- 12 Şubat 2011
- 3.892
- 3.085
- 1.563
ulan tüpcü senin yüzünden tarik senerlere kaldik insallah tez zamanda def olursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolculara sözlesmeleri uzatmadan ve aldi paraya zam yapmaktan transfer para kalmadi, bir babayigit bu sezon eski futbolcularla yaptimiz yeni sözlesmelerini bir hesap kitap yapabilirmi simdi nekadar daha fazla ödüyoruz bunlara gecen sezona göre?
Fifa Ultimate'de benim adamim .. cok hizli ve cok güclüaffetmiyor
Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!
Fifa Legend IBARBO. :yup:
Ama gercek Hayatinda o kadar iyi degil bence...Forvet'ten daha cok bir kanat oyuncusu...ama gelirse yinede sevinirim tabi.![]()
Oyunda cok güçlü haklısın. Ama gerçekte'de tam bize göre bir isim. Ama bizimkilerin bu adamın varliğindan bile haberi yoktur eminim. Cok yazik
fener kap bildirimleri
Profesyonel futbolcu Diego Ribas da Cunha ile 2014-15, 2015-16 ve 2016-17 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Oyuncuya sözleşme kapsamında garanti, maç başı ve primler dahil olmak üzere ödenecek yıllık ücret tutarı net 3.500.000 €’dur.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
5.06.2014 tarihli Özel Durum Açıklamamıza ilişkin güncellemedir:
Futbolcumuz Caner Erkin ile 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme içeriği Yönetim Kurulumuzun 19.06.2014 ve 327 tarihli kararıyla belirlenen eşikleri aşmamaktadır.
ersun yanal bugün söylediğibir cümle
Ersun Yanal : 1 Oyuncu Transferi söz konusu o da Diego,zaten antremanlarda.
Resmi sözleşme halen yapılmadı neden?
karar senin.
ben ünal aysal dan memnun bir taraftar olarak bu eray olsun balta olsun maaş artırım olayına anlam veremiyorum ve acımasızca eleştiresim var hakikaten çok anlamsız
Beyler birdaha söylüyorum. Victor Ibarbo piyasa değeri 8 Milyon civarinda olsa gerek. Gerçekten 1.88 boyuna göre çok süratli. Hava hakimiyeti iyi ve kanatlarda'da görev yapti. Nerde bu takımın scouting ekibi. Çıldırmak üzereyim. Neden düşünülmüyor böyle isimler!!!
Ibarbo diyorsun
8mil diyorsun
Scouting diyorsun
Scouting...
--...--
* LG G2 Tapatalk *