Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAGIci Galatasaraylıları, Ünal Aysalcı Galatasaraylılara bağlı bir alt grup olarak kabul edebiliriz. Zira, ortak noktaları farklılıklarından daha fazladır.

Ben Hagi'yi binbir yalan söyleyen ve kulübün maddi durumunun içine sıçıp kaçan bir şovmen olarak hatırlamıyorum. Bilmiyorum belki başka bir Hagiden bahsediyorsun. :confused:

b32b399e92a937e509572b55aad397a4.jpg

Son düzenleme:
Hagi > kebap + botox

Son düzenleme:
kebap olacakti renktas kusura bakma

4 2 3 1 modern futbol taktiğidir ve Sneijder de bu taktiği en iyi oynayan 5 topçudan biridir
Kanatlar orta sahalar koşmazsa o adam salak mı niye koşsun boş yere pres yapsa tek başına olmaz
Sneijderin koştuğu zamanlarıda çabuk
unuttuk zaten

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz başkanımızı teşekkür ediyoruz yine kazıktan kurtardı bizi :ka19:

Muslera
Linnes Denayer x Carole
x x
Sinan Sneijder x
x

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan a ben acikcasi daha komple güvenmem ilk 11 oyuncusu olarak, iyi alternatif de lazim

Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"

Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.

Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.

Sorunun cevabı hayır. Ama umarım Sneijder'i o kategoriye sokmuyorsundur.

Bir kategoriye sokmuyorum renktaş tam aksine Sneijder kalacaksa verim almak için orta sahanın geri kalanını tempo yapacak adamlardan kurmaktan bahsediyorum.

Forumda öyle bir mantık var ki hem 10 numaralı oynayayım, hem kanatlarım geri gelmesin, hem ön liberom temposuz olsun... Böyle kadrolar yazıp başarı bekliyorlar.

Sağ kanada, sol kanada, ön liberoya tempolu adamlar koyalım Sneijder'i de ümitsiz bekleyişinden kurtaralım diye uğraşıyorum yani.

30 yaş üstü klasik koşmayan 10 numara ile başarı kovalayan üst düzey takım kaldı mı arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim

Santraforunun gol atamadığı , stoperinin atak kesemediği ortasahasının hiçbi takıma direnemediği kanat oyuncusunun asist yapmak dışında olumsuz herşeyi yaptığı iyi oynayan yabancı oyuncusunun sonraki hafta önünün kesildiği kaç büyük takım var ona cevap ver sen ben de cevaplarım

Mario Gomez: "Şu anda elimizde iyi bir kadro var, ancak yatırım yapılması gereken pozisyonlar var"

Mario Gomez: "Bir grup çekeceğiz; Real Madrid, City, Benfica olacağız. Bir hedef için mi, yoksa oynamış olmak için mi oynayacağız?"

Helal olsun. Boyle futbolculari severim, sadece para icin gelmemis ulkemize, basari yakalayabilmek icin geldi, kendisini dinledim ve fiorentina'da hikayesini anlatti, orda verilen sozleri tutmamislar ondan ayrilmak istemis. Besiktas haric (gulerek) bir turk takim'dan daha teklif almis, oda buyuk ihtimal biziz. Takim tercihinde bakmis, sagimda quaresma, solumda gokhan tore, arkamda sosa olur ve oyle bakarak bjk'i tercih etmis. Adam hakli, bizi tercih etse solunda yasin, saginda sabri.

Merak ediyom, Sneijder ve Podolski gibi oyuncular da yonetim'e giderek bazi sitemlerde bulunup bazi sözler istediler mi yonetimden, gelecege donuk, yatirimlar gibi. Gelecek sezon icin ya iyi bir teknik direktor getirip iyi bir kadro kuracaklar, yada bu senenin part 2'sini malesef yasayacagiz.

Sen onu bunu araştırırken kendi kulubüne hiç bakmamıssın , Sneijder sözleşmesini uzatırken ne açıklama yaptı okudun mu hiç?

Santraforunun gol atamadığı , stoperinin atak kesemediği ortasahasının hiçbi takıma direnemediği kanat oyuncusunun asist yapmak dışında olumsuz herşeyi yaptığı iyi oynayan yabancı oyuncusunun sonraki hafta önünün kesildiği kaç büyük takım var ona cevap ver sen ben de cevaplarım

FB'nin final maçında kaybetmesi bence de iyi oldu.

-Muslera-
-Linnes-Denayer-Chedjou-Carole-
-Paredes-Selcuk-
-Ben Arfa-Sneijder-Bruma
-Ben Yedder-​

Ben Yedder çok iyi oyuncu ,tek transfer o olsa bile çok farklı bir takım oluruz.
Normal şartlarda;
1 stoper
1 ön libero
1 forvet
1 kanat
Bu 4 bölgeye takviye yapmazsak ilk 2 zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt