- 26 Kasım 2012
- 186.672
- 261.575
- 5.998
dumbo hangi ganalda olcak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki taraf içinde. Çocuk 18 maça çıkti 11 gol attı diye medya yeni gol makinesi ilan etti. Tamam iyi topçu olacak gibi ama erken gitti bence. 15+37 milyon euro(bonus) neye göre veriliyor anlamıyorum.
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Bence mantıklı abartıyorsunuz sanki. İyi bir teknik direktör ve belirtilen yerlere gerekli takviye ile sadece ligde olan takım başarılı olabilir. Sadece ilave bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var o kadar.
Ne ara nerde söyledi bunu?Kaçıranlar için dursunun konuşmasını özet geçiyorum
Lucescu ile görüşüyormuşuz Luce bize süre vermiş değerlendirecekmiş. Maaş bütçemizde 65 milyon euroymuş ve bonservis ödeme konusundada sıkıntımız yokmuş.
Bunların hiç birini inanmıyorum o ayrı konu yine yalan söylüyor.
Ne ara nerde söyledi bunu?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer konusunda önemli açıklamalar yaptı. Başkan Özbek, Şansal Büyüka'nın Mehmet Topal ve Rodallega sorularına ise "susma hakkımı kullanmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.
Luce'nin geleceği varsa da bu saatten sonra gelmez. Yalancı başkandan sıkıldım:m05:
gelecegi falan yok, gelme ihtimalide yok. 2002'nin intikamını almaya devam ediyor.
Ya bu Başkan'a gelir mi o Adam
Dursun Başkan bugün Lig Tv'deymiş? Yüzünü görmeyeli bayağı oldu ya özledik.