- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Chedjou + Amrabat'ı 6-7 milyon euro'ya satıp bu paraya Tarık + Erkan'ı alabilsek baya karlı oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erkani bir ben mi beğeniyorum anlamadim
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Chedjou + Amrabat'ı 6-7 milyon euro'ya satıp bu paraya Tarık + Erkan'ı alabilsek baya karlı oluruz.
Amrabatı satmak kadar saçma sapan bir iş yok.
haklısın ama bizde de bire bir adam geçecek çok az adam var aydın oynayacağına yedekte erkan olsun keşke alabilsek biz yabancı olan amrabata o parayı verdik ama bence almayacak yönetim sade mevlut alıp transfer biter
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ne erkan ne tarık bize gelmeyecek,gelemeyecek daha dogrusu. bakın görün olacak olan bu.
Beyler o değil de Aziz bugün de " Israrla söylüyorum başka transfer yapmayacağız " demiş bu çok iyi haber...
Çünkü Egemen muhtemelen sezonu kapattı ve ellerinde 2 türk stoper kaldı Bekir-Serdar.Serdar kafasında futbolu bitirmiş artık inanılmaz kötü oynuyor.Olası ceza-sakatlık durumunda Fenerbahçe'nin canı çok yanacak.
Ayrıca ilerde Kuyt-Emenike-Sow-Diego 4 yabancı kullanıyorlar,5.yabancı kim olacak Meireles mi yoksa Alves mi ? Bakın görün geçen sene bizim çektiğimiz sıkıntıları bu sene Fenerbahçe çekecek...
bence var o da Amrabat'ı almak
Beyler o değil de Aziz bugün de " Israrla söylüyorum başka transfer yapmayacağız " demiş bu çok iyi haber...
Çünkü Egemen muhtemelen sezonu kapattı ve ellerinde 2 türk stoper kaldı Bekir-Serdar.Serdar kafasında futbolu bitirmiş artık inanılmaz kötü oynuyor.Olası ceza-sakatlık durumunda Fenerbahçe'nin canı çok yanacak.
Ayrıca ilerde Kuyt-Emenike-Sow-Diego 4 yabancı kullanıyorlar,5.yabancı kim olacak Meireles mi yoksa Alves mi ? Bakın görün geçen sene bizim çektiğimiz sıkıntıları bu sene Fenerbahçe çekecek...
Amrabatı satıp erkanı alalım demek Futbola net ihanettir. Erkan egoisti beşiktaşta tutunamayıp eskişehirde anadolu topçusu olarak kalmış bencil bir futbolcudur. takım oyununada zerre faydası yoktur. Amrabat ise gerek bizde gerek Malagada iyi maçlar çıkarmıstır.gittigi heryerde sempati kazanmıstır. 2 sene önce burak efendi 8 gol attıysa clde buna en büyük sebep Amrabattır
Transfer bi kenara, kimse asil sorunu hic gündeme getirmiyor.
Biz neden birden parasiz kaldik beyler? Ben bunu kabul edemiyorum.
Bu yönetim bunlari bize bi daha yasatmamak üzere gelmedi mi?
3 senedir basarili olduk, harcadiklarimizin karsiligini da maddi manevi aldik hertürlü.
O zaman nedir bu futboldaki, basketboldaki rezillik? Hadi futbol bi kenara, basketbol tam rezalet.