Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fifa_15_xbox_one_burak_yilmaz_cover_by_carricudizilla-d7lqtpp.png

YABANCI forvet sart oglu sart. Koskoca sezon Burak-Umut ile GECMEZ.

Çok doğru.Yabancı forvet şart kere şart.Campbell ya da başka bir yabancı forvet mutlaka gelmeli.

Ayrıca campbell ilk gündeme geldiğinde yanlış bir tercih gibi gelmişti.Çünkü sadece dünya kupasında izledim ve orada hızlı bir kanat Oyuncusu tarzındaydı.Ama forvet de oynayabiliyormuş.Bu açıdan bakıldığında campbell iki açıdan çok işimize yarayacak gelirse.Birincisi forvet pozisyonunda oldukça yetersiz bir takımız ve burak ile umut gibi iki adamla yola çıkılırsa lige ve ş.ligine ilk yarıda havlu atarız.Campbell ligde direk forvet oynayabilir.Ligde bazı maçlarda muslerayı yedekleyip,bazı maçlarda savunmayı full yerli yapıp campbell'ı kullanabilirz.

Sinan bolat-tarık-semih-yabancı stoper-hakan balta-selçuk-melo-olcan-bruma-sneijder-campbell gibi bir kadro

muslera-veysel-semih-hakan balta-tarık-selçuk-melo-olcan-bruma-sneijder-campbell gibi bir kadro yapılabilir.

Campbell'ın ilk bakışta akla gelmeyen ama çok önemli bir katkısı daha olur bize.Hem forvet oynar dediğim gibi hem de çok yetenekli olmasına rağmen yeni sakatlıktan çıkmış olan brumaya bir şey olursa onu aratmaz.Bu açıdan herhangi bir sakatlık durumunda forvet yerinde orada kullanılabilir.Yani brumanın sigortası gibi olur.

Tüm renkdaşlarımın bayramı mübarek olsun. Küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öpüyorum.

Arkadaşlar Campbell iddaaları var da forvette bize ilaç olacak oyuncu değil. Campbell direkt Bruma'ya rakip gibi düşünüyorum ben.Avrupa maçlarında formasyon değişebilir ama Lig'de Bruma - Campbell tercihine dönebilir iş.

Bizim Huntelaar, Cardozo tarzı bir forvete ihtiyacımız var.

Arkadaşlar Campbell iddaaları var da forvette bize ilaç olacak oyuncu değil. Campbell direkt Bruma'ya rakip gibi düşünüyorum ben.Avrupa maçlarında formasyon değişebilir ama Lig'de Bruma - Campbell tercihine dönebilir iş.

Bizim Huntelaar, Cardozo tarzı bir forvete ihtiyacımız var.

Campbell iyidir iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt