Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cardozo büyük transfer lakin sistemlerine uygun değil artı gelipte şehirde neler yapacağı da meçhul; Mevlüt ileride topu tutan ve savunmayı rahatlatacak bir isim ki eldeki forvetlerden bir kademe de üst düzeyde inşallah olur...

Cardozo büyük transfer lakin sistemlerine uygun değil artı gelipte şehirde neler yapacağı da meçhul; Mevlüt ileride topu tutan ve savunmayı rahatlatacak bir isim ki eldeki forvetlerden bir kademe de üst düzeyde inşallah olur...

Mitroglu'nuda aldılar gibi. Mitroglu'damı uymaz Ts sistemine :)

Kendimizi kandırmayalım. Hem Cardozo hem Mitrioglu bizde rahatlıkla ilk 11 oynayacak oyuncular. Burak-Umut veya Mevlüt, hepsi düz. Mevlüt'ün ileride top tutabildiğine hic sahit olmadım, abartmaya gerek yok bence.

jüpi aslanda ne de olsa.trabzon fenerden kupasını da alır bu sene;) onların yılı ve prandellinin tabi.astrolojik açıdan bakarsak:DD

ve üzülmeyin sergenin fıstıkları:DD bikaç güne hareketlenir ortalık.ayrıca campbellin olma şansı var bence.şeref aydının dediklerini de düşünürsek.olmadı eduardo vargası istiyoduk,onu alırız.

Burasi cocuk dolu. Herkesin pacasi tutusmus, sanki transferin son gunu. Aglayan aglayana. Sampiyonluk transferle kazanilmaz. Yok efendim "Trabzon Cardozo'yu aldi, biz olduk bittik!", "Bestas Ba Ba'yi aldi, biz mavholduk!". Ne rezil bir grup olmus bizim taraftarlarimiz, boyle degildi eskiden.

Burasi cocuk dolu. Herkesin pacasi tutusmus, sanki transferin son gunu. Aglayan aglayana. Sampiyonluk transferle kazanilmaz. Yok efendim "Trabzon Cardozo'yu aldi, biz olduk bittik!", "Bestas Ba Ba'yi aldi, biz mavholduk!". Ne rezil bir grup olmus bizim taraftarlarimiz, boyle degildi eskiden.

forumda 4.senem.alıştım artık öylelerine..

Ofansa mutlaka iyi bir yabancı almamız lazım. Mevlüt gelse bile dört büyükler arasında en kötü forvet hattı bizde

alexis sanchez,chamberlain,walcott falan..nasıl şans bulacak campbell Allah aşkına..

şeref aydının paylaşımlarının olduğu link hangisi bilen var mı gençler . ?

galatasaray'ın transfer edeceğini düşündüğüm genç yetenek.

bizim yöneticilerin ivan gazidis ile aralarının oldukça iyi olduğunu bildiğim için(kankalık seviyesinde) bu transferin çok da zor olacağını düşünmüyorum.

bu genç arkadaşımızın ısrarla alınması taraftarıyım. bize böyle bir oyuncu şart gibi görünüyor.

30.07.2014 15:57srfydn

ayrıca arsenal illa da vermezse campbelli gnabryi alalım arsenalden.o da büyük yetenek.

Campbell'a hiç üzülmedim zaten adamlar DK'dan önce takımda tutmaya karar vermişlerdi , satmayı düşünseler bile 15'ten aşağı bırakmazlar ayrıca bizim bu kontenjan sıkıntısnda Campbell'a ihtiyacımız yok zaten bize ileride top tutacak duvar olacak skorer bi adama ihtiyacımız var Baros tarzı..Kontenjan nedeniyle yedek kalmayı da sorun etmeyecek Telles, Bruma ile dönüşümlü kullanabileceğimiz biri lazım maliyeti de az olan şu durumda Pizarro bile is yapar çünkü kontenjan nedeniyle vizyon felan kalmadı burda başkanın suçu yok..

alexis sanchez,chamberlain,walcott falan..nasıl şans bulacak campbell Allah aşkına..

Arsenal'de asla kadroya giremez.

Türkiye'deki vergi oranları + Ucuk bir yıllık ücret. Bu iki faktör Campel'ın alınması icin yeterli..Ugrassak alırız ama bu yönetim ile cok zor. Mevlüt ile Şampiyonluk hesapları falan yapıyorlar heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt