Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih balta koray chedjou 4lüsü baltayla chedjou güvenilmez ya stoper alacan yada zanı göndermeyecen

Musler Veysel Semih Hakan Olcan Melo Selçuk Bruma Sneijder Podolski Burak

Podolski gelirse ligdeki muhtemel kadro

tapatalk

VOLKAN

GÖKHAN ALVES BEKIR CANER

TOPAL EMRE

KUYT DIEGO SOW

EMENIKE

MUSLERA

VEYSEL SEMIH HAKAN TELLES

MELO SELCUK

OLCAN SNEIJDER BRUMA

BURAK

TOLGA

ATIBA FRANCO ERSAN MOTTA

VELI OGUZHAN

GÖKHAN RUIZ OLCAY

BA

ONUR

BOSINGWA MUSTAFA CEZAYIR ISHAK

SERDAR/TURGUT BOURCEANU ÖZER YUSUF

CARDOZO MITROGLOU

Sponsor olayi bekleniyormus o da 15 agustosa kadar belli olurmus. Istenen teklif de gelmemis sanirim klup biraz daha teklif gelmesini bekleyip eski teklifleri degerlendirecek. Haber verme gibi bi olayin icine girmem cunku cok kufrediyo millet .d baskan zaman kazaniyo

Peki Podolski'nin kulübün gündeminde veya Prandelli'nin isteyeceği bir oyuncu olmaması ile ne ilgisi var ? Bundan nasıl emin olabiliyoruz ?

Belki gündemdedir ama 15'i bekleniyordur (neden 15, orası da garip ya neyse)

Gazetelerde yazılmadı demişsin, yazılır yakında merak etme :)

Campbell'in olmayacağı resmen belli olsun, sıra Podolski'ye gelir, lahmacun geyiğinden bir de twitter'da yayılmasından sonra.

Bir şekilde düşünülmeli bence bu oyuncu. Artık opsiyonlu kiralık mı olur, sponsorla mı olur, orasını bilemem.

Küfrediyor millet demişsin, net şekilde emin şekilde konuşunca, kimden aldığını bu bilgiyi öğrenmek istiyorlardır.

Kulüp gündeminde yok, hem gazetede de çıkmadı diyince garip geliyor tabi biraz.

2011 de oyuncuyla anlaşmştık kölnle anlaşamamıştık oyuncu konusundan sıkıntı olacağını sanmam özanç abi sana inanmadığımdan değilde bu yönetimin ne yaptığı belli olmadığı için podolski gelebilir diye düşünüyorum

Peki Podolski'nin kulübün gündeminde veya Prandelli'nin isteyeceği bir oyuncu olmaması ile ne ilgisi var ? Bundan nasıl emin olabiliyoruz ?

Belki gündemdedir ama 15'i bekleniyordur (neden 15, orası da garip ya neyse)

Gazetelerde yazılmadı demişsin, yazılır yakında merak etme :)

Campbell'in olmayacağı resmen belli olsun, sıra Podolski'ye gelir, lahmacun geyiğinden bir de twitter'da yayılmasından sonra.

Bir şekilde düşünülmeli bence bu oyuncu. Artık opsiyonlu kiralık mı olur, sponsorla mı olur, orasını bilemem.

Küfrediyor millet demişsin, net şekilde emin şekilde konuşunca, kimden aldığını bu bilgiyi öğrenmek istiyorlardır.

Kulüp gündeminde yok, hem gazetede de çıkmadı diyince garip geliyor tabi biraz.

Ben tek isim disinda baska kimse yok diye biliyorum . Bunu belirteyim . Ayrica podolski ismi gercekten hic gecmiyor. Klup acele etmiyor. Neden 15 i bilmiyorum

Olcan orada bir %50 caner performansı gösterse bile yeter ama emin değilim. Kadro böyle bakınca fena görünmedi. Ancak savunma cidden sıkıntılı yine.

Ligde bence sorun yaratmaz defans yeterli olur ama ŞL soru işareti...

Tabi bir de Telles falan ligde doğru düzgün oynamayıp ŞL'de takıma girince sıkıntı olabilir.

tapatalk

2011 de oyuncuyla anlaşmştık kölnle anlaşamamıştık oyuncu konusundan sıkıntı olacağını sanmam özanç abi sana inanmadığımdan değilde bu yönetimin ne yaptığı belli olmadığı için podolski gelebilir diye düşünüyorum

Gecen sene 20 resmi maci sakatligi yuzunden kacirmis bi adam . Prandelli ister mi ? Bilmiyorum .

Bence de kaliteli ama bir Bale havası veriliyor zaman zaman.

Ama kendisi hem tek santrafor oynayabildiğini hem de kanat forvet oynayabileceğini gösterdi bize.

Lakin gelirse Bruma kesilecek. O da ayrı bir sıkıntı. Stoper gelse Telles kesilecek.

Gelmez artık Campbell. Wenger dün oynanan maçtan sonra Campbell'in oynaması lazım ama burada gibi bir açıklama yaptı. Boşuna beklentiye girilmemeli. O oyuncuyu alamayız artık. Burak'a gelince, Galatasaray'a gelmiş en yetenek yoksulu forvetler sıralamasına çok rahat girer. Bir şekilde Selçuk Burak ikilisini ayırmamız lazım yoksa bu sene çok sinir harbi yaşarız. Hazırlık maçlarında bile Selçuk ayağına top geldiği an Burak'ı görüyor. Son hazırlık maçında bir pozisyonda sol tarafta Bruma bomboş durumdayken Selçuk Ara topla Burak'ı görmeye çalıştı. Futbol basit bir oyun. Gereksiz kahramanlıklara lüzum yok.

Avrupa'da muhtemel bir başarısızlığı tolere edebiliriz bu sınır varken.Ama ligi mutlaka almamız lazım.Şöyle forvet hattına bir bakalım, Umut ve Burak, ikisi tam bir forvet etmiyor.

Deplasmanlarda çok zorlanırız bu forvet hattıyla.Geçen seneyi bir gözünüzün önüne getirin.Deplasmanlarda silik oyunumuzun sebeplerinden biri ileride topu tutamamamızdı.Ben ileriye bonservissiz, yedek kalmayı sorun etmeyecek bir yabancı getirilmesi taraftarıyım.Yoksa çok dizimizi döveriz keşke bir forvet daha alsaydık diye.

Ligde bence sorun yaratmaz defans yeterli olur ama ŞL soru işareti...

Tabi bir de Telles falan ligde doğru düzgün oynamayıp ŞL'de takıma girince sıkıntı olabilir.

tapatalk

Ligde de emin değilim. Bu sene oynayan Veysel-Chedjou-Semih-Telles 4'lüsünü dahi beğemediysek bu 4'lüyle ne yaparız bilemiyorum.

--------------------------------------muslera

----------------veysel----------semih----------doria--------tarik

--------------olcan------------selçuk-----------melo-------------bruma

---------------------------------------sneijder

--------------------------------burak/mevlüt

bize bir kanat daha lazim. brumaya bişey olsa amrabati izleriz. deli olabiliriz. bastos gibi herifi şöle 1 seneligine almamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt