Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam futbolcu lazım,almak lazım ama kadro çok şişik ve çoğu Galatasarada oynaycak kapasitede değiller.Göndermekte lazım.

1:Eray İşcan

2:Chedou

3:Dany

4:Gökhan Zan

5:Eboue

6:Sabri(gönderilmesine karşıyım ama kadro ışı)

7:Engin

8:Kaan Baysal??

9:Hamit

10:Emre Çolak

11:Aydın

12:Yiğit

13:Endoğan???

14:Amrabat

15:Ontivero

16:Furkan???

standforbridge de çok hissetmiştim nedense drogbanın chelsea için oynadığını. ama ne azıkkı mancını fark edemedi

Herkesin özdelestigi bir takim vardir. Drogba denince Chelsea gelir akla normal olarark. Bunu bu anlamda söylemistir.

Burak, Selcuk fln Chelsea maclarinda ne bok yedi söyleyin bana? Snki müthis oynadik ve Drogbanin kacirdigi penalti ve gollerle elendik. Yapmayin ltf.

Ayrica 12-13 sezonunda sampiyon olmamizda ve gecen sezon ölü grubundan cikmamizda Drogbaa bas rolü oynadi diyebiliriz. Süper Kupayi unutmayalim.

Drogba adamin dibidir, sike gibi islere girmez. Sanki Chelsea Galatasarayi elemek icin Drogbayi ayartacak. Sacma

stamforbridge de çok hissetmiştim nedense drogbanın chelsea için oynadığını. ama ne azıkkı mancını fark edemedi

Geçen senenin büyük kısmında öyleydi. Hele ligin 2. yarısında tamamen bıraktı kendini. Chelsea maçına da sakat sakat çıktığı bunu kulüpten gizlediği haberleri vardı. Bir maçta oynamak uğruna sezonunu geri kalanını feda etti. Bu karaktersizliği belki iyi oldu sahada yürümekten başka bir halt yapmayan morukla ligi 2. bitiremezdik.

standforbridge de çok hissetmiştim nedense drogbanın chelsea için oynadığını. ama ne azıkkı mancını fark edemedi

o maçta iyi oynayan mı vardı hele defans rezaletti drogba ilk maçta hiçte kötü değildi ikinci maç adamı 2 hafta boyunca baskı altına aldılar maç öncesi karşılama yaptılar oda konsantre olamadı

eğer iddialar doğruysa tarık artık bedava bile gelse istemem 1.5 milyona alınacak şener varken kim tarık'ı önerdiyse kulüp açıklamalı

Galatasarayda Gönderilmesi Gerekenler Listesi

Satılık (+)

Kiralık (-)

--Kaleci---

1- Fernando Muslera

38- Sinan Bolat

67- Eray İşcan (-)

39- Alperen Uysal (-)

? -İsmail Cipe

---Defans---

26-Semih Kaya

21- Aurélien Chedjou (+)

?- Dany Nounkeu (+)

28- Koray Günter

?- Gökhan Zan (+)

15- Alex Telles

22- Hakan Kadir Balta

88- Veysel Sarı

27- Emmanuel Eboue (+)

---Orta Saha-----

3- Felipe Melo

8- Selçuk İnan [C]

35- Yekta Kurtuluş

50- Engin Baytar

90- Umut Gündoğan (-)

?- Kaan Baysal (-)

4- Hamit Altıntop

10- Wesley Benjamin Sneijder

24- Furkan Özçal (+)

18- Sinan Gümüş (-)

29- Olcan Adın

7- Aydın Yılmaz

?- Yiğit Gökoğlan (-)

?- Endoğan Adili

11- Bruma

53- Nordin Amrabat (+)

----Forvet-----

94- Lucas Ontivero (-)

17- Burak Yılmaz

9- Umut Bulut

41- Berk İsmail Ünsal (-)

Tamam futbolcu lazım,almak lazım ama kadro çok şişik ve çoğu Galatasarada oynaycak kapasitede değiller.Göndermekte lazım.

1:Eray İşcan

2:Chedou

3:Dany

4:Gökhan Zan

5:Eboue

6:Sabri(gönderilmesine karşıyım ama kadro ışı)

7:Engin

8:Kaan Baysal??

9:Hamit

10:Emre Çolak

11:Aydın

12:Yiğit

13:Endoğan???

14:Amrabat

15:Ontivero

16:Furkan???

İşin tuhaf tarafı hiçbir alıcı yok bu oyunculara.:((((Çok acı çoook.

Taktiğimiz Böyle Olmalı

armo4361e7e18.png

Görmeyenler İçin Güncelleyek :D

Didier Drogba: "2012'den sonra formasını giydiğim takımlar gücenmesin ama son iki sezonda bile ben bir Chelsea oyuncusuydum ve öyle kaldım."

Şikeci Drogba.

Bosuna mi bas bas bagiriyoruz burada EPL'deki buyuk kuluplerden yasli futbolcu alinmaz diye? Ama cok heveslileri var.

Ne bekliyor ki millet? Adam kariyerinin en guzel yillarini orada yasamis, nice sampiyonluklar, CL sampiyonlugu kazanmis, efsane olmus, birakip baska kulube gidince unutur mu? Baska bir kuluple ozdeslesmis, ve oradayken basariya doymus bir futbolcuyu almak her zaman hata bence.

Hagi Barcelona'dan gelmisti ama ne Barcelona'yla ne de Real'le sampiyonluk yasamisti. O kuluplerde aradigini bulamamisti, geldi bizim efsanemiz oldu, baska kulubun efsanesi olarak gelmedi.

millet milleyeti okuyup drogbaya salliyor. herif niye satsin maçi. o maçta hepsi mal gibiydi.

..................muslera..........

veysel....semih....koray....hakan

..............selçuk..melo.........

campbell....sneijder....bruma

.....................burak..................

sinan , telles , chedjou , amrabat , olcan , umut , mevlüt ,

yekta /emre ç / s.gümüş / umut g. / hamit / sabri

Hakan'ı hala sol beke yazan var

tapatalk

Alex Hakanın Yedeği :D :D :D :D :D

Bu Arada Sabri Efsanesi Bitti

Bence Amrabat yollanmalı. Gelen paraya bir forvet veya Campbell transferi bitmeli. Doria o kadar gerekli değil bence. Zorlamaya hiç gerek yok. Koray kendini biraz daha geliştirirse iyi işler çıkartacağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt