Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir gururumuz olan basketbol şubesi bütçede küçülmeye gidiyor, buna hazırlık yapmak için final maçına çıkmıyor, öte yanda berbat sezon geçiren oyuncular durduk yere zam alıyor ve bir nevi basketbolun paralarını da yiyor , hajrovic diye bir serseri 10 milyon euroya mal oluyor ve takımda bile değil siz hala tarkk çamdal campbell konusuyosunuz , yazık. Kulüp ölüyor haberiniz yok, 2 senedir geliri bile olmayan fb hem futbol hem basketbolda açık ara en iyi kadroyu kuraun biz ise feda diyelim, şaka gibi gerçekten

Futbol subesinin maddi isleri ayri basketboldan, hic bir alakalari yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=U3QMdW7t4L0[/media]

Fbtv 2 de çıkan yorumcuların söylediği şey zerre kadar umurumda değil.Yabancı kontenjanı var olmasa bende Tarık Çamdal transferine karşı olurdum ama bu şartlarda gidipte defansı yabancı oyunculardan kuramazsın.5 yabancı diyoruz Muslera zaten kalede geriye kaldı 4 oyuncu.

19 yaşındaydı ispanyadayken .

Yunan liginde dediğin gibi az çok seviyesi düşük takımlar var ama bizim ligden okadar kötü değiler.

Bizimkiler gurcistanın köy takımlarını yenemiyorlar.

Bir di maria ve saire değil ama bir farfan seviyesinde bence. Oda yeterli

1 sene önce ispanyadaydı,21 yaşındaymış.

Burada iş yapar ısınırsa.Öyle çok özel bir oyuncu değil,beklenti yükselmesin gelsede.

Şu takım içi gruplaşma işi bence çok abartılıyor burada.

Erkan Zengin müthiş oyuncu. sadece bazen fazla bencil olabiliyor ama bizde o bencilliği yapamaz, sonuçta Olcan'ı da bencil olduğu için eleştiriyordu TS taraftarı. dar alanda adam eksiltebilen, ileride top tutabilen (ki bunları yapabilen fazla oyuncumuz yok), skora katkı veren bir isim ve en önemlisi de Türk. fiyatı yüksek olabilir, yaşı fazla olabilir ama bence tam aradığımız oyuncu Erkan. keşke Tarık'la ikisi uygun bir fiyata gelse

Erkan berbat bir oyuncu. Kanat oyuncusu ama yavas. Tek bildigi topu ayaginda ezmek, gereksiz calim atmak. Uretken calim da degil, adam gecip pozisyon da yaratmiyor, topu ayaginda ezip ezip sonunda da kaptiriyor. Ben inanmiyorum ciddi olarak ilgilendigimize. Baktim simdi kontratinda 1 yil kalmis. Bence Eskisehir bunu bize kontrati bitmeden satip kar etmek pesinde, o yuzden Tarik'la ilgili olan pazarliklara onu da sokmaya calisiyorlar, benim anladigim bu.

Alinirsa 30 kisilik kadroya bile giremez.

1 sene önce ispanyadaydı,21 yaşındaymış.

Burada iş yapar ısınırsa.Öyle çok özel bir oyuncu değil,beklenti yükselmesin gelsede.

Gecen ay 22 yaşına bastı. Geçtiğimiz sezon yunanistanda oynadı.

19-20 yaşındaydı yani.

Beklentiler yüksek :DD en azında türkiye ligi için. Avrupa yine farklı mekan ve konu

19-20 yaşındaydı yani.

Beklentiler yüksek :DD en azında türkiye ligi için. Avrupa yine farklı mekan ve konu

Cambell kiralayıp seneye bonservisini alabiliriz.Bizim takımla beraber ligde çok iyi oynar çünkü zaten biz hücum oynayan takımız bunun yanında Cambell yaratıcı bir forvet inşallah gelir.

Erkan iyidir ya.Zaten bize bireysel oynayan oyuncu lazım.Bruma ve Olcan dışında bu türde oyuncumuz yok.Orada takımın lideri gibi oynuyor.Bizde o kadar disiplinsiz oynamaz.

19-20 yaşındaydı yani.

Bizim ligde hızlı,kuvvetli oyuncular iş yapıyor genelde.

Kötü diyemiyecem ancak inanılmaz beklenti yapmıyorum kendi adıma.

Cambell kiralayıp seneye bonservisini alabiliriz.Bizim takımla beraber ligde çok iyi oynar çünkü zaten biz hücum oynayan takımız bunun yanında Cambell yaratıcı bir forvet inşallah gelir.

Bonservisi konusunda şüpheliyim biraz.

Wenger vermez kolay kolay bunu option ile.

1058686_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler: Sinan, Tarık(Veysel), Chedjou, Hamit, Yekta, Amrabat, Umud

Ortalığın dağıtır.

Erkan transferi bana Adnan's dönemini hatırlatıyor. Sadece bu nedenle bile istemem. Onun yerine Sinan'a ve alt yapıdan yetişen gençlere hatta Emre Ç. ye yer verilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt