- 16 Haziran 2010
- 204.135
- 156.220
- 6.838
:very_drunk: 12110 mesaji okuyunca beynim dondu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acilen care bulunmali, en az 10 oyuncu gonderilecekmis, zararin neresinden donersek kar dir, kiralik veya satin, gerekirse maaslari yuksek olan oyuncularda bi kismini kendimiz odeyebiliriz, yani mesela 2 milyon alan oyuncunun maasini 50/50 falan, yoksa elde kalirsa gereksiz oyuncular hem bos bosa maas gidecek hem de kadroda fazla oyuncu olmus olacak, bu da yeni transferleri engeller.
Bu Doria da kötü çıkmasın?Bence yabancı stopere hiç gerek yok,forvet lazım bize ama illa da stoper alacaksak Avrupa'dan olsun.
Bu Doria da kötü çıkmasın?Bence yabancı stopere hiç gerek yok,forvet lazım bize ama illa da stoper alacaksak Avrupa'dan olsun.
Aynen katılıyorum.Eğer doğruysa augsburg 900 E vermiş hamite.Hamit'in aldığı para 3.2E,Eboue Dany,Chedju gönderilirse zaten büyük bir rahatlık olacak.Hakeza yerlilerde aşağı kalır değiller.
Doria iyi topcu. Suan dunyadaki en onemli stoperler guney amerikali baktigimizda. doria yi alamayiz zaten sknti etme .d
Hiç izlemedim bilemiyorum nasıl oynadığını ama bize kesinlikle bir forvet lazım.Öyle aşırı iyi olmasına gerek yok.Drogba gibi değil de Elmander gibi,Baros gibi,Necati gibi biri lazım.Topu ona attığında topa bomba muamelesi yapmayacak biri.
Aslında bizim için Uğur Demirok biçilmiş kaftan.Uğura karşılık 2 topçu versek ne kadar güzel olur.Seçip beğensinler.Ama sanırsam 3E+topçu istiyorlarmış.Bakalım ne olacak.
Doumbia alinsa aslinda yeterdi bize, Campbell i Wenger birakmaz, adam antremandaki performansini begenmis, oyle olunca kiralik verse bile EPL takimina vermek isteyecekdir.
Elimizdeki yabancıları göndermeden nasıl transfer yapalım anlat bakalım...
Malesef benim bu yönetimden ne bir beklentim kaldı ne de umudum . Tarık Çamdal ı devre arası inat uğruna almadınız maksimum 1, 5 TL ye . gittiniz bile bile Galatasaray ın 18 ine bile giremeyecek Salih Dursun a 3,75 milyon euro verdiniz . hajrovic in parasını ödemediniz adam kadroya giremiyordu fırsatını buldu kaçtı gitti. Üzerine bol bol soğuk su için artık . neymiş karşı dava açmışız da falan filan