Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mancini-rijkaart gibi adamlar bizde tutmuyor.

son yıllarda şampiyon yapan hocalar ortada;

-şenol güneş(bjk büyük bir mallık yapmaz ise tabi)
-hamza
-ersun
-terim
-terim
-aykut
-ertugrul

yabancilara guven verilmiyor ve yetki verilmiyor .. adam'a futbolun tek patronu sensin denliyor sonra baskan cikiyor transfer yapiyor .. yada taktik belirliyor ..

eeee gavur naapsin .. senin boklu ligini parasina bakiyor .. bakti olmiyacak siktiri cekiyor, kovuluyor parasini alip catir catir yiyior

alp yalman ednanın kankası.aziz ile arasıda pek hostur.idmanda amele denemeye bayılır.90larin ortasinda kulüp arayı acip gidecekken scip batirmistir.baskanlıgı da efsane filan degildir gecsinler o isi.dursun sicti siviyor.seneye küme düsmenin en büyük adayi olcaz sanirsam.ednan da yakında bi yerlerden girer yönetime.

kimi alacan diyorum cevap veremiyorsun.

su ortamda alacagın en ii hoca ya ersun olur ya avcı.

tek kulvarda yarısacagımız gelecek sezon icin yeterli hocalar, en azından ligi tanıyorlar.
Cevap veremiyorum mu? Saçmalama ya.

Ben senin bu adamları neden tercih ettiğin hakkında bilgi istedim ilk olarak.
Ararsan mis gibi antrenörler bulursun ama bizde hep göz önünde olanlara yönelilir, ne gerek var yani uğraşmaya aramaya bulmaya dimi kolayı varken. Transferde de böyle hareket ediyorlar işte. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı.

Avcıya burada kimse zaman tanımaz bir kere, bocaladığı an kendini kapının önünde bulur. Zaten millet barut gibi patlayacak birine az kaldı, hiç tahammülü kalmadı taraftarın kısmen haklı olarak.

Yabancı adama her zaman daha fazla zaman tanınır bu bir gerçektir. Yok bilmem ülkeyi tanımıyor ligi tanımıyor ayaklarına, ki bunlar tamamen saçmalık benim gözümde ama işte genel olarak böyle ülke standartları işte.

Avcı IBB de baskısız taraftarsız başarı beklentisi olmadan rahat rahat işini yapıyor. Burada öyle olmayacak bir kere.

Herkesin gözünün önünde olacak, herkes seni konuşacak herkes senden büyük beklentiler içine girecek. Hele IBB deki yaptıklarından sonra. Milli takımda nasıl bocaladığı da ortada ama bence oyuncuların da çok büyük katkısı var bunda. Avcı gidip Terim gelince hepsi birden oynamaya başladı mesela aynı Prandelli-Hamza geçişinde olduğu gibi koşmaya tenezzül etmeyen adamlar afedersin köpek gibi koşmaya başladı.

Avcı ve Hurma denen herifi niye istiyorsun. Bana açıklar mısın bir?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cevap veremiyorum mu? Saçmalama ya.

Ben senin bu adamları neden tercih ettiğin hakkında bilgi istedim ilk olarak.
Ararsan mis gibi antrenörler bulursun ama bizde hep göz önünde olanlara yönelilir, ne gerek var yani uğraşmaya aramaya bulmaya dimi kolayı varken. Transferde de böyle hareket ediyorlar işte. Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalı.

Avcıya burada kimse zaman tanımaz bir kere, bocaladığı an kendini kapının önünde bulur. Zaten millet barut gibi patlayacak birine az kaldı, hiç tahammülü kalmadı taraftarın kısmen haklı olarak.

Yabancı adama her zaman daha fazla zaman tanınır bu bir gerçektir. Yok bilmem ülkeyi tanımıyor ligi tanımıyor ayaklarına, ki bunlar tamamen saçmalık benim gözümde ama işte genel olarak böyle ülke standartları işte.

Avcı IBB de baskısız taraftarsız başarı beklentisi olmadan rahat rahat işini yapıyor. Burada öyle olmayacak bir kere.

Herkesin gözünün önünde olacak, herkes seni konuşacak herkes senden büyük beklentiler içine girecek. Hele IBB deki yaptıklarından sonra. Milli takımda nasıl bocaladığı da ortada ama bence oyuncuların da çok büyük katkısı var bunda. Avcı gidip Terim gelince hepsi birden oynamaya başladı mesela aynı Prandelli-Hamza geçişinde olduğu gibi koşmaya tenezzül etmeyen adamlar afedersin köpek gibi koşmaya başladı.

Avcı ve Hurma denen herifi niye istiyorsun. Bana açıklar mısın bir?

Gündemdeki De Boer'dan ve bircok yabancı hocadan daha başarılı olacagını düsündügüm icin Avcı diyorum.

Şu anca Luce dısındaki hiçbir yabancı hoca 16-17 sezonda bizi şampiyonluğa taşıyamaz. bu kadar net söylüyorum. İnşallah ben yanılırımda takım Luce dısındaki bir yabancı ile şampiyon olur..

Gündemdeki De Boer'dan ve bircok yabancı hocadan daha başarılı olacagını düsündügüm icin Avcı diyorum.

Şu anca Luce dısındaki hiçbir yabancı hoca 16-17 sezonda bizi şampiyonluğa taşıyamaz. bu kadar net söylüyorum. İnşallah ben yanılırımda takım Luce dısındaki bir yabancı ile şampiyon olur..

images

İşte ne dayanarak düşünüyorsun onu merak ediyorum. Peki Hurma?

Niye sadece Lucescu? Bak şimdi ligi tanıyor ülkeyi tanıyor falan dersen bir daha seninle futbol hakkında konuşmam.

Sabriyle uzatilacakmis :red:

kargaların muhabirleri falcoa kesin diyorlar
Ronaldinho falan için de aynısını diyorlardı.

Ya bu Falcao Monaco da benim bildiğim manyak para alıyor, Chelsea de bile kiralik 11 mi ne almıştı düşün yani. Neye dayanarak bir insan böyle bir transfere kesin bitti diyebilir. Sonra bu gerizekalılara inanıp beklentiye giriyor taraftarlar.

Aynısını geçen yazın bizim taraftar da Ibrahimovic ile yaşadı. Tamam atıyorsunuz bunu zaten cümle alem biliyor bari tutarlı atın be.

Bu ülkede gazetecilik kadar kolay iş yok. Evden çıkmana bile gerek yok haber yapmak için, "öğrenildi" "yakın çevresine konuştu" gibi kelimeleri de ekledin mi atıp tuttuğun olaya oh mis gibi haber ortaya çıkıyor.

Niye sadece Lucescu? Bak şimdi ligi tanıyor ülkeyi tanıyor falan dersen bir daha seninle futbol hakkında konuşmam.

Ligi tanıyor zırvalıkları sıktı artık gerçekten.Başka ülkede böyle bir dayanak yoktur.Bu adamın futbol bilgisini oyun tarzını konuşan yok.Tek dayanak ülkeyi tanıyor v.s v.s

Takımın başına Guardiola yardımcısı Olarak Lucescuyu getirsen bu kadroyla ilk 3e giremez.

___________Muslera
Linnes _Škrtel_N'Koulou _Telles
______Selçuk _____Tioté
Sinan _____Snejder ____N'Gbakoto
___________Doumbia

Son düzenleme:
cok uykusuzum la,akşam fenere koysalar da taşşşak gecsek

Bakalım bu transfer döneminde takımdaki çöp oranı daha da artacak mı yine.

Açılışı Emrah Bassan ile yaparız.
Olcan, sabri ve Yasin bir kanka kazanmış olur.
Rotasyon lu kullanırız.

Sabri Yasin = Right Wing
Olcan Bassan = Left Wing

Son düzenleme:

Luce kısıtlı imkanları en ii sekilde kullanabilecek hoca.

Eldekileri parlatır kendisine verilecek düsük bütce ilede kalite 3-4 topcu aldırır.

Luce dısındaki çoğu yabancının bunu yapabilecegini düsünmüyorum. Takımın icine daha da s. 'lar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt