Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donkı Çin veya Babelın oynadığı ülkeye yollamak lazım. Olmazsa Rodallega + para ile takas etmek lazım.

Yönetim, sözleşmesi biten kanat oyuncusu Emrah Başsan ile anlaştı. Kupa finali sonrası imzalar atılacak. (FFT)

bombalar patlayacak, az kaldi

Bi tane futboldan anlayan adam olsa guzel kadro kurulurdu ama bi tane bile futbol bilen adam yok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herseyi anliyorum da Podolski ye neden bu kadar sallandigini anlayamiyorum bir tek. Ulan adam tas gibi kanat-forvet ki forvet rotasyonunda da olabiliyor, ustune iki kanatta da oynuyor ve en cok golumuzu de atan adam. Her an golu kokluyor adam. Diger kanada calim ozellikleri olan,kanatta akip giden bir adam bulsak, misal;

Podolski - Sneijder - Feghouli

Gibi bir uclu kursak, tas gibi bir forvet arkasi mevkimiz olur.
Gelgelelim millete Podolski yi begendiremiyoruz, gelecek sene sol kanat rotasyonu Bruma - Yasin ikilisine kalirsa, bu adamlar 10ar gol atamaz bunu da cok iyi biliyoruz.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Burak Yılmaz'ın Beijing Guoan'a gidişi sırasında yeterli tetkikleri yapmadığı belirtilen Beijing Guoan kulüp doktoru Yin Shuang kovuldu.

Herseyi anliyorum da Podolski ye neden bu kadar sallandigini anlayamiyorum bir tek. Ulan adam tas gibi kanat-forvet ki forvet rotasyonunda da olabiliyor, ustune iki kanatta da oynuyor ve en cok golumuzu de atan adam. Her an golu kokluyor adam. Diger kanada calim ozellikleri olan,kanatta akip giden bir adam bulsak, misal;

Gelgelelim millete Podolski yi begendiremiyoruz, gelecek sene sol kanat rotasyonu Bruma - Yasin ikilisine kalirsa, bu adamlar 10ar gol atamaz bunu da cok iyi biliyoruz.

bu 3 lünün önüne duvar olabilen ayaklarına hakim kalıplı bir santrafor koy yedek kulübende sinan yasin bruma ileri hattı kurtarmış olursun. Ortasahanın göbeğine melo muadili bir yabancı ve selcuk a alternatif gayet yerinde olur. stopere kaliteli 2 adam şart oğlu şart

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar Buda Galatasaray U10 Takımımızın Fransa turnuvasından. 2006 Doğumlu Efe Akman ve Fransız ekibinden bir kardeşimiz.

Cipj4MbUgAE6IUK.jpg

bu harbi under 10 mu?

Bu üçlü efsane olabilir ama arkalarındaki 2 oyuncudan biri Selçuk olmazsa !
2 ciğersiz lazım oraya.

Kafalarındaki kadro buysa, Bruma'yla Podolski'yle Selçuk'la bir halt olacağını sanıyorlarsa gerçekten kafalarına s.çayım. Hadi Selçuk oynayacak diyelim yanına koyacağın adam mükemmel bir oyuncu olmalı. Podolski %100 gitmeli, Bruma'dan (en azından bizde) hiçbir şey olmayacağı ortada.

Bence mantıklı abartıyorsunuz sanki. İyi bir teknik direktör ve belirtilen yerlere gerekli takviye ile sadece ligde olan takım başarılı olabilir. Sadece ilave bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var o kadar.

Son düzenleme:

Sabri gibi pır pır ama işe yaramayan olacak çünkü . Poldi bu çalım atmaz , harikalar yaratmaz ama asist golü yazar haneye . Bu sene snejder daha kötü ama herkes poldi diyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt