Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Sabri bile gider Monaco istese.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence en önemlisi olan $$$
Monaco'nun yillik verecegi ücret çok
Monaco bide yolanthe gibi hollywood diva için cennetlik bir yer.
Objektif yorumlarsak monaco çok daha keyifli olur sneijder ailesi için.
Parada aynı miktarı verirler kendisine zanediyorum
Orasi öyle, ama Galatasaraydaki taraftar ve atmosfer'i bir daha bulamayacak.
ya bırakın sneijderı falanda forvet ve sağbek konusunu konuşalım arkadaşlar. eğer bu ikisini almassak bu senede başarı hayal olur. ey yönetim şu ramazan ayında allah rızası için, taraftarın sağlığı için bu takıma adam gibi bir forvet birde sağbek alın
3puan'ın haberini okudum az önce.Burada net yıllık 5 milyon euro alıyormus Sneijder %15'e ragmen.Bu v ergi oranı Fransa'da %40 diyor.Haliyle Monaco daha fazla para vermeli.Monaco aslında para verir o sorun değil.İş Sneijder'de bitiyor.Adam İstanbul'u sevdi.Türkçe öğreniyor eşiyle.Takıma aidiyet duyuyor.Babası,kardeşi bile 4.yıldız için açıklamalar yapıyor.Gideceğini sanmıyorum.
cahil medya önce maaşı düzgün yazsın 5 felan değil 3.2 alıyor sneijder
Arıboğan dedi Tarık konusunda olumlu düşünüyoruz, hoca yerli transferLER istedi... dedi. Çalışılıyordur bir şekilde diye umuyorum.
Bonuslarla mac basılarla 5'i buluyordur.Alsında zaten helali hos olsun.Aldıgı parayı fazlasıyla döndürdü kazandırdıgı maclarla.
Illa Monaco isterse bizde takas edelim
Sneijder'i al, Falcao'yu ver.
![]()
bonus yok sneijderde ayrıca maç başı 500.000 euroya kilitli 1 milyon euro maç başısı olsa bile 500.000'ni geçmeyecek şekilde diye sözleşmede yazıyor yani maç başılarla max kazanca 3.7 milyon euro