Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane forvetin var... burak, olcan, bruma, umut'un yerine mevlüt... buna ek olarak beklerden gelecek telles ve veysel olursa tarık... sen bunu beğenmeyip illa da yabancı olsun diyebilirsin... geçen sene kanatları hiç kullanamadığın için gol atamadın... kanatların gelmediği için drogba ve burak stoperlerin kucağında kaldı...

üstüne alınma da yani taraftarın pesimisti de hiç çekilmiyor yemin ederim... yada alın... pesimist seni :)

Valla hiç pesimist değilim inan bana. Bruma hala Son vuruş zayıf forvetten sayma, Umut artık ölmüş, bitmiş.. Olcan kapalı kutu bakalım ve burak ise bildiğimiz burak. Ortada Mevlüt ise yok sen mevlüt yazdıysan sende transferden yanasın :)

Ben hiç bi zaman sola şu olsun, sağa bu olsun. Yetmez ibra gelsin yetmez balotelli gelsin diyenlerden değilim :)

Ama bir forvet gelsin hocam

Süren Ceo olacak, Aysal 100 milyon dolarla geliyor, o dönemi cok iyi hatirliyorum ama basinda cikan haberlerdi. İnan Kiracin öyle bir sey söylediğini tvden vs duymamistim.

Aysal gelmeden önce GSnin geliri ne kadardi? Simdi ne kadar? Simdi dünyada 17.sirada. Aysal engellenmese, siyasi desteği vs olsa, Galatasarayi cok rahat ilk10a sokardi.

Kirac 2006da da 100 milyon dolardan bahsediyordu.

Benim itirazım yok bunlara. Başkanın para vermesi çok saçma olur zaten.Sadece İnan kıraç olayını başkanda söyledi canlı yayında ligtv de.

Başkanın yapması gereken Galatasarayımızın parasını sneijder transferinde Muslera,Melo transferinde olduğu gibi doğru kullanmak.Ben başkanı çok başarılı buluyorum bu arada.

Bir diğer hususta; Ünal aysal gelmeden ekonomi kötüydü, Ünal aysal sayesinde iyi oyuncular alındı lafı kısmen haksızlık,stadyumdan gelen para halka arzdan gelen para olmasa Ünal aysal başkanlığa aday olmazdı zaten.Çunku bu gelir artışı sayesinde bu transferler yapıldı.Emeği geçen merhum Özhan başkanı saygıyla anıyorum bu vesile ile.

Campbell i unutup hemen Doumbia icin girisimler baslamali, zaten Dunya Kupasindan sonra siz gercekten Wenger in Campbell i birakacagini mi dusundunuz, istemese bile iyi paraya satar baska bir Premier League kulubune, ama satmak istemiyor zaten bunu soyledi, Doumbia nin son senesi yani seneye beles, simdi bizim butcemize uygun bir fiyata alabiliriz, bizim dandik Lig de baya is yapar..

Bu takım 15 sene önce Avrupa kupasını aldı. tarihinde sayısız avrupa başarısı vardır.

Bu takımı üst düzey yıldızlar geliyorsa bu Galatasaray markasını yukarıya çekenler sayesindedir.

Ve ayrıca şunu anlayın Ünal Aysal ekonomik anlamda Galatasaray tarihinin en iyi en rahat olduğu dönemde gelmiştir.

Galatasaray kötü yönetiliyor. Bu durumu 2 şampiyonluk , sneijder ve drogba transferleriyle görmezden gelemezsiniz.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Sjfc1ABL6wY[/media]

:encouragement:

Adam kendini iyi biraki veriyor, hep penalti :D

Doumbia efsane olur ama ucuza bırakacaklarını sanmıyorum son senesi bile olsa.

Chedjou-Dany-Eboue-Ontivero-Amrabat dan birkaçının az zararla gönderilememiş olması beceriksizlik ama, başka izahı yok; forvet ve stoper için olası bir transfer fırsatı belki bu yüzden kaçırılacak...

Eleştirilebilirmi muhakkak ama özellikle TS 'nin elinden çıkardığı adamlarla kıyas yapılıyorki anlamam mümkün değil ,

Dany ve amrabat 1 küsür avro , Ched ve Ebouede 2,2 gibi bir rakam alıyor , Ontiyi bilmiyorum ,

aldıkları paralar bu seviyedeyken , TS de aldığının en az 2 katına transfer olan adamlar üzerinden kıyas gereksiz geliyor bana !

Valla hiç pesimist değilim inan bana. Bruma hala Son vuruş zayıf forvetten sayma, Umut artık ölmüş, bitmiş.. Olcan kapalı kutu bakalım ve burak ise bildiğimiz burak. Ortada Mevlüt ise yok sen mevlüt yazdıysan sende transferden yanasın :)

Ben hiç bi zaman sola şu olsun, sağa bu olsun. Yetmez ibra gelsin yetmez balotelli gelsin diyenlerden değilim :)

Ama bir forvet gelsin hocam

açıkçası ben mevlüt transferinin olduğunu bittiğini düşünüyorum... ve bence campbell transferinden daha önceliklidir bizim için... bu campbell'den iyi veya kötü olmasıyla alakası yok... ama her şekilde umut'dan daha bitircidir, stoperlerle boğuşur, yanındakileri rahatlatır ve hepsinden öte yerli...

burak bildiğimiz burak ama biz hala geçen seneki formuyla yargılıyoruz... geçen sene beğenmediğimiz burak'ın 18 gol 10 asisti var... kapalı kutu dediğimiz olcan'ın 15 gol 15 asisti var... campbell 11 gol 12 asist... maç sayıları hemen hemen aynı... bundan önemlisi bu sene oynaması gereken bir bruma var... forvetten saymayabilirsin ancak en az iki kişiyle kademe yapması gereken bir oyuncun var rakip defans hattında...

biz transfer olayına biraz yüzeysel bakıyoruz maalesef taraftar olarak...

Umut'u ligde bi takıma kitleyip yerine Mevlüt'ü alabilsek, bir de kanat özelliği olan skokerer bir yabancı aldık mı hücum hatta tanıdan yenmez.

açıkçası ben mevlüt transferinin olduğunu bittiğini düşünüyorum... ve bence campbell transferinden daha önceliklidir bizim için... bu campbell'den iyi veya kötü olmasıyla alakası yok... ama her şekilde umut'dan daha bitircidir, stoperlerle boğuşur, yanındakileri rahatlatır ve hepsinden öte yerli...

burak bildiğimiz burak ama biz hala geçen seneki formuyla yargılıyoruz... geçen sene beğenmediğimiz burak'ın 18 gol 10 asisti var... kapalı kutu dediğimiz olcan'ın 15 gol 15 asisti var... campbell 11 gol 12 asist... maç sayıları hemen hemen aynı... bundan önemlisi bu sene oynaması gereken bir bruma var... forvetten saymayabilirsin ancak en az iki kişiyle kademe yapması gereken bir oyuncun var rakip defans hattında...

biz transfer olayına biraz yüzeysel bakıyoruz maalesef taraftar olarak...

Geçen sene attığımız gol sayısı çok düşük. En az gol yiyen olmamıza rağmen çok az gol attık. Ama tam tersi çok pozisyon bulmuşuz. Burak' ın yerinde başkası olsa o pozisyonlar ile 25-30 gol atardı ki bu da en kötü bazı mağlubiyetlerimizin galibiyet olması :)

Bence forvet transferi şart bak Campbell demiyorum Burak ile mücadeleye girecek forvet şart hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt