Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ESCLUSIVA - Mauricio offerto al Galatasaray: valutazioni in corso - La Lazio Siamo Noi
[h=1]ESCLUSIVA - Mauricio offerto al Galatasaray: valutazioni in corso[/h]
Lazio'nun kaynak yaratmak için 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi satmak istediği ve Galatasaray'a önerdiği belirtildi. İtalyan temsilcisi, bu transfer için sarı-kırmızılı kulüpten yaklaşık 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaraylı yöneticilerin, Lazio ile bu transfer konusunda gelecek hafta bir görüşme yapacakları da belirtildi.

ESCLUSIVA - Mauricio offerto al Galatasaray: valutazioni in corso - La Lazio Siamo Noi
[h=1]ESCLUSIVA - Mauricio offerto al Galatasaray: valutazioni in corso[/h]
Lazio'nun kaynak yaratmak için 27 yaşındaki Brezilyalı stoperi satmak istediği ve Galatasaray'a önerdiği belirtildi. İtalyan temsilcisi, bu transfer için sarı-kırmızılı kulüpten yaklaşık 2 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaraylı yöneticilerin, Lazio ile bu transfer konusunda gelecek hafta bir görüşme yapacakları da belirtildi.

1 milyona alalım 1 milyon iyidir

2 tane azman on libero visca rodellaga ve ndiayeyı eldeki çöpleri verip aldıkmı gerisi kolay bruma telleste donecek

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Berardi'yi acaba Juventus geri mi alacak yoksa başka bir büyük kulüb mü alacak ?

paran olacak alacaksın şu çocuğu

Ahh ahh dursun dan inşallah kurtuluruz yanıyorum yanıyorum geçen yaz ki beleş oyunculara yanıyorum şu kadroyu kurmak içten bişe değildi bu seneki beleşler ile

Muslera
Maxi Agger koray telles
Melo veloso
Konoplynka sneijder podolski
Gignac

Çok rahat kurulurdu bu kadro çokk dursun ve Hamza aş bitirdi bizi

melo badou ndiaye rodellega doumbia cavanda hayırlı olsun diyebilirmiyiz

ulan cuma maç var kasımpaşaya karşı kazandık diye izni 2 güne çıkarmış hoca

peh peh peh

Beşiktaş, Rachid Ghezzal'i istiyor! - Goal.com

şerefsiz bejeke

Bazoer , Krychowiak ve Remy ile kapatalım transferi. :red:

Telles ve Bruma da dönsün kopalım gari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt