Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper ligden ne yerli ne yabanci futbolcu alinir ne iyi cikiyorlar nede ucuza alabiliyoruz, yerli mi lazim git avrupadan topla bir kactane yerli genc futbolcu en iyi örnek sinan.

Sinani bir türk takimdan almak isteseydik en az 5milyon fiyat cekerlerdi bu serefsizler, avrupada rahat sinan gibilerini 1milyonun altinda bulursun yeterki arasinlar, scout ekibi bir ise yarasin

Sinan Gümüş'ü bir Türk takımından 5 milyona alabiliyorsan ucuza almışsın demektir.
Bir Avrupa takımından 5 milyona alabiliyorsan ondan da ucuza almışsın demektir.
Adamdaki potansiyel kramponlarına sığmıyor, üzerine iş ahlakının da sakatlıktan nasıl döndüğüne bakarsak yerinde olduğunu söyleyebiliriz.
Bana göre önümüzdeki sene bizim ligin en pahalı futbolcusu haline gelebilir Sinan. Yol yakınken kontrat yenilemek en doğrusu olur.

Hızlı, güçlü, skorer, dar alanda da etkili, mental açıdan kuvvetli... Bir kanat forvetteki tüm özellikler mevcut adamda. Eğer bu ivmeyle devam ederse 5 büyük kulüpten birine gidebilir kariyeri bitmeden.

Ve Lucescu imzalamış deniyor. 2+1 yıllık sözleşme.

Zenit'e hayırlı olsun. Büyük bütçe verilir ise Zenit uçar.

Akhisar, ilk temaslarda Rodallega için 3.5 M € istedi. Yönetim, sözleşmedeki, "1.5 M €’ya serbest kalır" maddesini ise bilmiyordu. (HT)

CjNO3MCW0AAhH-S.jpg

TRANSFER - Freiburg, Altınordu'nun genç oyuncusu Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağladı.

Akhisar, ilk temaslarda Rodallega için 3.5 M € istedi. Yönetim, sözleşmedeki, "1.5 M €’ya serbest kalır" maddesini ise bilmiyordu. (HT)
Saçma olmuş. Yönetim bilmeyebilir. Ama rodellaga nın menejerinin bilmemesine imkan yok. Galatasarayı istiyorlarsa söylemeleri lazım.. Demek ki onlarda kazıkçı. Bu haraketten sonra ben olsam almam.

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Freiburg Altınordu'dan Çağlar Söyüncü'yü (1996) 2.5 m euro karsılıgında transfer etti.

1 #9 Leigh Griffiths celtic oynuyor ligde 34 maç 31 gol piyasa değeri 2mil € forvet
2 #18 Vincent Janssen 34 maç 27 gol 5 asist değeri 6 mil € forvet
3 #10 Aleksandar Katai 33 maç 21 gol 9 asist değeri 2 mil € forvet arkası kanat oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt