Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'yı yedekleyecek yabancı alırsın burada sorun yok. Ama Burak'ı yedekleyecek yabancı alamazsın malesef. O zaman arka tarafta alakasız rotasyon yapmak zorunda kalırsın.

zaten bende onu diyorum. alirsin mevlütü. brumanin tarafanida bastos gibi 1 seneligine oynayan birini olur biter.

--------------------------muslera

------------------------------veysel-----semih---------yabanci----tariq

--------------------------olcan------------selçuk----melo---------------bruma/bastos gibi biri

-------------------------------------------------------sneijder

----------------------------------------------------burak/mevlüt.

telles amrabat-bastos/bruma

bastos bir örnek tabi.

Podolski, Tarık, Mevlüt üçlüsü bence mantıklı. Chedjou'yu satabilirsek belki Doria'yı da alabilriz.

Muslera

Veysel Semih Hakan Telles

Melo Selçuk

Olcan Sneijder Bruma

Burak

Yedekler:

Sinan

Tarık

Stoper

Yekta

Amrabat

Yerli kanat

Yabancı genç forvet

İdeal kadro bu şekilde de olabilir.

Tarık, Veysel ve Telles'le rotasyona girer. Stoperde Hakan yerine Koray veya alınacak yabancı. Orta sahada Umut, Emre, Furkan, Hamit vs.

Tabi burada Doria ve Campbell'ı alıp kulübeye oturtamazsın. O yüzden daha düşük profilli ama katkı verecek adamlar olmalı.

tapatalk

Mevlüt'e dökeceğin paraya al Ömer Toprak'ı. Forvete de gol atabilen biri gelsin. Burak beyefendiyi gördük. Deplasmanda oynayamıyor. Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Forvet

varsin 7 yabancimiz olsun. sat malagaya 3 e amrabati. umutu sat birine 2 ye. chedjoyu sat 3.5 4 e. bünyendende dogru dürüst oynamayan herifleri bir yerlere yolla. elinde iyi bir bütçen olur. al mevlütü 4 e 4.5 a danyi verip. doria bu seneligine opsiyonu ile beraber alip seneye satin al. sol beqe erdin demiri al. brumanin tarafinada kiralik bir yabanci al.

bunlarin oluru varmi beyler:D

15'ine kadar sağ bek ve forvete transfer yapsak iyi olacak.

Burak i en cok sevnlerde biri benim golculuk vasfi cok yuksek . Ancak cl de top tutan oyun okuyabilen forvet is yapiyor. Burak yetersiz kaliyor buyuk maclarda . Bunun icin forvet sart

varsin 7 yabancimiz olsun. sat malagaya 3 e amrabati. umutu sat birine 2 ye. chedjoyu sat 3.5 4 e. bünyendende dogru dürüst oynamayan herifleri bir yerlere yolla. elinde iyi bir bütçen olur. al mevlütü 4 e 4.5 a danyi verip. doria bu seneligine opsiyonu ile beraber alip seneye satin al. sol beqe erdin demiri al. brumanin tarafinada kiralik bir yabanci al.

Mukemmel cozumleme .d sknti biz oyuncu satamiyoruz .

bu yönetimin bu kadar kompleks işleri düşünebileceğine inanıyor musun

Mario Yepes zu Independiente

ilaç olurdu

tapatalk

maçlari izledimde. prandelli buragi duvar paslarina yöneltmiş. honved maçinda olcana attigi pas. ve veyselin penaltisinda verdigi pas. bunlari neredeyse hiç yapmiyordu burak

Özellikle geçen sene bende çok eleştirdim ama , bu transfer döneminde resmen gömdük adamı !

Özellikle geçen sene bende çok eleştirdim ama , bu transfer döneminde resmen gömdük adamı !

ben futbolculuguna degil ama oyun stilini sevmiyorum abi. bu işleri yapabilir. duvar paslarina girebilir. top tutsun demiyorum. ama işte hep ben atiyim derdinde oldugunda ben sinirleniyorum.. sezon içinde şunlari yapsin yeter benim için.

Al işte.

yahu bu terimciler nezaman temizlenecek bu forumdan @Serkan Şakrak yok illa toplanıp ayaklanalımmı

linç mi edelim milleti

ayıp ya

size en geç salı gunune kadar muhlet tek bir terımcı bırakırsanız gerısıne karısmayız

Mesajınızı ve insanları etiketleme hevesinizi şimdi gördüm. Yönetim çok başarılı diyelim. Sırf Hajrovic olayındaki komik ihmalin bize faturası bize 9 milyon Euro.. Ben ne Terimci nede Aysalcıyım. Benim safım Galatasaray !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt