Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sansar 84 yasindasin gidilarin göbegine düsmüs,cekil kenara be moruk

İki taraf içinde. Çocuk 18 maça çıkti 11 gol attı diye medya yeni gol makinesi ilan etti. Tamam iyi topçu olacak gibi ama erken gitti bence. 15+37 milyon euro(bonus) neye göre veriliyor anlamıyorum.

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Tabi ki bir risk ama iste piyasa iyice aldi basini gidiyor. Tuchel bununla 7/24 ilgilenip daha da parlatir bence.

Bence mantıklı abartıyorsunuz sanki. İyi bir teknik direktör ve belirtilen yerlere gerekli takviye ile sadece ligde olan takım başarılı olabilir. Sadece ilave bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var o kadar.

Takım çok hantal abicim. Orta saha ağır, hücumdakiler geriye gelmiyor, aşırı bir kopukluk var. Bence sağlam bir değişiklik olmadan başarılı olmamız imkansız. Öyle komple kadroyu değiştirelim demiyorum tabi ama çok değişiklik lazım.

Kaçıranlar için dursunun konuşmasını özet geçiyorum

Lucescu ile görüşüyormuşuz Luce bize süre vermiş değerlendirecekmiş. Maaş bütçemizde 65 milyon euroymuş ve bonservis ödeme konusunda da sıkıntımız yokmuş.

Bunların hiç birine inanmıyorum o ayrı konu yine yalan söylüyor.

Son düzenleme:
Kaçıranlar için dursunun konuşmasını özet geçiyorum

Lucescu ile görüşüyormuşuz Luce bize süre vermiş değerlendirecekmiş. Maaş bütçemizde 65 milyon euroymuş ve bonservis ödeme konusundada sıkıntımız yokmuş.

Bunların hiç birini inanmıyorum o ayrı konu yine yalan söylüyor.
Ne ara nerde söyledi bunu?

Luce'nin geleceği varsa da bu saatten sonra gelmez. Yalancı başkandan sıkıldım:m05:

bu ekonomik durumdayken tek kurtuluşumuz lucescu ancak o oyunculardan maksimum verim alabilir. diğer adaylara yönelmeye gerek yok mutlaka ve illaki lucescu getirilmeli ama dursun başarabilir mi ? çok düşük ihtimal.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Başkan Özbek, Şansal Büyüka'nın Mehmet Topal ve Rodallega sorularına ise "susma hakkımı kullanmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.

Hay senin susma hakkına..

lucescu zenitle anlaşmış zaten. dursun yine taraftarı oyalama peşinde. bizim için en iyi hoca avcı olur bu saatten sonra

Luce bizde kadroya göre başarılı oldu da bu geldiğinde başarılı olacak diye bir garanti de yok. Varsa yoksa o olsun diye peşinden koşulması çok anlamlı değil yani.

Shakhtar kariyerinde çoğu oyuncuyu öyle bedavaya falan bulup getirmedi bildiğim kadarıyla oyuncuları 10'a aldı 30'a sattı, 20'ye aldı 40'a sattı.

Fakat o da öyle 1-2 senelik iş değil sistemi kurmak lazım önce.

Buraya geldiğinde, bu yaştan sonra aynı motivasyonla uzun vadeli projeler üretebilecek mi? Yoksa kenardan izleyip oğlunu mu göreve hazırlayacak?

Bence bize daha dinamik, radikal değişikliklere hazır ve başarıya aç bir hoca lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt