Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada top yapan kanattan orta kesen adamları alırsan sonuç budur fatih hoca hakan çıktı adamlar yüklenmeye başladı aferim hocam aferim

torres klasıyla bu ligin içinden geçer ama bilmiyorum atletico'da çok kazanıyor galiba ikna edilebilir mi

Sözleşmesi bitiyor malum yaşı 32 atletico bence yenilemez bence gelebilir türkiyeye torres çok fazla bi oyuncu ama gözden düştü eskisi gibi değil burda taraftarın gazıyla uçuşa geçer

********************* yönetim gittin bedava emreyi yolladin.
serefsiz ahmet bulut menejer bozuntusu yine yapti yapacagini gs düsmanligini bukadar belli etme lan.
önce emre belezoglunu kandirdin bize yar etmedin, sonra ardayi gencecik yasta daha pahali satacagimiz yerde 13gibi komik bi rakama yollattin simdide emreyi bedavaya, gökhan töredeki olayini saymadim bile!

ulan küfür etcem edemiyorum, donk tarik gibi mallari ne tutuyorsun, emremi ilk hedefi beyinsizler

Son düzenleme:
Sözleşmesi bitiyor malum yaşı 32 atletico bence yenilemez bence gelebilir türkiyeye torres çok fazla bi oyuncu ama gözden düştü eskisi gibi değil burda taraftarın gazıyla uçuşa geçer

Sneijder & Podolski takımdan ayrılırsa Sebastian Giovinco alınıp 4-4-2 ye geçilmez mi
yanında Doumbia veya Torres+ Sebastian Giovinco

kanatlarda Bruma Cambpell

orta'ya Badou Ndiaye+İ.Gueye

hollanda'dan hemen bedava Tonny Vilhena
+ Opsiyonlu olarak Vincent Janssen e çökebilsek Sneijder'la beraber hollandalı çetesi kurulsa takımda

Şenol Güneş: " Benim listemde Van Persie yoktu. O kadar paramız da yoktu zaten. Benim listemde Gomez de yoktu. Onu yönetim getirdi."

Şenol Güneş: "Volkan Şen de bize gelmek istiyordu. Quaresma'yı tanımıyordum, herkes farklı bir şey söylüyordu. Geldi, formayı kaptı."

Şenol Güneş: "Volkan Şen de bize gelmek istiyordu. Quaresma'yı tanımıyordum, herkes farklı bir şey söylüyordu. Geldi, formayı kaptı."

Bu yüzden yabancı hoca istiyorum işte Quaresmayı tanımıyorum nedir ya yerli hocalar anca bizim ligi bilir abbası Harunu bilir örnek denge dengeoğluu örnek şenol

Aslında seneye zaten Avrupa hayal defans ve orta sahaya gömlek parayı kanatlar Bruma telles Poldi sinan falan idare eder forvetede eren ve rodallega alırız gelcek senede kanat+sağlam forvetle götürürüz ligi

Muslera
Linnes koray caceres carole
Selçuk Veloso
Sinan sneijder Poldi
Eren

Selçuku bende istemiyorum ama arkadaşın malum dokunulmazlığı var mecbur yazıyoruz

Bu şekilde en azından az para gider ligde de iddiamız olur ilk 3e gireriz bi kere defans beton olur valla

Bu yüzden yabancı hoca istiyorum işte Quaresmayı tanımıyorum nedir ya yerli hocalar anca bizim ligi bilir abbası Harunu bilir örnek denge dengeoğluu örnek şenol

kişisel olarak tanımıyorum demek istemiştir herhalde adam karşılıklı oynadığı topçuyu tanımıyor olacak hali yok hadi avrupayı takip etmedi diyelim :D

Bence tanımıyordum derken kişisel olarak bahsetmiştir yoksa futbolcu olarak tanımıyorsa yuhhh yani

Bence adam resmen Quaresmayı tanımıyor renktaş örnek Hamza ben Hamzanın yabancı oyuncu almamasının sebebini tanımamasına cahil olmasına veriyorum türkiyede yerli hocalar malesef bı ligin haricinde kimseyi bilmiyor

Ahmet Okan kardeşim haklı olabilir. Şöyle birşey gördüm doğru mu değil mi bilmiyorum. Şenol hocayı izleyen varsa cevaplasın lütfen.

"Şenol Güneş: "14 tane yabancı oyuncuyu Türkiye kaldırmaz. Yabancı oyuncuya karşıyım"

Böyle birşey dedi mi bugün?

Dediyse ciddi ülke bitmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt