Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet çakar beynini sana hibe etmiş anlaşılan . Hepsini vermeseydi keşke :(

Yildirim Demirören 3 kurusluk BJK bütcesi ile borcun altina gire gire ne transferler yapti ama mesele transfer ile bitmiyor iste. Fernandes, Simao, Q7, Almeida, portekizli teknik ekip ve portekiz ekolüne yakin ispanyol yildiz Guti... Yönetimi burda ne yazikki herkez saha icindeki yaptiklari ile degerlendirmek istiyor, ama Ünal Aysal´i ne kadar samimiyetsiz ve politik bulsamda, kendisi bile bunun vurgusunu bir cok kez yapmistir. Sahadaki basari oyuncularin ve teknik ekibindir...

Kurumsal kulüpte bunlarin planlarini yapan profesyonel bir sportif direktörü olur.

Arsenal Campbell'ı vermezse Podolski'yi versin. Tam aradığımız adam.

zaten kalecin yabancıyken işimşz zor.forvet yetersiz defans desek 2 yıldır istikrar yakalayamadık. bekleri soylemiyorum bile.

yönetim sınıfta kaldı bu net. 2 yılda takım geriledi .sağlıklı takım kuramıyoruz fb bjk 5 yabancılı kadroları bize göre cok rahat yapıyorlar. bizde olmuyor işte. işimiz zor kabul edelim.

Onların düşüncesi tsl olduğu için bizden rahatlar Tolga. Biz kadromuzu yaparken ŞL'de nasıl daha başarılı oluruzu düşünüyoruz, bundan dolayı da kadrolar kafalarda oturmuyor. Bu ayrımı iyi yapmak lazım.

arkadaşlar yapın o zaman muslera'lı kadro. 4 yabancı kalıyor geriye. +

+3 pozisyonda olanları da öyle bir yerleştirin ki bir yabancı çıktığında bir yabancı girebilsin. forvet çıkar forvet al gibi. yoksa 2 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalacaksın ve sistem değişebilecek .

eminim şimdiki bütçemizle kimseyi memnun etmeyen kadrolar yapılacak. hep bir yerler eksik kalacak.

Bizim için kadro planlaması çok sıkıntılı olacak bu sene burası kesin.

BANKOLAR

Muslera

Semih

Melo

Selçuk

Sneijder

Olcan

Burak

Ama 4 bölge için aday çok, ve kontenjan 2 olacak.

Telles-Bruma desen stoper Koray veya Balta-ikisi de yumuşak tarz oyuncular bize sert bir adam lazım

Telles'i kes desen Tarık'ı almak şart ama kendisi pahalı ve Veysel-Tarık ne verecek bize

Bruma +3 desen bu adam nasıl gelişecek daha az süre bularak

Koskaca sezona 1.5 forvet ile başlamak ne kadar mantıklı şampiyon beklentisi ile girdiğin sezona

Bunlar hep büyük dert.

Ersun efendi 4-3-1-2 oynatti iki hazirlik macinda. Meireles Topal Emre üclüsü oynarsa bizim Hamit Melo Selcuk üclüsünün cektigi SIKINTILARI cekerler.

arkadaşlar yapın o zaman muslera'lı kadro. 4 yabancı kalıyor geriye. +

+3 pozisyonda olanları da öyle bir yerleştirin ki bir yabancı çıktığında bir yabancı girebilsin. forvet çıkar forvet al gibi. yoksa 2 oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalacaksın ve sistem değişebilecek .

eminim şimdiki bütçemizle kimseyi memnun etmeyen kadrolar yapılacak. hep bir yerler eksik kalacak.

Bunun "Muslera'yı büyütüyoruz" iddianla ne ilgisi var?

ymuhyre2.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

nerde var papna bu

Yildirim Demirören 3 kurusluk BJK bütcesi ile borcun altina gire gire ne transferler yapti ama mesele transfer ile bitmiyor iste. Fernandes, Simao, Q7, Almeida, portekizli teknik ekip ve portekiz ekolüne yakin ispanyol yildiz Guti... Yönetimi burda ne yazikki herkez saha icindeki yaptiklari ile degerlendirmek istiyor, ama Ünal Aysal´i ne kadar samimiyetsiz ve politik bulsamda, kendisi bile bunun vurgusunu bir cok kez yapmistir. Sahadaki basari oyuncularin ve teknik ekibindir...

Kurumsal kulüpte bunlarin planlarini yapan profesyonel bir sportif direktörü olur.

10 nummara durum değerlendirmesi olmuş ve gerçekci.

Bana göre tabiki. Buralarda bu tür dost acı söyler yorumlar sevilmez.

Kolay gelsin sana :DD

Bizim için kadro planlaması çok sıkıntılı olacak bu sene burası kesin.

BANKOLAR

Muslera

Semih

Melo

Selçuk

Sneijder

Olcan

Burak

Ama 4 bölge için aday çok, ve kontenjan 2 olacak.

Telles-Bruma desen stoper Koray veya Balta-ikisi de yumuşak tarz oyuncular bize sert bir adam lazım

Telles'i kes desen Tarık'ı almak şart ama kendisi pahalı ve Veysel-Tarık ne verecek bize

Bruma +3 desen bu adam nasıl gelişecek daha az süre bularak

Koskaca sezona 1.5 forvet ile başlamak ne kadar mantıklı şampiyon beklentisi ile girdiğin sezona

Bunlar hep büyük dert.

Forvet sorununu Mevlüt ile geçiştireceğiz gibi geliyor. Marcio gibi yedekte duracak girince de iş yapacak, tarzı elimizdekilerden farklı(mesela sırtı dönük oynayabilen) bir genç forvet bulsak bile yeter +3 için.

zaten kalecin yabancıyken işimşz zor.forvet yetersiz defans desek 2 yıldır istikrar yakalayamadık. bekleri soylemiyorum bile.

yönetim sınıfta kaldı bu net. 2 yılda takım geriledi .sağlıklı takım kuramıyoruz fb bjk 5 yabancılı kadroları bize göre cok rahat yapıyorlar. bizde olmuyor işte. işimiz zor kabul edelim.

Yönetimin başarısız olduğu konular var tabiki ama sınıfta kaldı demek biraz ağır itham olur. Yabancı sınırlaması istediğimiz şekilde olmadığı için( bu konuda yönetimin başarısılığı var gibime geliyor) yabancı kaleci ile başlamak bize dezavantaj sağlıyor bu bir gerçek.(Muslera'nın kalitesi hakkında yorum yapmıyorum). Defans konusunda istikrar sağlayamadığımız konusunda haklısın(ujfa dan sonra) bunun nedenide yapılan yanlış transferler. Ched,Dany,Burdisso'yu alacağımıza Semih yanına Koray(yada yetenekli bir yerli)'ı monte etseydik belki, şimdiye kadar çok iyi uyum sağlayıp uzun yıllar işimize yarayacak oyuncular kazanmış olabilirdik. Ama biz yine aynı hatayı yapıyoruz( çoğunlukla taraftar olarak) oyuncularımıza güvenmiyoruz sürekli bir transfer merakı..

Doria adı geçiyor mesela, iyi oyuncudur çok yeteneklidir o konuda bir itirazım yok ama biz çok yetenekli diye Bruma ve Telles'i de aldık. Şimdi Doria alınırsa bunlardan biri yada ikiside kadro dışı kalacak eee o zaman biz nasıl verim alacağız bunlardan.

2 yılda gerilemişiz demişsin ama ben öyle düşünmüyorum, hee bazı mevkilerde gerilemiş olabilir ama genel anlamda takımın kalitesi arttı.

Diğer takımlar 5 yabancılı bize göre daha iyi kadro yapıyorlar demişsin, onların kalecilerinin yerli olması bir avantaj ama kurdukları kadro bizim 5 yabancılı kadrolarımızdan da çok iyi değil. Bizim beğenmediğimiz Yekta,Veysel,Koray,Hamit, hatta Sabri gibi oyuncular o takımlarda banko oynar. Mesela Bjk'nin bazı yerli oyuncuları çok kötü ama nedense herkes iyi diyor hatta örenek vereyim 1 tane Veli.

bana göre kaleci yabancı olması bu tarz oyuncu dağılımını göze aldığımızda lüks oluyor. yeterli sayıda kaliteli yerli oyuncuya sahip değilken üstüne kalecinde yabancıysa bizi zor bir lig bekliyor bu belli. elinde arda, inler, ömer toprak gibi yerliler olur kalecin yabancı olur.

üstelik içerde ligde zayıf takımlarla oynarken kaç top gelecek kalene gibi.. bu konu uzar. en iyisini teknik ekip bilir demek. ama onlarda da bir şey görmedik hala.

Koray'la Hakan'ın FB ve BJK'nin yerli stoperlerinden eksiği yok. Semih zaten hepsinden iyi belki bir tek Egemen'i isterdim rakiplerden ki o da sakatlandı zaten.

Takviye olmasa bile ligi idare edecek bir defans hattı var.

tapatalk

Kaleci yabancı olmasın diyorsun, tamam. Bunun "Muslera'yı büyütüyoruz" iddianla ne ilgisi var?

15 ağustosa kadar 1-2 transfer olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt