Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Donkı Çin veya Babelın oynadığı ülkeye yollamak lazım. Olmazsa Rodallega + para ile takas etmek lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi tane futboldan anlayan adam olsa guzel kadro kurulurdu ama bi tane bile futbol bilen adam yok
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yönetim, sözleşmesi biten kanat oyuncusu Emrah Başsan ile anlaştı. Kupa finali sonrası imzalar atılacak. (FFT)
bombalar patlayacak, az kaldi
Yönetim, sözleşmesi biten kanat oyuncusu Emrah Başsan ile anlaştı. Kupa finali sonrası imzalar atılacak. (FFT)
bombalar patlayacak, az kaldi
Herseyi anliyorum da Podolski ye neden bu kadar sallandigini anlayamiyorum bir tek. Ulan adam tas gibi kanat-forvet ki forvet rotasyonunda da olabiliyor, ustune iki kanatta da oynuyor ve en cok golumuzu de atan adam. Her an golu kokluyor adam. Diger kanada calim ozellikleri olan,kanatta akip giden bir adam bulsak, misal;
Podolski - Sneijder - Feghouli
Gibi bir uclu kursak, tas gibi bir forvet arkasi mevkimiz olur.
Gelgelelim millete Podolski yi begendiremiyoruz, gelecek sene sol kanat rotasyonu Bruma - Yasin ikilisine kalirsa, bu adamlar 10ar gol atamaz bunu da cok iyi biliyoruz.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan'a gidişi sırasında yeterli tetkikleri yapmadığı belirtilen Beijing Guoan kulüp doktoru Yin Shuang kovuldu.
Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan'a gidişi sırasında yeterli tetkikleri yapmadığı belirtilen Beijing Guoan kulüp doktoru Yin Shuang kovuldu.

Gökay Akpınar @gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.
![]()
Herseyi anliyorum da Podolski ye neden bu kadar sallandigini anlayamiyorum bir tek. Ulan adam tas gibi kanat-forvet ki forvet rotasyonunda da olabiliyor, ustune iki kanatta da oynuyor ve en cok golumuzu de atan adam. Her an golu kokluyor adam. Diger kanada calim ozellikleri olan,kanatta akip giden bir adam bulsak, misal;
Gelgelelim millete Podolski yi begendiremiyoruz, gelecek sene sol kanat rotasyonu Bruma - Yasin ikilisine kalirsa, bu adamlar 10ar gol atamaz bunu da cok iyi biliyoruz.
Kafalarındaki kadro buysa, Bruma'yla Podolski'yle Selçuk'la bir halt olacağını sanıyorlarsa gerçekten kafalarına s.çayım. Hadi Selçuk oynayacak diyelim yanına koyacağın adam mükemmel bir oyuncu olmalı. Podolski %100 gitmeli, Bruma'dan (en azından bizde) hiçbir şey olmayacağı ortada.