Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Orta sahada top yapan kanattan orta kesen adamları alırsan sonuç budur fatih hoca hakan çıktı adamlar yüklenmeye başladı aferim hocam aferim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torresin yaşı daha 32 bizde en az 2 sene oynar be torres işte yapar tutarsa gomezden falan iyi topçu
Torresin yaşı daha 32 bizde en az 2 sene oynar be torres işte yapar tutarsa gomezden falan iyi topçu
torres klasıyla bu ligin içinden geçer ama bilmiyorum atletico'da çok kazanıyor galiba ikna edilebilir mi
Sözleşmesi bitiyor malum yaşı 32 atletico bence yenilemez bence gelebilir türkiyeye torres çok fazla bi oyuncu ama gözden düştü eskisi gibi değil burda taraftarın gazıyla uçuşa geçer
hollanda'dan hemen bedava Tonny Vilhena
+ Opsiyonlu olarak Vincent Janssen e çökebilsek Sneijder'la beraber hollandalı çetesi kurulsa takımda
Şenol Güneş: "Volkan Şen de bize gelmek istiyordu. Quaresma'yı tanımıyordum, herkes farklı bir şey söylüyordu. Geldi, formayı kaptı."
Bu yüzden yabancı hoca istiyorum işte Quaresmayı tanımıyorum nedir ya yerli hocalar anca bizim ligi bilir abbası Harunu bilir örnek denge dengeoğluu örnek şenol
Bu yüzden yabancı hoca istiyorum işte Quaresmayı tanımıyorum nedir ya yerli hocalar anca bizim ligi bilir abbası Harunu bilir örnek denge dengeoğluu örnek şenol
Bence tanımıyordum derken kişisel olarak bahsetmiştir yoksa futbolcu olarak tanımıyorsa yuhhh yani