Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi eğer bana dediysen ben satılmasını normalde en son isteyecek insanlardan biriyim hatta öyle bir hal aldık ki maçları musleranın kurtarışlarını hayran hayran izlemek için izliyorum ama adamın maçlarda bu seneki yüz haline bakın sürekli sinirli sonuçta bu adam bizim kölemiz değil ve gitmek isteme hakkı da var ederini bulursa ve cidden gitmek isterse diye dedim yanlış anlaşılma olmasın defolun falan da hoş kelimeler değil

Gitmez merak etmeyin,adam 1 sene kötü gittik diye bizi satıcak bir karakterde değil.Biz dursuna sahip çıkalım yeter!

Tursun başkansa satılmayacak oyuncu kesinlikle vardır.

Yalnız Kokorin baya level atlatırmıştı ama sanırım Arsenal alacak diyorlardı geçen sene

Sent from my iPhone using Tapatalk

stancu fena bi forvet değildi ki...beğeniyodunuz da,sonra istemediniz ne olduysa.

Kiralik alabiliriz gibi. Kiralik aldiktan sonra da baglariz onu buraya. Direk satin alabilecegimize bende ihtimal vermiyorum.

O da pek mümkün değil bence. Kiralık olsa da gözlerinin önünde olmasını isterler bence. Bu sezon Empoli'ye kiraladıkları gibi.

Keşke gerçekleşse. Ortasahaya dinamizm, sertlik katacağı kesin.

#Emana diyorum.
Orta saha ya gereken direnç ve sertliği getirir.

Cameroon+team+poses+ahead+their+match+Cameroon+OlCnHkuCvuAl.jpg

Bizim transferden önce maaş yüksek ve işe yaramayan oyuncuları elden çıkarmamız lazım örn Hamit Tarık vs vs sonra Fransa Belçika Brezilya gibi ülkelerden transfer yapabiliriz yaklaşık 20 ila 30 mil € transfere ayırırız gibime geliyor 5 ila10 mil € alt yapıya yatırım yapmamız lazım heryıl bu paranın Nasıl çıkacağı meçhul en cazip oteli satmak ve birazda borçlardan kurtulmak

Dursun, transferler falan hikaye.

En önemli soru yillardir havalarda sefillik ceken Pires'in ucagi nihayet inecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt