Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde lauro mudur nedir öyle bi kaleciyi alıyoduk az daha ona taffarelin kefil olduğuna gerçektende inandım. Üzerinden 3 senen geçti ama olsun.

Kendisi kaleci antrenörü bundan bi cacık olmaz demesi gerekirken üzerine olan sözleşmesini ekstra bi uzattık.

Bi daha kimseye kefil olmaz umarım. Hatta bizim transfer komitesi kimse boşa para vermeye de gerek yok. Bülent tulun 3g+birde tablet verdik mi youtubeden izleyip izleyip alsın belki daha sağlam oyuncular çıkar.

O değilde lauro mudur nedir öyle bi kaleciyi alıyoduk az daha ona taffarelin kefil olduğuna gerçektende inandım. Üzerinden 3 senen geçti ama olsun..

Halen mi ordasiniz be kardesim... Video´da Abdulrahim Albayrak avrupada mücadele eden, genc bir kaleciden bahsediyor. Lauro ne genc, nede avrupada oynuyordu... Albayrak heyecanlanmis sacmalamis orada, yanindaki gazeteci lauro diyince.

arkadaşlar merhaba. konuyla ve topicle alakası yok soracağım sorunun ama acil cevaba ihtiyacım var.

Manisadaki süper kupa finaline gidicemde Passo lig ve E-bilet saçmalığı bu maçta geçerli olucak mı? cevap verirseniz çok memnun olucam. teşekkürler.

Ya beyler ben biraz uzak kaldim olcan noldu ? Aldiysak niye oynamiyor

dün akşamki maçta seyrettiğim kadarıyla bruma-veysel fena değildi. melo ve selçuk hazır değil. selçuk istekli gibi ama yetersiz yine her topu al geri ver yaptı. defans leş. chedju golde atmasa berbat diyecektim. telles ne oynuyor geldiğinden beri anlamadım boşuna yabancı hakkını oraya harcamayalım artık beğenmesemde al ishakı koy oraya pek bişey farketmez. emreçolak gol pası verdi 1-2 tane ama top kaybı sayısı dağları aştı. bir futbolcu bu kadar top kaybıyla oynarsa bu takımda işi yok. Tarık transferi 2 açıdan iyi olur hem veysele hemde olcana alternatif olur. en büyük sorunumuz büyük takım gibi atak yapamıyoruz.Burak sorunsalı burada önemli tabi. ileride paslaşma diye bişey yok ancak stoperler paslaşıyor. bu takıma ileride top tutan becerikli 2 oyuncu lazım. bu sene işimiz kolay değil. sorun manciniden ziyade takım yapısında. oyuncularımızın çoğu çaylaklar gibi. tarık-ishak ve ileriye 2 yabancı transferi gerekiyor.

Bu arada formalari hic ama hic begenmedim.

O sacma sapan cizgileri yapacaz diye nike logosu, türk bayragi ve gs amblemi birbirine cok sıkışık duruyor

Bu formalari hangi zevksiz onayladi merak ediyorum

Bu takımın acilen ayagında top tutabilen bır forvet, sag ve sol beki yedekleyebilecek bir türk ( tarık ) orta sahayı ucluye cevırecek bır turk( g.inler) transferine ihtiyacı var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hazirlik macinda yenilmek iyidir. Sonucta 3-4 gündür antrenman yapiyoruz.

Ligi baslamis takima yenilmek cok da sasirtici olmamali. Ama eksiklerimiz görülür insallah.

Forvet hatti cok zayif. Oraya bir yildiz alsinlar en azindan.

Hazirlik macinda yenilmek iyidir. Sonucta 3-4 gündür antrenman yapiyoruz.

Ligi baslamis takima yenilmek cok da sasirtici olmamali. Ama eksiklerimiz görülür insallah.

Forvet hatti cok zayif. Oraya bir yildiz alsinlar en azindan.

Hazır bir takıma karşı oynadık doğrusuda o hazır olmayan bir takımla oynarsak ne seviyede oldugumuzu göremeyiz.Hazırlık maçını kazanmak yanıltıcı olabilir ama kaybetmek eksikleri gösterir.

Sabri olayıyla sevindik ama devamı gelmesse hiç bir anlamı yok.Bana şu saatten sonra çöpler mi gitsin yoksa Messi mi gelsin deseler hiç düşünmeden çöpler gitsin derim.

eray - yeteneği olduğuna inanmıyorum. dany vari çalımları efsane olur:bansign:

veysel - iyi sayılırdı yine de arkaya çok top kaçırdı.

ched - anlamsız hareketler vol 214313509348278618723 (GİTSİN orta sahada 10 metre öndeki topa dalmalar, gereksiz paslar)

balta - çok hata yapıyor çok

telles - defans "0"

melo - tam hazır olmasa bile en iyisiydi

selçuk - kötü değildi, çok agresifdi ama haklıydı karşı takım birçok pozisyonda sakatlamak istiyor gibiydi.

çolak - birkaç olumlu hareketini gördüm. top saklama fln.. pas hatası çok yaptı

bruma - patlayıcı özelliği bu maçta bile çok belliydi ama devamlılığı yoktu.

olcan - takıma alışmamış yada sistemi yadırgıyor, yalnız brumaya verdiği pas zeka kokuyordu.

burak - tek forvetlik oyun oynayacağını sanmıyorum. dün de vasatı aşamadı.

umut - koş koş koş

berk - yetenekli ama çok cılız

aydın - topla oynadı mı görmedim

prandelli - bu defans hattıyla ve bu taktikle 5 yememek mucizeydi. pres dediler ben görmedim. takım ağır antrenman yapıyorlar kabul ama oyuncu hataları yorgunluktan değil cehalettendi.

Galatasaray, Gökhan İnler'le Anlaştı

Yabancı statüsü nedeniyle şimdiye dek üç yerli transfer eden Sarı-Kırmızılılar, Türk pasaportu bulunan Gökhan İnler ile de prensipte el sıkıştı.

Roberto Mancini’den boşalan teknik direktör koltuğunu Cesare Prandelli ile dolduran; Sinan Bolat (kaleci), Olcan Adın (kanat oyuncusu) ve Sinan Gümüş’ü (kanat oyuncusu) alarak transfer sezonuna hızlı giriş yapan Galatasaray, Gökhan İnler'le prensipte anlaşmaya vardı.

GÖKHAN'LA EL SIKIŞILDI

Fanatik'in haberine göre; İtalyan teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Sarı- Kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirdiği Gökhan İnler konusunda somut adımlar atmak üzere. Orta sahada görev yapan, İsviçre Milli Takımı’nda kaptanlık pazubandını takan gurbetçi yıldızla el sıkışan yöneticiler; şimdi de Napoli ile dirsek temasına geçti.

6,5 MİLYON EURO

2016 yılı Haziran ayına kadar İtalyan Kulübü ile mukavelesi bulunan Gökhan İnler’e, Avrupa piyasasında 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli öngörülüyor. Türkiye’deki yabancı statüsü nedeniyle Gökhan transferi için ısrarcı davranacak olan Galatasaray’ın, Napoli’nin kapısını 6,5 milyon Euro’luk teklifle çalacağı öğrenildi.

PRANDELLI TANIYOR VE İSTİYOR

Prandelli’nin de İtalya Ligi Serie A’dan tanıdığı Gökhan İnler’in gelmesini çok istediği biliniyor. Galatasaray’a yakın kaynaklar, kısa süre içinde bu transferin mutlu sonla noktalanmasına kesin gözüyle bakıyor.

Galatasaray, Gökhan İnler'le Anlaştı

Hakan,Semih,Chedju,Koray'a güvenerek sezona başlayacaksak bu sezonda çöpe gitti demektir,bu oyuncuların hangi ikisi ilk onbirde başlarsa başlasın güven vermiyor ve yetersiz,bu takımın çok acil yabancı tecrübeli savunma oyuncusuna ihtiyacı var...

yabancı derken Burdissoyu kastetmedim,Hummels gibi,Miranda gibi bir adam lazım bizi msavunmaya Popescu etkisi yapabilecek birine yoksa sezona başlamanın alemi yok...

yarın obürgün Chelsea ile,Real madrid ile,Barcelona ile oynarken Semih-Koray ikilisi ilemi dikileceğiz onalrın karşısına yoksa elbombası olan Cedju ile Balta ikilisi ilemi,önce kaliteli savunma sonra forvet................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt