Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci sinirlamasini madem yapiyorsun birakta yedekte kimin oturacagini hoca karar versin

5+3 direk 8 yabanci olmaliydi

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hajrovic den 10 milyon € zarar edersek başkan bu parayı kasaya koymalı derhal.

Galatasaray kimsenin çiftliği değil.

Borcu azalt diye secildi, çoğalsın diye değil bu tür amatörce hatalar ile

Yönetimi artik ciddi almam. Hajrovic Fifa dan official Lisans almis, bunlar hala "davamaiz devam ediyor falan" diyorlar.

Pazzini geçen sene baya kötüydü ama beğenirim.

hedef 4. yildizsa campell gelsin zaten. almeida niye gelsin.

Türkiye ligini tanıyor Almeida'nın ölüsü bizde 10 gol atar geriye düştüğümüzde Burak'a baya asist yapar indireceği toplarla burasının Türkiye olduğunu unutuyorsunuz maç sıkışında doldur boşalta dönüyor oyun kim top indirecek Campbell mi ? Burak mı ?

mevlüt gelsin. sneijdere duvar olur. top tutabilir. prandelli 11 de onu oynatir oyun anlayaşina göre.

Pazzini geçen sene baya kötüydü ama beğenirim.

Pazzinin nesini begeniyorsunuz? Mücadele etmek ve son vurus disinda hic bir özelliği yok. Top tutup, duvar olma özelliği de yok. Kaliteli stoperler karsisinda da hic bir sey yapamiyor. Milandan net 3 milyon euroya yakin maasi var.

Mevlüt hiç beğenmiyorum bitiricilik Umut'tan daha beter Umut yine koşuyor 2. yarı alınca rakip defansı ileri çıkartmıyor

mevlütü bende begenmıyorum ama almeida gelecegıne mevlüt gelsin hem daha kullanısşlı hem türk statüsünde mevlütün potansiyeli tartısılır evet ama almeida gelecegıne mevlutu almak daha mantıklı bence

mevlüt gelsin. sneijdere duvar olur. top tutabilir. prandelli 11 de onu oynatir oyun anlayaşina göre.

Mevlüt'ün ayağında top tutabileceğini hiç sanmıyorum.Zaten bu ayağında top tutsun muhabbetinede hiç katılmıyorum realde barçada bayernde ayağında top tutan forvetmi var güçlü orta sahanda topu rakip sahaya yığarsan forvetin top tutmasına falanda gerek kalmaz ki Prandelli'nin yapmaya çalıştığı o heralde sürekli pres hızlı paslaşmadan bahsediliyor

Türkiye ligini tanıyor Almeida'nın ölüsü bizde 10 gol atar geriye düştüğümüzde Burak'a baya asist yapar indireceği toplarla burasının Türkiye olduğunu unutuyorsunuz maç sıkışında doldur boşalta dönüyor oyun kim top indirecek Campbell mi ? Burak mı ?

bunu en son amrabat için diyorlardi. burayi taniyor diye. mevlüt gelsin. hem yerli. sirf top indiriyor diye bu herifimi alicaz. beştaş yapsaydi ya bunu. campell zaten gelmiyor gibi. ben mevlüte raziyim. oda top indiriyor.

galatasaray'ın transfer edeceğini düşündüğüm genç yetenek.

bizim yöneticilerin ivan gazidis ile aralarının oldukça iyi olduğunu bildiğim için(kankalık seviyesinde) bu transferin çok da zor olacağını düşünmüyorum.

bu genç arkadaşımızın ısrarla alınması taraftarıyım. bize böyle bir oyuncu şart gibi görünüyor.

paylaş

30.07.2014 15:57 srfydn

paylaşıldıysa af ola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt