- 4 Ağustos 2009
- 90.788
- 72.008
- 5.188
Kempılin yalan olduğu, mevlutun el yaktığı şu günlerde ilacimiz almeidadir. Alalim artık şu adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten cevap veremezsin. Yukarıdaki yazıyı belli ki çok aramışsın. Ama sen o yazının bile ne anlamı geldiğini bilmiyorsun.Ben sözlerimin arkasındayım.Hiçbir çekincem yok. Kimin art niyetli olduğu belli oluyor.Benim yazdıklarım sadece sen değil burda çok kişi var zoruna gidiyor. Neden çünkü gerçekler acıdır. Gerçeklerden bi haber isim fanatikliği yapanlar için daha acı oluyor.
Size tek tavsiyem gidin başka sporla ilgilenin yada hiç ilgilenmeyin. Ama Galatasarayın önünün açılması için bu lazım.
Bu kötü niyetse Galatasaray için bin defa yapmaya razıyım.
Campbell Arsenalde kalıyorsa, Podolski'yi satın alma opsiyonuyla kiralarsak müthiş olur.
Valla transfer an meselesi olunca, taraftarda bi olumsuzluk oluyor herzaman. Ben anlamiyorum.
Tarik da Erkan da Galatasaray´a cok faydali olur. Fiyat da gayet uygun. Kazik filan da degil.
Erkan dedigimiz adam, Hajrovic, Ontivero gibi capsizlarla top diye oynar, cocuk muammelesi yapar.
Kazik diyorsaniz, bunlara kazik diyeceksiniz. Erkan´a Tarik´a degil.
Tutturdunuz Veysel de Veysel. 1 mac sonra dümdüz gideceksiniz, sonra sag bek yok diyeceksiniz.
Verin 5 Milyon + Furkan,transfer bitsin.