Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupa maçından sonra teknik direktör belirsizliği yavaş yavaş son bulur diye düşünüyorum. Kupayı kazanırsak büyük ihtimal Riekerink asıl görevine geri döner. Yeni teknik direktörümüzde o zamana kadar kimseyle anlaşmamış olursa Lucescu olma ihtimali yüksek olur yada başka kalbur üstü bir hocayla anlaşırlar. Şayet kupayı alamazsak zaten 2 sene boşa gidecek düşüncesine kapılacaklarından Riekerink ile yola devam ederler. Bu süre boyuncada tek hedefleri mali durumu düzeltmeye çalışıp eldeki kaliteli oyuncuları da bir şekilde satarlar.

Kupayı alamaz isek bu çapsız yönetim daha da beter bir hal alacaktır.
renktş lucescu zenitle anlastı bile onu unut :D

forvete muhammet yeşilyurtu da ekleyin.eren derdiyok alınmasa bile hiç sorun değil.muhammet hepsine bedel.Muhammet Yeşilyurt | Galatasaray's Young Talent - YouTube

Hamza, Sinan yerine Türkiye kupasında Umut'u oynattı. Altyapı hocası bile Volkan Pala yerine Umut'u oynattı. Riekerinkte bu çocuk yerine Umut'u oynatır. Burası Galatasaray altyapıdaki çocuklar Suarez performansı gösterse bile Türkiye kupasıda dahil olmak üzere burada sadece Umut oynar.

Hamza, Sinan yerine Türkiye kupasında Umut'u oynattı. Altyapı hocası bile Volkan Pala yerine Umut'u oynattı. Riekerinkte bu çocuk yerine Umut'u oynatır. Burası Galatasaray altyapıdaki çocuklar Suarez performansı gösterse bile Türkiye kupasıda dahil olmak üzere burada sadece Umut oynar.
elbet hakedenler hakettiği değeri görecek bu takımda.

biz CL de seribaşıyız,doğru

Bana onermek kalmis, oyuncuyu ikna etmek yonetimin işi. Senin dusunceye gore hic bir yildiz oyuncu alamayiz avrupa'dan 1 yil men yedik diye. Cok sacma, Fatih Terim donemindeki 2011-2012 sezonunda nasil avrupaya gidemeyip Melo, Eboue, Riera, Ujfalusi, Muslera gibi transferler yaptiysak, gine yapariz, onemli olan iyi bir maaş verip ve projelerini anlatmak, gerci bizim yonetim bunu becerebilir mi baska bir konu. Alp Yalman ve ekibine kalmis o iş.

Son düzenleme:
:asd22:

CjKRe8WXIAEy47g.jpg

Murat Bereket ‏@murat_bereket 10 senelik aradan sonra; kendimi hep ait hissettiğim, yuvam Galatasaray'ın, Medya İletişim Departmanı'nda bugün itibariyle göreve başladım.

h.o iyi transfer

Emrah Başsan , Engin Bekdemir diyolar iyi hoş yani geçen seneki yedek kulübesine bakarsan tutarlarsa rotasyon için iş yaparlar , ama bana kalsa TR'den illa yerli kanat oyuncusu alacaksam

Enver Cenk Şahin (213-14) - YouTube

Edit : Kendisi hasta Fenerli yalnız.

Engin ve Emrah aslında rezil transferler ama rotasyon için umut falan gitmesi için Türk almak lazım o bakımdan normal ama biliyorum ki bu dursun bunlardı ilk 11 için düşünüyordur .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt