Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim taraftarın fazlasıyla bi tarafı kalkmış huntelaar,torres,pirlo vs vs gibi adamları beğenmiyorlar inanılır gibi değil.Bu kibrin sonu 3-4 sene önceki BAM üçlüsüne dönerse hiç şaşırmasınlar sonra

Yahu şurada bir, iki kişi olumsuz konuşmuş hemen taraftarlara sallıyorsunuz, genellleme yapıyorsunuz. Bıkmadınız Galatasaray taraftaraına sallamaktan.

Bu kadar bu iş bilmez yönetime sallasaydınız hiç olmasa Galatasaraya faydanız oluırdu.

Ne meraklısınız Taraftara sallamaya..Kibir falamn palavra.Yok öyle bir şey. Glatasaray taraftarında ne var biliyormusun aşırı polyanacılık ve isim fanatikliği. Bu yüzdende başımızdakiler türlü türlü fiyaskolara imza atıyorlar.

Huntelar üst düzey bir forvettir. Teknikdir. Futbol bilgisi üst düzeydir. Tam bir ceza sahası golcüsüdür.İstememek ayıp olur. Zaten Hunteların çalım atanı, daha hızlı olanı İbrahimoviç falan oluıyor.

Hızlı, adam geçme özellikleri gibi eksikliğimizi forvet değil kanat adamlarıyla gideririz.

Ama Adam hunteların çok fazla sakatlık geçirdiğini söyleyebilir, O raya hada hızlı, rahat adam geçen birisini isteyebilir. Buna saygı göstereceksiniz. hemen sallamayacaksınız. Birbirinize tahammülünüz olsun. Burada sallanacak tek yer var oda iş bilmez yönetimlerdir.

trollüğe devam ederseniz myc vermek zorunda kalacağım

Sorması ayıp Hunteelaar haberlerinin kaynağı nedir , nereden çıktı ?

Hep yaşlı üyeler rahatsız 30 vs üstünü banlamalıyız

Sende 30 yaşında banlanacaksın o zaman. Ama akıl yaşta değil baştadır.

Nice 50 lik gördüm 20 lik akıl yok, nice 20 lik gördüm 50 ye 70 e taş çıkartır akılda zekada.

Ve nice 43 lükler gördüm 86 lıklara kök söktürür Bknz : Bendeniz... :cool:

Sende 30 yaşında banlanacaksın o zaman. Ama akıl yaşta değil baştadır.

Nice 50 lik gördüm 20 lik akıl yok, nice 20 lik gördüm 50 ye 70 e taş çıkartır akılda zekada.

Ve nice 43 lükler gördüm 86 lıklara kök söktürür Bknz : Bendeniz... :cool:

Şu seçimde hırsıza oy veren Galatasaraylı olamaz. Gençlik ve spor bakanlığının açıklaması ne öyle. Hırsız pislik

Hayır ödülleri falan yazmışlar. E vermeseydin.

Ayrıca Fenerinkileri de yazsalardı ya

Utanmamışlar abi. Baştan aşağı Galatasaray yardım yardım diyip,sonuna Galatasaray ve diğer klupler diyorlar. Madem yapıyorlar yapsalar ya topuk yaylasına da aziz yıldırım ben yaptım ben yaptım diye inlerken devlet destekli şeye

---------------------------Burak------------------------------

Bruma/Olcan------Sneijder--------Campbell/Olcan

------------------Selcuk-------Melo------------------------

Telles------Koray-------------------Semih-----Veysel

-------------------------Muslera-------------------------------

Campbell + yerli stoper ile transferi kapatırız umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt