Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.929
- 23.480
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet çakar beynini sana hibe etmiş anlaşılan . Hepsini vermeseydi keşke![]()
zaten kalecin yabancıyken işimşz zor.forvet yetersiz defans desek 2 yıldır istikrar yakalayamadık. bekleri soylemiyorum bile.
yönetim sınıfta kaldı bu net. 2 yılda takım geriledi .sağlıklı takım kuramıyoruz fb bjk 5 yabancılı kadroları bize göre cok rahat yapıyorlar. bizde olmuyor işte. işimiz zor kabul edelim.
arkadaşlar yapın o zaman muslera'lı kadro. 4 yabancı kalıyor geriye. +
+3 pozisyonda olanları da öyle bir yerleştirin ki bir yabancı çıktığında bir yabancı girebilsin. forvet çıkar forvet al gibi. yoksa 2 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalacaksın ve sistem değişebilecek .
eminim şimdiki bütçemizle kimseyi memnun etmeyen kadrolar yapılacak. hep bir yerler eksik kalacak.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yildirim Demirören 3 kurusluk BJK bütcesi ile borcun altina gire gire ne transferler yapti ama mesele transfer ile bitmiyor iste. Fernandes, Simao, Q7, Almeida, portekizli teknik ekip ve portekiz ekolüne yakin ispanyol yildiz Guti... Yönetimi burda ne yazikki herkez saha icindeki yaptiklari ile degerlendirmek istiyor, ama Ünal Aysal´i ne kadar samimiyetsiz ve politik bulsamda, kendisi bile bunun vurgusunu bir cok kez yapmistir. Sahadaki basari oyuncularin ve teknik ekibindir...
Kurumsal kulüpte bunlarin planlarini yapan profesyonel bir sportif direktörü olur.
Bizim için kadro planlaması çok sıkıntılı olacak bu sene burası kesin.
BANKOLAR
Muslera
Semih
Melo
Selçuk
Sneijder
Olcan
Burak
Ama 4 bölge için aday çok, ve kontenjan 2 olacak.
Telles-Bruma desen stoper Koray veya Balta-ikisi de yumuşak tarz oyuncular bize sert bir adam lazım
Telles'i kes desen Tarık'ı almak şart ama kendisi pahalı ve Veysel-Tarık ne verecek bize
Bruma +3 desen bu adam nasıl gelişecek daha az süre bularak
Koskaca sezona 1.5 forvet ile başlamak ne kadar mantıklı şampiyon beklentisi ile girdiğin sezona
Bunlar hep büyük dert.
zaten kalecin yabancıyken işimşz zor.forvet yetersiz defans desek 2 yıldır istikrar yakalayamadık. bekleri soylemiyorum bile.
yönetim sınıfta kaldı bu net. 2 yılda takım geriledi .sağlıklı takım kuramıyoruz fb bjk 5 yabancılı kadroları bize göre cok rahat yapıyorlar. bizde olmuyor işte. işimiz zor kabul edelim.
Ersun efendi 4-3-1-2 oynatti iki hazirlik macinda. Meireles Topal Emre üclüsü oynarsa bizim Hamit Melo Selcuk üclüsünün cektigi SIKINTILARI cekerler.
10 nummara durum değerlendirmesi olmuş ve gerçekci.
Bana göre tabiki. Buralarda bu tür dost acı söyler yorumlar sevilmez.
Kolay gelsin sanaD
Ersun efendi 4-3-1-2 oynatti iki hazirlik macinda. Meireles Topal Emre üclüsü oynarsa bizim Hamit Melo Selcuk üclüsünün cektigi SIKINTILARI cekerler.