Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------------------------------Onur Kıvrak-------------------------------------

-Bosingwa---------Belkalem-----Aykut---------------Ishak---------------

-------------------Bourceanu---------------Transfer-----------------------------

-Serdar----------------------------Özer--------------------Yusuf/Malouda----

-------------------------------------Cardozo--------------------------------------------

Orta sahaya iyi bir isim alırlarsa fena kadro değil.

Erkanın tek tutar tarafı kontenjanı rahatlatması.Yabancı forvet gelmesi durumunda Brumanın verimsiz olduğu maçlarda Erkan oynayabilir. Ama yine de devamlılığı olmayan bir oyuncu. Keşke büyük maçlarda oynadığı gibi oynayabilse. Geçen yıl 5 gol atmış 1i fenere 2si Trabzona. 5+3 ten dolayı bu yıl değişikliklerin 2 şer 2 şer yapılacağını düşünüyorum. Atıyorum Bruma+Burak sahadayken Burak verimsiz ise değiştirilip yabancı forvet oyuna dahil edilmesi durumunda sahada 5 yabancı olması gerektiği için çıkacak yabancı Bruma olacaksa Erkan da oyuna dahil edilebilir kanat açığı için.

Oyuncu değişiklikleri önemli, bu konuda FB iyi planlama yapıyor; elindeki dört forvetten üçünü sahada, birini kulübede tutuyor, değişiklik gerektiğinde hiç sıkıntı yok...Aynısı değil ama sözgelimi Telles-Balta-yeni yabancı stoper-Bruma-Olcan arasında rotasyon yapılabilir duruma göre...Diyelim Balta stoper, Telles solbek; değişiklik ihtiyacı olduğunda Telles çıkar, stopere yeni eleman, solbeke Balta geçer...Veya Telles solbek, kanatlar Olcan-Erkan ise, Bruma Telles in yerine oyuna girer, Olcan solbeke kaydırılır...7 yabancı oyuncu, uzun süreli sakatlıklar olmadan da yeteri kadar süre alma imkanı bulacaktır bir şekilde...Bunca oyuncudan formsuzluk-sakatlık-ceza gibi durumlarla oluşacak eksiklik nedeniyle 8. si bile hatırı sayılır süreler alabilecektir...Vay efendim yazık değil mi Telles e, Bruma ya?! diye figan etmenin alemi yok yani, takımı sırtlayan oyuncu zaten her türlü sahada olur...

allah seni napmasın deli sövücem ya neden izin yok adamlar cardozo aldı ya şaka gibi drogbayı gönderiyosan daha iyisini getirceksin hala acelemiz yok diyo herif cinnet sebebi bide şampiyonlar liginde oynucaz adamların yaptığı transferlere bak real madrid barcelona manchester bu gidişle romayla bile yarışamayız saçma salak adamlar var campbell ı da alamıyoruz ben hayatımda bu kadar large bir yönetim görmedim hep son dakika işleri nefret ettim

malesef son 1-2 sezonun transfer hatasini simdi cekiyoruz, elde cok fazla oyuncu var yabanci da fazla ,adamlari elden cikaramiyoruz ki yerlerine yeni transfer yapalim. birde maglum bizde kazandiklari paralari kimse kolay kolay vermez bunlara.

allah seni napmasın deli sövücem ya neden izin yok adamlar cardozo aldı ya şaka gibi drogbayı gönderiyosan daha iyisini getirceksin hala acelemiz yok diyo herif cinnet sebebi bide şampiyonlar liginde oynucaz adamların yaptığı transferlere bak real madrid barcelona manchester bu gidişle romayla bile yarışamayız saçma salak adamlar var campbell ı da alamıyoruz ben hayatımda bu kadar large bir yönetim görmedim hep son dakika işleri nefret ettim

Son dakikada yerli balonlara fahiş paralar vericez remkdasim hazır ol. Gripinini yanından eksik etme.

galatasaray istisnasız, yönetim farketmeksizin şu transfer işini öğrenemedi öğrenemeyecek. sadece oyuncu alınmasından bahsetmiyorum. oyuncuları gönderemiyorlar,genç oyuncuları kiraya veremiyorlar,bi de üstüne gidip zaten milyonlarca para alan mukaveleli adamlara zam yapıyorlar. kurumsallık diye diye dillerinde tüy bitti. şu transfer işini bi kurumsallaştıramadılar

Trabzon bile rahatlıkla yolluyor göndermek istediği oyuncuyu. Yok ya sinirim tepeme çıkıyor gene ben en iyisi bir çıkıp hava alayım.

aa_picture_20140802_2942942_web.jpg

Amrabat :D

umut bulut utanmadan 9 numarayı almış geçen sene 46 maç oynamış daha 10 gol atamamış yazık yazık

Trabzon bile rahatlıkla yolluyor göndermek istediği oyuncuyu. Yok ya sinirim tepeme çıkıyor gene ben en iyisi bir çıkıp hava alayım.

Biz neden yollayamıyoruz biliyor musunuz? Maksimum 800 bin alacak adama pat diye 1.8 milyon veriyoruz. Eee sonra diğer kulüpler de enayi değil. Hem nerde o kadar para, yıllık ücreti karşılamak için. Oyuncu da doğal olarak diyor ki sözleşmem bitene kadar çatır çatır alırım paramı. Eray'a bile 1 milyon tl verebilen bir yönetim anlayışından bahsediyoruz. Eray'a deseler ki para falan yok. Hatta takımda kalmak istiyorsan sen para vermelisin diye, adam gidip evi arabayı satıp kulüpte kalmak için para öder. Öyle bir oyuncuya 1 milyon veriyoruz düşünün.

Şükrü Ergün 11 Haziran'da '12 Milyon Euro transfer bütçemiz vardı, Mancini'ye uymadı' demişti. 4 milyon Euro Olcan'ın bonservisine verdik, 7 milyon Euro da Tarık'la Erkan'ın bonservisine verirsek, bu açıklamaya göre yabancı golcü için 1 milyon Euro'luk bütçe kalacak. Golcü için ya bonservissiz serbest oyuncu ya da kiralık oyuncu aramak zorunda kalacağız. Bence Eskişehir'e bu paraları vermeyiz.

İşimiz çok zor hem cl yi hem ligi kaldıracak gücümüz yok malesef..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yönetim iki senedir taraftarin sinirlerini yipratti. Yapamiyorsan birak git kardesim. milyonlarca insan bu kulübe gönül vermis. Zorla kulübü batiracakmisiniz yani? Yaptiginiz kontratlarla gelecek 4 senemize ambargo koydurttunuz. Biri dur desin artik bunlara, yeter ya.

erayi heralde ikinci kamp dönemine götürmeyecek hoca, simdi bu adami kiralik göndermemiz gerekli birde alacagi paranin büyük ihtimal 80% biz ödiyecegiz yoksa kimse almaz bunu.

Ontivero umarım Hollanda Ligi'ne kiralanır. Orada kendini geliştirebilmesi için uygun bir ortam var.

umut bulut utanmadan 9 numarayı almış geçen sene 46 maç oynamış daha 10 gol atamamış yazık yazık

nefret ediyorum bu heriften ne umut bulutmuş campbell gelse 9 numara giyemicek hiç haketmiyo konuşmayı bilmez daha iki kelime edemiyo röportajda

Abartmak istemem kesinlikle , yaşımda malumunuz bu yaşıma kadar gördüğüm en kötü forvet hattıyla lige başlayabiliriz.

Veya en yetersiz diyelim,burağın popularitesi fazla beğenide fazla ancak ve ancak

KOSKACA ÇINAR GALATASARAY FUTBOL TAKIMININ FORVET HATTININ :

-Burak Yılmaz

-Umut Bulut Olması intihardır .

Abartmak istemem kesinlikle , yaşımda malumunuz bu yaşıma kadar gördüğüm en kötü forvet hattıyla lige başlayabiliriz.

Veya en yetersiz demeliyim,burağın popularitesi fazla beğenide fazla ancak ve ancak

KOSKACA ÇINAR GALATASARAY FUTBOL TAKIMININ FORVET HATTININ :

-Burak Yılmaz

-Umut Bulut Olması intihardır .

evet bu intiharı yapmayalım biz görüyoruz bunları biri sakatlansa en basitinden bunu düşünemicek kadar fasulye beyinliler heralde ne desek boş burda konuşuyoruz anca aysalın röportajlarından gına geldi koskoca Galatasarayı yönetiyosun farkına var nasılsa alırız almasakta kadro yeterli dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt