Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parasını verirsek gelirler bence, adamların bu saatten sonra düzenlerini bozup avrupa'ya çıkma gibi bir hayali olduğunu sanmıyorum.

Hele bir de Fatih hoca olursa takımın başında koşa koşa gelirler.

Parayı vermeyiz zAten :) biz Sabriye veririz o paraları . Allah'ını seversen şu yönetimden akıllı hamleni beklemek delilik :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linnes'de ben hic bir isik goremiyorum abi nedense, oynadigi maclarda sadece hiz'i dikkat cekti, ne takim oyununa katiliyo, ne sag'dan devamli bindiriyo, fizik olarak cok kotu, adama dokunsan ucuyo, defansif olarak idare eder.

Linnes kötüde olsa gg yi alıp yedeğe atarsak verim alamama ihtimalimiz artar hem daha sabride var oda gidecek mi muamma 3.sağ bek mi yapıcaz linnesi olmaz o iş kimse alınmasın sağ beke linnese şans verilsin hem çok daha önemli eksiklerimiz var sağ beke sıra gelene kadar oho ön libero alınacak , 2 stoper alınacak , 2 forvet alınacak , yasinin yerine 1 kanatta alınmalı bunlar halledilirse o zaman sağ beke el atılabilir.

Linnes kötüde olsa gg yi alıp yedeğe atarsak verim alamama ihtimalimiz artar hem daha sabride var oda gidecek mi muamma 3.sağ bek mi yapıcaz linnesi olmaz o iş kimse alınmasın sağ beke linnese şans verilsin hem çok daha önemli eksiklerimiz var sağ beke sıra gelene kadar oho ön libero alınacak , 2 stoper alınacak , 2 forvet alınacak , yasinin yerine 1 kanatta alınmalı bunlar halledilirse o zaman sağ beke el atılabilir.

Renktaş sağ bekte Semih oynadı sezonun en kritik maçında sence Linnes'e güvenip transfersiz geçerler mi sağ beki?

Oyuncu geleceği kesin en azından Gökhan olursa Linnes de takımda kalır, kendini kanıtlama imkanı bulur uzun vadede.

Senin dediğin gibi yetenekli adam çünkü. Gönderilirse yazık olacak.

gg iyi oyuncu. Iyi bindiriyor...

Ama Aziz bizimle anlasacagini duyarsa hemen zamli kontrat yapar.

Trabzon'a cavanda icin salih dursun + 1-1.5m versek iyi olur, cavanda atletik, hizli ve adam gecebilen bir sag bek ve henuz 25 yasinda, bize faydali olur.

Linnes'de ben hic bir isik goremiyorum abi nedense, oynadigi maclarda sadece hiz'i dikkat cekti, ne takim oyununa katiliyo, ne sag'dan devamli bindiriyo, fizik olarak cok kotu, adama dokunsan ucuyo, defansif olarak idare eder.
linnesi seneye gör : )

Renktaş sağ bekte Semih oynadı sezonun en kritik maçında sence Linnes'e güvenip transfersiz geçerler mi sağ beki?

Oyuncu geleceği kesin en azından Gökhan olursa Linnes de takımda kalır, kendini kanıtlama imkanı bulur uzun vadede.

Senin dediğin gibi yetenekli adam çünkü. Gönderilirse yazık olacak.

Sabri giderse ve gg gelirse linnes 2.sağ bek olucaksa kabul en azından sabri yerine gg yi izleriz fb ye karşıda psikolojik avantaj olur gg.

gg iyi oyuncu. Iyi bindiriyor...

Ama Aziz bizimle anlasacagini duyarsa hemen zamli kontrat yapar.

Yapsa da fark etmez renktaş

1-2 m € mini bonservis gibi imza parası verir getirirsin

Aziz imza parası verecek değil ya elindeki futbolcuya

Bence net penaltı.

FB'de oynarken olumsuz bakıyordum niyeyse sözleşme uzatmayınca birden bakış açım değişti.

Linnes geldiği ilk haftalarda şiir gibi bindirmeler yapıyordu. Ortaları da çok etkiliydi. Adamı hemen harcamayın. Seneye daha iyi bir takım olursak, daha iyi bir Linnes izleriz.

Linnes geldiği ilk haftalarda şiir gibi bindirmeler yapıyordu. Ortaları da çok etkiliydi. Adamı hemen harcamayın. Seneye daha iyi bir takım olursak, daha iyi bir Linnes izleriz.
yerli kadromuz iyi olsun diye istedim gökhan gönülü.linnesi nah keser zaten.linnes gelecek sene estirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt