Rizaya katilmiyorum. Aydin ne zaman basladi ki bitsin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir saçmalık yok arkadaş.
Hep aynı laflar. Yok ligi tanıyan, yok ülkeyi tanıyan adam gerekmiş. Gören de ligimizin çok zor çok spesifik olduğunu düşünür. Değil hiç bir şekilde değil.
Senin mantığın ile Denizli o zaman niye başarılı olamadı, o bu ligi bu ligdeki futbolu tanımıyorsa kim tanıyacak?
Dedigim gibi resmen saçmalık hatta saçmalık dan da öte birşey bu düşünce.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hep aynı laflar. Yok ligi tanıyan, yok ülkeyi tanıyan adam gerekmiş. Gören de ligimizin çok zor çok spesifik olduğunu düşünür. Değil hiç bir şekilde değil.
Senin mantığın ile Denizli o zaman niye başarılı olamadı, o bu ligi bu ligdeki futbolu tanımıyorsa kim tanıyacak?
He simdiye kadar geldi de ne b.ka yaradi taniyanlar..
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Denizli futbolu kafasında bitirmiş,spesifik bir örnek olur bence o.
He simdiye kadar geldi de ne b.ka yaradi taniyanlar..
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Peki kimi getirteceksin? Son 10 yılda hangi yabancı td başarılı oldu bana örnek göster. Ezeli rakiplerini hangi td'ler yaptı? Bizi hangi td'ler şampiyon yaptı? Bırakın artık yabancı td sevdasını. Mancini geldi olmadı, prandelli geldi olmadı. Terim geldi ne yaptı? Hamzaoğlu geldi ne yaptı? Bakmayın yönetim transfer yapamadı, Hamza bu sebepten takıma sahip çıkmaya kalktı.
Denizli olamadı diye Terim'i, Hamza'yı, Şenol Güneş'i, Aykut'u, Ersun'u yok mu sayıyorsun? Son 10 yılda hangi td'ler şampiyon yaptı? Bakın bakalım.
5-6 yabancı sınırı var iken yerli hoca mantıklı idi ama artık bir önemi kalmadı bence.Ya fatih hoca gelsin yada yabancı.
Sinan Engin:"Birgün baktım Lucescu Ali Sami Yen'de öyle boş tribünleri dakikalarca izliyor.Galatasaray aşığı bir adam.Orayı başka seviyor."
Skibbe, Vitor, Tigana, Gerets, Zico, Rijkaard, Schuster, Carwalhal, Bilic,