Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kempılin yalan olduğu, mevlutun el yaktığı şu günlerde ilacimiz almeidadir. Alalim artık şu adamı.

Erkan da Ribery olmuş burada. Vay anasını..

I am the one who knocks!

Terim taraftarlarini anlamakta zorlaniyorum. Hala Terimi gönderdiği icin yönetime salliyorlar. Bir kac kötü sonucta, Terimin gönderilmesini kendileri isteyecekti. 2.döneminde Terimi kac kez istifa davet ettiklerini hatirliyoruz.

Terim 2011-2012deki modern futbolun örneklerini veren takimi bozduktan sonra bence Galatasaraydaki dönemini bitirdi. Ondan sonra, takim zaten ite kaka gidiyordu. Biraz futboldan anlayan birisi, gecen sene sansin ne kadar Galatasarayin yaninda olduğunu görür. fbnin Avrupa ligi nedeniyle lige daha az önem vermesi, Unitedin yedeklerle gelmesi, Schalkenin müthis baski kurduğu bir oyunda Huntellarin olmamasi, forvetsiz oynamalari vs. Real macinin skoru cok aldatici oldu. O zamanda söyledim, Galatasaray ve Real denge oyunu oynamadi. Real turu garantiledikten sonra topu bize verdi ve geriye cekildi. Ek olarak, gecen sene kamp döneminde takimin iyi calismayisi, ilk11de 8 yabanciyla sezona baslanilmasi vs hatalar devam etti. Reale karsi, maca 4-3-1-2yle cikip, önde basip ve acik oynadik. Avrupada takimlar, beklere asiri baski oluyor diye, 4-3-1-2yi kullanmiyor. Biz Reale karsi 4-3-1-2yle baskiyoruz, hem önde basiyoruz, hemde acik oynuyoruz. Reale karsi, Bayern ve Barcelona karmasi bile böyle oynamaya cesaret edemez.

Yönetimin hatalari oldu. Kadro planlamasini, Floryayi, Transferleri TDlere birakmak en büyük hatalari. Eğer bir sportif direktör transferler yapsa, ilk sezon kanata ağir Rierayi alip, sonra Possesion futbolu oynayan takima bos alan oyuncusu Amrabati alip, sonra Bayernlilerin kanat icin ağir bulduklari ve dinamik bulmadiklari Hamiti alip, 6 ay sonra devre arasinda transferleri yapan TDmiz yönetimden Chadliyi istemezdi. Diğerinden zaten hic bahsetmeye gerek yok. Yabanci sinirlamasinin olduğu bir ülkede Honvedin oyuncusnu deneyen, Serie Anin en kötü stoperinden daha kötü olan Burdissoyu alan bir TDydi.

Yönetim bana göre artik doğrulari yapmaya basladi. Mancinin tazminatsiz gönderilmesi, Prandelli tercihi, transferlerin teknik ekip ve scoutlarla yapilmasi, yerli kalitesinin artirilmasi, maaslarda takim ici dengelerin saglanmasi, baskette bütce disina cikilmamasi(artik FFP nedeniyle futbol gelirleri baskete aktarilamiyor), Sabrinin vs kadro disi kalmasi vs.

Göndermek istediğimiz oyuncular, Eboue, Dany, Sabri, Zan, Engin, Yiğit ve Sercan. Hamitten vs hic bahsetmiyorum. Yerli transferden sorumlu olan yöneticiler kimdi yada bu oyuncılari kim aldirdi yada sözlesme yeniletti? 1 yil önce degisen eski yönetim olmasin. Cok övdüğünüz ve bu yüzden Aysala salladiğiniz?

Zaten cevap veremezsin. Yukarıdaki yazıyı belli ki çok aramışsın. Ama sen o yazının bile ne anlamı geldiğini bilmiyorsun.Ben sözlerimin arkasındayım.Hiçbir çekincem yok. Kimin art niyetli olduğu belli oluyor.Benim yazdıklarım sadece sen değil burda çok kişi var zoruna gidiyor. Neden çünkü gerçekler acıdır. Gerçeklerden bi haber isim fanatikliği yapanlar için daha acı oluyor.

Size tek tavsiyem gidin başka sporla ilgilenin yada hiç ilgilenmeyin. Ama Galatasarayın önünün açılması için bu lazım.

Bu kötü niyetse Galatasaray için bin defa yapmaya razıyım.

.

Tarik için son gun.. İnşallah gerçekten son gün olur iki taraf içinde en hayirlisi bu.. Bana gore sağ bekte SABRİ + Veysel yeterlidir.. Türkiye de CL seviyesinde 2 sağbek var GG ve SABRİ kim ne derse desin

Transfer yapmadan once bazi oyuncularin gitmesi lazim, biz gelen var mi diyoruz ama aslinda sormamiz gereken: giden varmi?

Bu arada nazar degmesin zeminin durumu cok iyimis.

forma sponsoru gelene kadar transfer yapmiyacagiz gibi geliyor cünkü ordan alacagimiz pesin para ile transferi gerceklestirecegiz heralde.

sponsor demiskene hic bir haber cikmiyor bunun hakkinda

Furkan meloyu umut selçuğu yedekler yekta da joker olucak ama bu 3 oyuncuda takasda en çok istenilen isim oldular iş bu yüzden çıkmaza girdi gibi .. Tarık işi yalan oldu bence.. Şenol güneş bulut u istemiş sanırım son gün şener bulut takası olur birde podolski yada almedia yı alır trasnferi kapatırız gibime geliyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Semihin yanina isi bilen uzun bi stoper gelmedigi.surece o.savunma kotudur benim icin, ve sampiyonlul garanti diyemem.galatasarayin ligde sampiyonlugun favorisi olmasi icin bi stoper bi forvete ihtiyaci vardir.bunun aksini soyleyene sadece saygi duyarim polemige girmem.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarik gelsin tabi, Sabri geri doner yoksa. Yeterki Umut Gundogan i vermesinlerde..

Campbell Arsenalde kalıyorsa, Podolski'yi satın alma opsiyonuyla kiralarsak müthiş olur.

Podolski´nin sans bulmasi neredeyse imkansiz zaten Arsenal´de.

Pahali da degildir zaten Poldi. 2 günde hallederler normalde.

Hem kanat hem forvet. Istedigin yerde oynar, siritmaz. Istatistikleri de herzaman iyidir. Takar yani.

Eglenceli, muzip bir tiptir zaten. Sneijder´le iyi anlasirlar. Keske gelse

[media]https://www.youtube.com/watch?v=P3gDA_4xOKE[/media]

Devre arası operasyonu bizi 3-4 yıl geriye attı bu kadar boşa sıkılan kurşunun maliyeti buraya yansıdı işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Campbell gelirse süper olur

★★★》☆

Valla transfer an meselesi olunca, taraftarda bi olumsuzluk oluyor herzaman. Ben anlamiyorum.

Tarik da Erkan da Galatasaray´a cok faydali olur. Fiyat da gayet uygun. Kazik filan da degil.

Erkan dedigimiz adam, Hajrovic, Ontivero gibi capsizlarla top diye oynar, cocuk muammelesi yapar.

Kazik diyorsaniz, bunlara kazik diyeceksiniz. Erkan´a Tarik´a degil.

Tutturdunuz Veysel de Veysel. 1 mac sonra dümdüz gideceksiniz, sonra sag bek yok diyeceksiniz.

Verin 5 Milyon + Furkan,transfer bitsin.

Bence tarik a da 2-3 mac sonra düz giderler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt