adam 5000 kisinin onunde oynamaya cok merakliydi, oyle birisi degil kendisi.

ya bırakın sneijderı falanda forvet ve sağbek konusunu konuşalım arkadaşlar. eğer bu ikisini almassak bu senede başarı hayal olur. ey yönetim şu ramazan ayında allah rızası için, taraftarın sağlığı için bu takıma adam gibi bir forvet birde sağbek alın

ya bırakın sneijderı falanda forvet ve sağbek konusunu konuşalım arkadaşlar. eğer bu ikisini almassak bu senede başarı hayal olur. ey yönetim şu ramazan ayında allah rızası için, taraftarın sağlığı için bu takıma adam gibi bir forvet birde sağbek alın

Sag bek Hamit bahri bey.

3puan'ın haberini okudum az önce.Burada net yıllık 5 milyon euro alıyormus Sneijder %15'e ragmen.Bu v ergi oranı Fransa'da %40 diyor.Haliyle Monaco daha fazla para vermeli.Monaco aslında para verir o sorun değil.İş Sneijder'de bitiyor.Adam İstanbul'u sevdi.Türkçe öğreniyor eşiyle.Takıma aidiyet duyuyor.Babası,kardeşi bile 4.yıldız için açıklamalar yapıyor.Gideceğini sanmıyorum.

cahil medya önce maaşı düzgün yazsın 5 felan değil 3.2 alıyor sneijder

Arda bile gitti, Hakan gitti, Tugay gitti. Bunlar Galatasarayin öz evlatlari. Bir Hollandalinin Fransada oynamak istemesi dogal. Monaco teklif yaparsa gider.

Arıboğan dedi Tarık konusunda olumlu düşünüyoruz, hoca yerli transferLER istedi... dedi. Çalışılıyordur bir şekilde diye umuyorum.

Hoca muhtemelen yerli iyi oyuncu varsa alın demiştir.Yoksa tarık fln tanımaz kendisi.Tarık transferinde eskişehire göz dağı veriyoruz inşallah kaçırmayız fb yada bjk'ye.

Bonuslarla mac basılarla 5'i buluyordur.Alsında zaten helali hos olsun.Aldıgı parayı fazlasıyla döndürdü kazandırdıgı maclarla.

bonus yok sneijderde ayrıca maç başı 500.000 euroya kilitli 1 milyon euro maç başısı olsa bile 500.000'ni geçmeyecek şekilde diye sözleşmede yazıyor yani maç başılarla max kazanca 3.7 milyon euro

Illa Monaco isterse bizde takas edelim

Sneijder'i al, Falcao'yu ver.

:D

Senin elinde Sneijder'i vermem diye bir koz yok ki. 20M verildikten sonra bizim hiçbir hükmümüz olmuyor. Monaco James'i satıp , Sneijder'i almak isterse 20M onlar için hiçbir şey işin bittiği nokta Sneijder'de olur ama Monaco tercihini Sneijder'den yana değil de daha farklı bir isme kullanabilir.

5 milyon hesaplanırken imza parası da katılıyordur ancak onu zaten her türlü alacak. Giderse maaş 3.200 ve maç başı toplam 500.000 geçmemek şartıyla.

3.700 net ,extra primler ayrı. 1.3 imza parasının kalanı zaten verilecek gitse bile.

bonus yok sneijderde ayrıca maç başı 500.000 euroya kilitli 1 milyon euro maç başısı olsa bile 500.000'ni geçmeyecek şekilde diye sözleşmede yazıyor yani maç başılarla max kazanca 3.7 milyon euro

"FC Internazionale Milano S.p.A. (Inter) profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'le 2012-2013 sezonu 2. yarısından başlamak üzere 3.5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Inter) 7.500.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir.

Futbolcuya ise, 2012-2013 2. yarı sezonu için 2.000.000 EUR sabit transfer ücreti, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 sezonlarının herbirinde ise 3.200.000 EUR sabit transfer ücreti ve(herbir sezon için ödenecek maç başı ücretinin toplam tutarı 500.000 EUR'dan fazla olmamak şartıyla) 25.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcuya ödenecek 3.900.000 EUR tutarındaki imza ücreti de 2013-2014'ten başlamak üzere 3 sezona eşit olarak paylaştırılarak ödenecektir."

Gecen sezon 28 mac oynamıs.700.000 Euro eder ancak max 500.000 Euro alabilir maddesi var..Sabit ücrete ekledigin zaman 3.700.000 Euro ediyor.

3.900.000 tutarındaki imza ücretini de 3 seneye böldügün zaman 5 Milyon Euro'yu buluyor.Neyse adamın parasını hesaplamaktan hoşlanmıyorum.Dediğim gibi hakediyor fazlasıyla.

bence unal aysal 20 milyon euro madde var işini sonradab uydurdu

öyle bir madde olsa menajeri bize transfer olduğu gün basına falan sızdırırdı

aysal sneijderi satmaya yok yaptı bence o söylemiyle

Çeptalk

Lucescu bizi kandırdı gelmeyerek söz vermesine rağmen, şimdi beter olsun takımı dağılmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt