fatih kaan güllü
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2014
- 404
- 0
- 586
campbell yatmis
wenger mi yatırmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
campbell yatmis
4 tane forvetin var... burak, olcan, bruma, umut'un yerine mevlüt... buna ek olarak beklerden gelecek telles ve veysel olursa tarık... sen bunu beğenmeyip illa da yabancı olsun diyebilirsin... geçen sene kanatları hiç kullanamadığın için gol atamadın... kanatların gelmediği için drogba ve burak stoperlerin kucağında kaldı...
üstüne alınma da yani taraftarın pesimisti de hiç çekilmiyor yemin ederim... yada alın... pesimist seni![]()
wenger campbell takımda kalacak dedi geçmiş olsun
wenger campbell takımda kalacak dedi geçmiş olsun
Süren Ceo olacak, Aysal 100 milyon dolarla geliyor, o dönemi cok iyi hatirliyorum ama basinda cikan haberlerdi. İnan Kiracin öyle bir sey söylediğini tvden vs duymamistim.
Aysal gelmeden önce GSnin geliri ne kadardi? Simdi ne kadar? Simdi dünyada 17.sirada. Aysal engellenmese, siyasi desteği vs olsa, Galatasarayi cok rahat ilk10a sokardi.
Kirac 2006da da 100 milyon dolardan bahsediyordu.
Chedjou-Dany-Eboue-Ontivero-Amrabat dan birkaçının az zararla gönderilememiş olması beceriksizlik ama, başka izahı yok; forvet ve stoper için olası bir transfer fırsatı belki bu yüzden kaçırılacak...
Emirates cup da oynatacakmış
dedim ben o gelmez diye başkalarına yönelelim
Valla hiç pesimist değilim inan bana. Bruma hala Son vuruş zayıf forvetten sayma, Umut artık ölmüş, bitmiş.. Olcan kapalı kutu bakalım ve burak ise bildiğimiz burak. Ortada Mevlüt ise yok sen mevlüt yazdıysan sende transferden yanasın
Ben hiç bi zaman sola şu olsun, sağa bu olsun. Yetmez ibra gelsin yetmez balotelli gelsin diyenlerden değilim
Ama bir forvet gelsin hocam
wenger mi yatırmış
Umut'u ligde bi takıma kitleyip yerine Mevlüt'ü alabilsek, bir de kanat özelliği olan skokerer bir yabancı aldık mı hücum hatta tanıdan yenmez.
açıkçası ben mevlüt transferinin olduğunu bittiğini düşünüyorum... ve bence campbell transferinden daha önceliklidir bizim için... bu campbell'den iyi veya kötü olmasıyla alakası yok... ama her şekilde umut'dan daha bitircidir, stoperlerle boğuşur, yanındakileri rahatlatır ve hepsinden öte yerli...
burak bildiğimiz burak ama biz hala geçen seneki formuyla yargılıyoruz... geçen sene beğenmediğimiz burak'ın 18 gol 10 asisti var... kapalı kutu dediğimiz olcan'ın 15 gol 15 asisti var... campbell 11 gol 12 asist... maç sayıları hemen hemen aynı... bundan önemlisi bu sene oynaması gereken bir bruma var... forvetten saymayabilirsin ancak en az iki kişiyle kademe yapması gereken bir oyuncun var rakip defans hattında...
biz transfer olayına biraz yüzeysel bakıyoruz maalesef taraftar olarak...