Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan tüpcü senin yüzünden tarik senerlere kaldik insallah tez zamanda def olursun

futbolculara sözlesmeleri uzatmadan ve aldi paraya zam yapmaktan transfer para kalmadi, bir babayigit bu sezon eski futbolcularla yaptimiz yeni sözlesmelerini bir hesap kitap yapabilirmi simdi nekadar daha fazla ödüyoruz bunlara gecen sezona göre?

Sadece artan ücretler olarak degil, kadroda çok fazla oyuncu var. 10 oyuncu fazladan en az €10-12 milyon yapar. Gitti sponsor paralari yani.

Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!

Fifa Legend IBARBO. :yup:

Ama gercek Hayatinda o kadar iyi degil bence...Forvet'ten daha cok bir kanat oyuncusu...ama gelirse yinede sevinirim tabi. :D

Fifa Legend IBARBO. :yup:

Ama gercek Hayatinda o kadar iyi degil bence...Forvet'ten daha cok bir kanat oyuncusu...ama gelirse yinede sevinirim tabi. :D

Haklisin Nuri ama daha 24 yaşında. Kendisini geliştirebilir. 5-7 milyon arasi alabilsek ileride büyük rakamlara satabiliriz. Dortmund mesela Immobile ve Ibarbo arasinda kalmisti. Tercihini immobileden yana kullandi. Bence benteke tipi bir forvet olabilir. :-)

Bir süre önce Ukrayna vatandaşlığına geçen Brezilyalı futbolcu Edmar Halowski de Lacerda, ülkede yaşanan iç savaş nedeniyle askere çağırıldı ;:ÇD

Fenerbahce Passolig sistemine giriş yapmadı.....Bizim Yönetim neden bu Passolig destekliyor? Rezilik ya...

Hakan balta bu yabanci sinirlamasinda çok Kritik bir futbolcu,gerekirse tellesin yerine gecer,üstelik Kim ne derse desin yer tutmasini bilden ve sakin oynayabilen tek savunmacimiz

fener kap bildirimleri

Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha ile 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3.500.000 €’dur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

5.06.2014 tarihli Özel Durum Açıklamamıza ilişkin güncellemedir:

Futbolcumuz Caner Erkin ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme içeriği Yönetim Kurulumuzun 19.06.2014 ve 327 tarihli kararıyla belirlenen eşikleri aşmamaktadır.

ersun yanal bugün söylediğibir cümle

Ersun Yanal : 1 Oyuncu Transferi söz konusu o da Diego,zaten antremanlarda.

Resmi sözleşme halen yapılmadı neden?

karar senin.

imza töreni düzenleyip "sözlesme imzalanmamistir" denmesi bana mantiksiz geliyor.

öyle bir durum var ise bu gercek anlamda kamuoyunu yaniltmaktir ve spk nezdinde cezalandirilmalidir.

kaynagin ne senin? nerde okudun?

ben ünal aysal dan memnun bir taraftar olarak bu eray olsun balta olsun maaş artırım olayına anlam veremiyorum ve acımasızca eleştiresim var hakikaten çok anlamsız

Bu işin mutlaka bir mantığı vardır sonra çıkar ortaya diye düşünüyorum hiç bir yönetim veya patron durduk yere zam yapmaz eşyanın tabiatına aykırı

nerde bi fenerli mal var hala alex hagi karşılaştırması yapıyor ya :) bu kadar mı andavar olur bi insanoğlu. ulan istatistik diye tutturana kadar Hami Mandıralı da Hagi den iyiydi skor olarak..noldu esamesi okunmadı Haginin yanında.Bak yine sinir oldum

drogba-signs.hero.png

aslında yabancı bir forvet alsakta şöyle bişiler denesek zaman zaman nasıl olur ? biliyorum Şino kanat değil ama en sevdiğim sistemde 4-4-2 benim ya :D o da sola yakın oynamayı seviyor hani böle hafiften içeri kat ederek uzak köşeye şutlar :D

..................muslera............

xxxxx.....semih....xxxxx....hakan

..............selçuk....melo............

...olcan.........................sneijder...

...............xxxx....burak.............

yedekten gelecek bruma ve amrabat hamlelerimiz de mevcut olur bu durumda :D

Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!

Ibarbo diyorsun

8mil diyorsun

Scouting diyorsun

Scouting...

--...--

* LG G2 Tapatalk *

Ibarbo diyorsun

8mil diyorsun

Scouting diyorsun

Scouting...

--...--

* LG G2 Tapatalk *

Daha kolayı olamaz Arif bey. Tamam tm değeri 8 milyon civari ama 5-6 milyona bitebilir. Ayrica azicik futbol bilgin varsa bu tip futbolcuların türkiyede nasil işlediğini de bilirsin heralde. Hadi bu scouting değil demek istemişsin ozaman 2-3 sene daha bekle piyasa degeri 20 milyon olsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt