Halil Mavi
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2009
- 434
- 41
- 1.298
Yaw denayer agger ikilisini kurmak cokmu zor?
Keşke kalsa.
Keşke kalsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampaoli maçı izlemeye gelmiş olsaydı coktan sözleşme detayları bile yazılmaya baslamistilarSampaoli olayi yalandi galiba, yoksa resimleri olurdu
Sampaoli olayi yalandi galiba, yoksa resimleri olurdu
2.yarı bittiğimiz için rakipleri boş yere övüyolar.arenadaki bjk maçında kondisyonumuz olsa koyardık kargalara.Kupamizi aldik cok sukur ve Avrupa cezamizi minimumda tuttuk. Simdi gerceklere donme vakti.Takim olarak cok ama cok eksiklerimiz var. En azindan beyni olan futbolcular alinmali.
Adam gibi bir sol kanat , orta saha , stoper , sag bek , FORVET lazim.
Ama ilk once su td konusunu halletmeliyiz. Rieking ile devam mi yoksa Sampaoli mi. Gidip ittiri boktan biri gelecekse Rieking devam etsin. Ayrica bize bir an once cok iyi bir kondisyoner lazim. Takim 2. yari bitiyor
GSC TAYFA KONSANTRASYON!!!
Sampaoli olayi yalandi galiba, yoksa resimleri olurdu
Sportcope'un haberi okudun mu bilmiyorum ama serefsizler dalga gecer gibi maci ispanya'da izleyecek yazmis![]()
bizle alakası yoktur yıllık 4,5 verecek durumumuz yok suanDani Alves in menajeri yalanlamis imza haberini.
Ayrıca iki Türk klübü bir ingiliz ve psg ilede görüştüklerini açıklamış
*lütfen uçak esprisi yapmayın
Annoncé très proche de la Juventus, Dani Alves n'a rien signé avec le club turinois, clame pourtant sa représentante ce jeudi sur le site de Marca. "Il n'y a aucun accord avec la Juve, a expliqué Dinorah Santana au média espagnol. Ce qui est vrai, c'est que j'ai rencontré la Juventus, mais j'ai aussi rencontré deux clubs turcs, un club anglais et un club français." Le PSG, seul club français à pouvoir assumer le salaire d'Alves, suit le Brésilien depuis plusieurs années.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ben okumadim ama cidden haberde oyle yazmislarsa feci sallamislar
Ispanya ne alaka la puhahahaha
Barça Sandro nun kontratı fesh etmiş ise yarar mı la
bizle ilgisi var.tv 3 diye bi kanal juve ve GS istiyo demiş.bizle alakası yoktur yıllık 4,5 verecek durumumuz yok suan
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla kardeşim bende anlamiyorum bu adamlar futbolun içinde bi futbolcu bulamıyorlar Ribery tesaduftu bence , ya biz futbolun içinde değiliz,drogbayi le mans ta 2 mac Guingampta 2 mac izledim tam bize göre adam dedim ,arada bizim gibi 2 maç açıp izleseler avrupadan bariDilimizde tüy bitti 3 yıldır şu adamı önere önere.
Sonunda Barça ile anlaşmış Raphaël Guerreiro