Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1058270_Galatasaray_SK.jpg

Beğendiğimden dolayı like butonuna tıklamadım.

The times haber gecti resmen campbelli bizimle ilgili.

Şimdi hop yada flop

campell mevlut ve tarık gelirse ben mutlu olacagim bu transfer döneminden olacak mi ucu de acaba

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Campbell haberleri ingiltere basınında çığ gibi büyüyor

Şaka maka iş ciddi gibi

Ya biz aslinda burada kendimizi kandiriyoruz. Bir gün Sampiyonlar Ligi kazanmak elbette hepimizin en büyük hayalidir ama cok cok zor be arkadas.

Görüyoruz, adamlar düsünmeden 20-40 milyonu masaya koyuyor. Lukaku mesela bugün 36 Milyoncukkk € ya Everton'a transfer oldu.

Bizde burda kendi kendimize gelin güvey oluyorduz ve sunu alalim, bunu alalim diyoruz. Lukakuyu bende cok görmek istemistim takimimizda bir zaman önce ama biz 10 Milyon € ya oyuncu aldik mi hemen herkes Ronaldo,Messi,Iniesta bekliyor. Beklentiler cok yüksek. Bruma örnegi var. Cocuk talihsiz bir sakatlik gecirdi, ve forumda ve saire gördük ki hemen yollamak isteyenler cikti. Yeni Ronaldo diyenler oldu bu cocuga. Beklentilerinizi yüksek tutarsaniz elbette ki sonunda üzülürsünüz.

Cünkü burasi Türkiye; futbolun gelismesi icin herhangi bir somut adim yapilmiyor. Aksi taktirde futbol gelismesin diye ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar. Ileriye gidecegimize geriye gidiyoruz. Galatasaray olmasa su lanet düzen,su lanet lig, ve su lanet insanlar ( futbol icindeki) umrumda bile olmazdi Bir tane mac bile seyretmezdim. Ya inanin benim arkadas cevremde bir tane bile Süperligi takip eden yok. Ya burda cogu türk arkadasim bile bakmiyor takim tutmalarina ragmen. Tabi onlar benim gibi sizin gibi fanatik degil.

Demek istedigim, biz "disarida" nasil basarili olalim ki, kendi "evimizde" daha nelerle savasiyoruz. Masallah bizim ve türk futbolunun ilerlememesi icin ellerinden ne geliyorsa sonuna kadar yapiyorlar. Bu konudaki azimleri gercekten övgüye deger. Full performans sergiliyorlar bu konuda.

Son laflarimda da su yerli transferlerine deginmek istiyorum.

Bu lanet düzende tabiki alinabilecek mevcut en iyi yerlileri almaya calismaliyiz, ama bu su anlama gelmez ki, git körü körüne kaziklandigini bile bile bir oyuncu al. Bunu cogu kez yasadik. Amrabat mesela bir israr transferidir. Israr, israr ede ede sonunda kaziklanmayi göz önünde bulundurarak aldik.

Son günlerde Tarik meselesi var tabiki. Baslarda bende cok istiyordum, ama haddini asiyor bu kulüpler cok zamandir. Uzun da yazmak istemiyorum ama gercekten cok doluyum bu konu ile ilgili.

Göz göre göre adamlara o parayi verip, onlari tatmin edersek daha cooook sürer bu dönem ve biz daha cok kafamizi duvarlara vururuz. Yine ve yeniden kaziklanmaya devam ederiz. Ederinden biraz daha fazla verilmesini anlarim da ama bu nedir be arkadas?? O istenilen paralar nedir yahu.

Topu topuna bir sezon "iyi" oynamis (ki o da muamma, adami burda Dani Alves veya Lahm ilan edenler olacak neredeyse utanmasalar).

Bunlara cok sert bir yanit vermeliyiz. Bu oyunlara gelmemeliyiz. Alper olayini ne cabuk unuttunuz gecen sezon?? Biz de bu olaydan sonra hala gittik bu adamlara bir oyuncumuzu verdik yok pahasina. Enayiyiz biz, keriziz biz.

BUNA ARTIK DUR DENILMELI. Icim ciz ediyor lan böyle seyleri görünce. Sanki benim parammis gibi yoklugunu ve bosa harcandigini hissediyorum.

Muslera'ya cok ciddi teklifler varmis.

Kaynak Baris Yurduseven:DD:DD

Galatasaray seem to be heading the queue to sign Costa Rica World Cup star Joel Campbell on loan. (Source: The Times)

KAMPL Hayırlı olsun

fenerbahceden-kevin-kampl-atagi-1l.jpg

ŞAKA ŞAKA GERÇEK CAMPBELL GERÇEK GOLCÜ HAYIRLI OLSUN .

BİRİLERİ BAĞLAMIŞ FEDERASYONA BEL , FAUL YAPMADAN OYNA JOEL CAMPBELL

haberDSIVml.jpg

Muslera'ya cok ciddi teklifler varmis.

Kaynak Baris Yurdusevdn:DD:DD

Bu adami hala orda nasil barindiriyorlar anlamiyorum. Götüyle mi salliyor haberleri, göbegiyle mi yillardir muamma.

Daha hic bir transferi tutturamadi. Balo bize geliyordu, Cardozo Fenere/Trabzona. Hele hele Trabzon icin saydiklari hic tutmuyor, bir de özel ilgi alani Trabzon olmasina ragmen.

Ya yönetimden bununla kafa buluyorlar birseyler anlatirken. Ya da gercekten bu adam arastirmiyor atiyor kafadan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt