Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birak allah askinda. Kime anlatiyorsun? Baksana, baskan her sene 100 milyon versin diyenler var, para fabrikasi sanki.

Hayır bide bunu çok normal bişeymiş gibi konuşuyorlar ona da tavım. Başkan neden para versin ki? Galatasaray kulübü neden birisinin parasına muhtaç olsun ki? Demirören'in BJK'yı ne hale getirdiği malum, adama hala borcu var takımın ve bu yüzden gebe durumda YD ne derse tamam abi diyorlar.

Dürüst oluyum, benim bu dünyada begendiğim tek forvet oyuncusu, Lewandowski. En komple forvet oyuncusu. Bende GSnin Clde fark yaratacak, modern bir forveti olmasini isterim. Fakat Ligdeki takimlarin forvetlerinin hic birini Burakla degismem. Gelecek yil, o oyuncularin hepsinden daha fazla katki verir. Tabiki GSnin farki özelliklere sahip, alternatif bir forvete ihtiyaci var.

Lewa kısmına katılıyorum kesinlikle dünyadaki en komple forvet...

Ama Burak daha fazla katkı verir kısmı saçmalık olmuş zira bu adam Ne Terim ne de Prandelli'nin topa hakim olmak isteyen futbolunda en ufak katkı veremez bize.Ben hala anlamam Terim'in gidip niye bunu aldığını,gerçi egosunu biliyoruz bunu ben adam ederim diye düşünmüştür.

Mancini olsaydı onun geride savunmayı çok sağlam tutup sürekli kontra arayan takımında epey başarılı olurdu ama şimdi oynamak istediğimiz futbolda Burak'ın yeri yok...

Sezona Burak-Umut ile başlarsak felaket olur,yine gol atmakta çok zorlanırız.Forvet transferi şart kere şart...

Sneijder'i gönderip santrafor alalım ozaman? Diğer takımların forvetleri bizden iyiymiş. Hangisinin forvetin arkasında oynayan Sneijder'i var? Muslera'yı da gönderip stoper alırız. diğer takımların hep yerli çünkü kalecileri. İşimiz gücümüz sidik yarıştırmak çünkü takım geneline bakan yok.

kim sneijderi satalım dedi ki onla alakası yok bize forvet lazım bu kesin bişey yoksa gerçekten yokları oynucaz kısır döngü ama defans kaleci falan onlara bişey demem öncelik forvet olmalı keşke umut bulutu göndersek mevlütü alsak ama sanmıyorum gitmez adam çivilendi buraya

Hayır bide bunu çok normal bişeymiş gibi konuşuyorlar ona da tavım. Başkan neden para versin ki? Galatasaray kulübü neden birisinin parasına muhtaç olsun ki? Demirören'in BJK'yı ne hale getirdiği malum, adama hala borcu var takımın ve bu yüzden gebe durumda YD ne derse tamam abi diyorlar.

Bunu diyenlere olayi anlatsan bile anlamazlar, yaslari yetmez. He kötü birsey mi? Degil tabi ki.. Zamanla gelir.. Ama anlamadiginiz konulara girmeyin be arkadas. Baksana birde 100 milyon demis.

Ama gel gör ki dedigin gibi ayni kisiler sirf coluk cocukla sidik yarisina girmek icin bizim forvetler daha kötü, onlarin daha iyi diyor.

yeter artık be şu takımda emenike olsa gene top tutamıcak duvar olamıcak hava topuna çıkamıcak sow o kadar çok forvet özelliklerine sahip ki adamı kanata kaydırdılar webo 35 yaşında demba ba olabilirdi ama neden bjk ye geldi diye düşünmek lazım neden pl den kimse istemiyor cardozo iyi transfer ama geçen sezon hep bel sakatlıklarıyla uğraşmış galatsaray iyi bir forvet takvisiyle ligin açık ara en iyi forvet hattına sahip olacaktır çünkü burak yılmaz >emenike sow cardozo webo

Inan kıraç : ünal aysalı secilmesi gerekir, 100 milyon dollar ile geleçek.

SEÇILDIKTEN (!!!) sonra aysal

Yohooo, ben öyle bir şey demedim.

Yorum yapmayada gerek duymuyorum. Biat etmeye özenenler gitsin fenerli olsun.

Biat olayı orda tam Teşekkürlü uygulunmakda. Bol bol yalarsınız.

kim sneijderi satalım dedi ki onla alakası yok bize forvet lazım bu kesin bişey yoksa gerçekten yokları oynucaz kısır döngü ama defans kaleci falan onlara bişey demem öncelik forvet olmalı keşke umut bulutu göndersek mevlütü alsak ama sanmıyorum gitmez adam çivilendi buraya

Yahu forvet lazım tamam da, yabancı sınırı da elimizi kolumuzu bağlıyor işte. Piyasada yerli solbek mi var? Kaleci mi var? Kimi kesip yabancı santrafor oynatacaksın? 3m€ verdiğin Burak yedek mi oturacak?

Nuri kes bi kimin para verdiğini bilemezsin. Oldu kap'a bildirelim başkanımız şu kadar ödemiştir diye. Ünal Aysal şow adamı değil gelmiş 80 yaşına zaten bilinçli yetişme tarzı bizim kro türkler gibi değil.

Gizliden bir şekilde para veriyordur. İmza parası vs katkısı olmuştur. Bilinmezlik üzerinden ahkam kesmeyelim.

Lan ne diyon sen Delikanli, önce Mesajlarimi oku. 10-15 Milyon bile yeter dedim.

Böyle cimri bir baskan görmedim daha....Keske bir gün Saglam bir Baskan gelse.. Fener yillik is Adamlarindan en az 50-60 milyon aliyor.

Hayalimdaki Baskan: Cem Uzan..

Keske o Baskanimiz olsa, ama mümkün degil maalesef.

Lewa kısmına katılıyorum kesinlikle dünyadaki en komple forvet...

Ama Burak daha fazla katkı verir kısmı saçmalık olmuş zira bu adam Ne Terim ne de Prandelli'nin topa hakim olmak isteyen futbolunda en ufak katkı veremez bize.Ben hala anlamam Terim'in gidip niye bunu aldığını,gerçi egosunu biliyoruz bunu ben adam ederim diye düşünmüştür.

Mancini olsaydı onun geride savunmayı çok sağlam tutup sürekli kontra arayan takımında epey başarılı olurdu ama şimdi oynamak istediğimiz futbolda Burak'ın yeri yok...

Sezona Burak-Umut ile başlarsak felaket olur,yine gol atmakta çok zorlanırız.Forvet transferi şart kere şart...

İyide kimi alirsak alalim, taraftar icin yetersiz kalacak. Turkiye Liginde fark yaratacak. Clde varlik gösteremeyecek. Modern bir forveti zaten bizim lige getirmek cok zor. Burak bizim ligde o yabanci oyunculardan daha fazla katki veriyor. Benim söylemek istediğim o. Muslerayi satip, Onuru alip, yabanci hakkina da modern bir forvet alacaksak, okeyim.

Napolinin oyun plani bizim icin mükemmel bir örnek. Burak yeterki, prese katilip, faul yapmadan top kapabilsin. Önde basacaksin, dikine oynanan kanatlarla oyunu genisletip, Buraktan maksimum verim almaya calisacaksin.

Prandelli ismini kimse yazmazken bi anda başgan sürpriz yaptı forvet transferinde de böyle bi hamle bekliyorum

100 milyon verecek yalanı ile secilmiş birisi vermelidir.

Sponsor yolu ile verir . Yöntemleri var.

Inan kıraç : ünal aysalı secilmesi gerekir, 100 milyon dollar ile geleçek.

SEÇILDIKTEN (!!!) sonra aysal

Yohooo, ben öyle bir şey demedim.

Yorum yapmayada gerek duymuyorum. Biat etmeye özenenler gitsin fenerli olsun.

Biat olayı orda tam Teşekkürlü uygulunmakda. Bol bol yalarsınız.

Unal Aysali yakindan taniyan Unal aysala cok cimri diyorlar, Unal Aysal 100 milyon dolar verirmi? Vermez. 100 milyon dolar sirf transferede verilmez, her sene 100 milyon HIC verilmez. Kadromuz iyi, bi sag bek ve forvet lazim ciddi ciddi, geresi cokda önemli degil. Ama hakiketden forvet gelmezse bu takima cok uzuuuuun bir sezon gecirirz.

Lan ne diyon sen Delikanli, önce Mesajlarimi oku. 10-15 Milyon bile yeter dedim.

Böyle cimri bir baskan görmedim daha....Keske bir gün Saglam bir Baskan gelse.. Fener yillik is Adamlarindan en az 50-60 milyon aliyor.

Hayalimdaki Baskan: Cem Uzan..

Keske o Baskanimiz olsa, ama mümkün degil maalesef.

Canaydın, Adnan Polat döneminden sonra Galatasaraylı oldun galiba sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt