Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou + Amrabat'ı 6-7 milyon euro'ya satıp bu paraya Tarık + Erkan'ı alabilsek baya karlı oluruz.

Hakan Balta'dan sol beki geçtim, sol bekin alternatifi bile olmaz artık.

Hamit'ten sağ beki geçtim, sağ bekin alternatifi bile olmaz artık.

Sabri yok, geri dönmeyecek! Eboue yok, Salih Dursun yok.

Telles'in de yerli bir alternatifinin olmadığını düşünürsek iki bölgeyi birden Veysel + Tarık şeklinde kapatabiliriz.

Kadrolarda Balta'yı sol bek, Hamit'i sağ bek falan görünce üzülüyorum gerçekten.

Tarik ve Erkan'a 6 milyon cok iyi para, kimse itiraz etmesin. Bu piyasaya gore konusursak gayet iyidir, 1 tanesine 6 milyon istiyorlar diye konusuyorduk bu güne kadar. Umut'u da abartmaya gerek yok o kadar,25 yasindaki adamın 2 bilek hareketine kanmaya gerek yok, bizde asla kadroya giremez Gündoğan. Kurtulmak iyi olur takas yoluyla.

haklısın ama bizde de bire bir adam geçecek çok az adam var aydın oynayacağına yedekte erkan olsun keşke alabilsek biz yabancı olan amrabata o parayı verdik ama bence almayacak yönetim sade mevlut alıp transfer biter

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bilmiyorum. Asist konusunda ve pas alış verişlerinde uyum sağlaya bilirse baya faydalı ola bilir.

Erkan üstüne en az 2 kişi çekiyor ve topda kaybetmiyor kolay kolay baskıdan.

Passı zamanında mesela ordan sneijdere verirse boş alanlar coğalır.

ne erkan ne tarık bize gelmeyecek,gelemeyecek daha dogrusu. bakın görün olacak olan bu.

Neden ? Salih Dursun'la Hajrovic'e 17,5 milyon TL veren Galatasaray yönetimi, iki yerli oyuncu için (ki doğru hamleler) bu parayı çok mu bulacak ?

Ayrıca bizimkiler sormuş Erkan'ı da istersek ne olur diye.

Beyler o değil de Aziz bugün de " Israrla söylüyorum başka transfer yapmayacağız " demiş bu çok iyi haber...

Çünkü Egemen muhtemelen sezonu kapattı ve ellerinde 2 türk stoper kaldı Bekir-Serdar.Serdar kafasında futbolu bitirmiş artık inanılmaz kötü oynuyor.Olası ceza-sakatlık durumunda Fenerbahçe'nin canı çok yanacak.

Ayrıca ilerde Kuyt-Emenike-Sow-Diego 4 yabancı kullanıyorlar,5.yabancı kim olacak Meireles mi yoksa Alves mi ? Bakın görün geçen sene bizim çektiğimiz sıkıntıları bu sene Fenerbahçe çekecek...

iyi değinmişsin konuya renkdaş etme bulma dünyası...

Ligin az çok iş yapan/yapacak olan yerlilerini almazsan, yabancı kuralı niye var, neden başarılı olamadım diye ağlamayacaksın.

Beyler o değil de Aziz bugün de " Israrla söylüyorum başka transfer yapmayacağız " demiş bu çok iyi haber...

Çünkü Egemen muhtemelen sezonu kapattı ve ellerinde 2 türk stoper kaldı Bekir-Serdar.Serdar kafasında futbolu bitirmiş artık inanılmaz kötü oynuyor.Olası ceza-sakatlık durumunda Fenerbahçe'nin canı çok yanacak.

Ayrıca ilerde Kuyt-Emenike-Sow-Diego 4 yabancı kullanıyorlar,5.yabancı kim olacak Meireles mi yoksa Alves mi ? Bakın görün geçen sene bizim çektiğimiz sıkıntıları bu sene Fenerbahçe çekecek...

O kadar para verdikleri Meireles'i zaten geçtiğimiz sezon da sadece 17 maçta 11 başlatabildiler.

Çok güvenmiyorlar Meireles'e, o yüzden öncelik Alves'dir. Sorun olmaz onlar için.

Oyunculara yüklü bonservis öderler, yüklü maaş öderler ama kaç kere oynamış, nasıl performans vermiş, hiç sorgulanmaz.

Ama Galatasaray'ın her kuruşu sorgulanır her zaman.

Transfer bi kenara, kimse asil sorunu hic gündeme getirmiyor.

Biz neden birden parasiz kaldik beyler? Ben bunu kabul edemiyorum.

Bu yönetim bunlari bize bi daha yasatmamak üzere gelmedi mi?

3 senedir basarili olduk, harcadiklarimizin karsiligini da maddi manevi aldik hertürlü.

O zaman nedir bu futboldaki, basketboldaki rezillik? Hadi futbol bi kenara, basketbol tam rezalet.

Amrabatı satıp erkanı alalım demek Futbola net ihanettir. Erkan egoisti beşiktaşta tutunamayıp eskişehirde anadolu topçusu olarak kalmış bencil bir futbolcudur. takım oyununada zerre faydası yoktur. Amrabat ise gerek bizde gerek Malagada iyi maçlar çıkarmıstır.gittigi heryerde sempati kazanmıstır. 2 sene önce burak efendi 8 gol attıysa clde buna en büyük sebep Amrabattır

Amrabatı satıp erkanı alalım demek Futbola net ihanettir. Erkan egoisti beşiktaşta tutunamayıp eskişehirde anadolu topçusu olarak kalmış bencil bir futbolcudur. takım oyununada zerre faydası yoktur. Amrabat ise gerek bizde gerek Malagada iyi maçlar çıkarmıstır.gittigi heryerde sempati kazanmıstır. 2 sene önce burak efendi 8 gol attıysa clde buna en büyük sebep Amrabattır

Amrabat +3 için kalmalı bence de. Erkan yerli alternatif olur.

+3'teki oyunculardan en az 2'si, 11'deki 5 yabancı ile aynı pozisyonun adamı olmalı zaten, yoksa oyuncu değişikliğini direk yapamıyorsun, o kadar çok yönlü yerli futbolcun yok.

O yüzden atıyorum kanat yabancı olacaksa +3'te yabancı kanat ta olmalı.

Yabancı sınırı olmasa bile Amrabat'a yine karşı çıkarım düşünün bi de 5+3 sınırı var

Sol bek ve sağ bek alternatifimiz yok.Balta ve Hamit'le olmaz.Tarık transferi kritik.2 bölgeye birden alternatif olacak gelirse.

20 milyon TL, 7 milyon Euro falan yapiyor. Erkan ve Tarik icin gayet makul. Biz 2 milyon 750 bin Euro'ya Salih Dursun diye bir adam aldik. Yine o civarlara futbolcu diye koşucu olan Yigit'i aldik. Az bile istemis Eskisehirspor. Erkan bize lazim veya degil, ama fiyat gercekten makul. Tek sorun Umut yerine Emre'yi, Furkan'i veya Yekta'yi versinler. Umut'u tutuyorum sahsen. Her hareketi top kokuyor.

Transfer bi kenara, kimse asil sorunu hic gündeme getirmiyor.

Biz neden birden parasiz kaldik beyler? Ben bunu kabul edemiyorum.

Bu yönetim bunlari bize bi daha yasatmamak üzere gelmedi mi?

3 senedir basarili olduk, harcadiklarimizin karsiligini da maddi manevi aldik hertürlü.

O zaman nedir bu futboldaki, basketboldaki rezillik? Hadi futbol bi kenara, basketbol tam rezalet.

Son cümlende tam tersini düşünsemde güzel ve önemli konu aslında.

Baskete gelirler az ve sponsorda geri çekilmiş.

Futbol ama? Son 3 yıldır şampionlar ligindesin. Arena full satıyorsun sayılır. Sponsorlardan iyi para topluyorsun.

Drogbanın maliyetindende kurtuldun.

Sermaye artışı yapmışın üstelik 2 kere.

Dmeki dükanı kapatmıştık bu başarılar gelmeseydi. Riva gitmişdi elden diyelim daha doğrusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt